isay Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 ξερεται μηπως αν παραγκειλω κατι απο το amazon και π.χ στο σημειο του προιοντος που θελω γραφει seller-π.χ νικος γινεται να μου σταλθει To amazon δεν κάνει τέτοια κόλπα.
The_Judas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Γι'αυτό δεν αγοράζω πια από άμαζον. Είναι αξιόπιστο... αλλά είναι και αρκετά ακριβό. Σου δίνει μια καλή αρχική τιμή αλλά όταν μπει ο ΦΠΑ και τα μεταφορικά βγαίνει σχεδόν διπλάσια η τιμή και δεν συμφέρει.
iguana Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Είμαι ελέυθερος επαγγελματίας , μηχανικός και υποβάλλω φπα κάθε τρίμηνο . Έκανα register το αφμ στο amazon το δέχθηκε κανονικά , θέλω να γλυτώνω το φπα για κάποια πράγματα που αγοράζω , ηλεκτρονικά κτλ. όχι να κάνω εμπόριο κτλ. Πρέπει να δηλώσω στην εφορία ότι κάνω ενδοκοινοτικές συναλλαγές κτλ? Μήπως επειδή το amazon έχει φορολογικό εκπρόσωπο στην Ελλάδα δεν χρειάζεται? Ρωτάω γιατί μου είπαν ότι αν δηλώσω ενδοκοινοτικές θα με κάνουν έλεγχο , ειδικά αυτήν την περίοδο κτλ , και μην βγάλω τα μάτια μου πηγαίνοντας να αγοράσω κάτι πιο φτηνό και την φάω σε πιθανό έλεγχο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα