V.I.Smirnov Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Τα ορθογραφικά και εκφραστικά λάθη "βγάζουν μάτι": αντικειμενοστρεφής -> αντικειμενοστραφής ορολογιες -> ωρολογίες κλείνεται -> κλείνετε κλπ Χάλι μαύρο !!! Όσα λάθη δεν γίνονται εκ παραδρομής αλλά λόγω άγνοιας - δηλ. τα περισσότερα - είναι απαράδεκτα. Τη νοημοσύνη σας υποτιμάτε. Εξυπνάδα δεν είναι να λες ειρωνίες αλλά να ξέρεις την βασική ορθογραφία...
ss13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Cue , είσαι ωραίος , πολύ καλό video !! Τώρα για κάποιους που ειρωνεύονται περαστικά τους !! Απλά στην Ελλάδα γεννήθηκαν όλοι για να ηρωνεύονται και να νομίζουν ότι είναι έξυπνοι !!
Evgenios1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Τη νοημοσύνη σας υποτιμάτε. Εξυπνάδα δεν είναι να λες ειρωνίες αλλά να ξέρεις την βασική ορθογραφία... Ποια ορθογραφια ρε ξεφτερι, σε φορουμ προγραμματισμου εισαι... Ξεκολλα λιγο, εχεις κανει 27 ποστ και στα 27 το μονο που κανεις ειναι να δειχνεις την "εξυπναδα" σου. Αν εισαι τοσο εξυπνος, ΓΡΑΨΕ ενα αρθρο στο codeproject να δουμε και καμια ελληνικη σημαια. ΥΓ: Παλι καλα που υπαρχουν 3-5 ατομα εδω μεσα που βοηθαν το κοσμο(βλ. directx,bxenos,dr.fuzzy,kagelos, και αλλοι thx στα παιδια )
V.I.Smirnov Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 @Εvgenios Eγώ δεν δείχνω πουθενά "την εξυπνάδα μου", ούτε ειρωνίες έχω γράψει, σε αντίθεση με πολλούς. Αυτά είναι δική σου κακή προκατάληψη και κακεντρέχειες. Προσωπικά, όταν θέλω να γράψω κάτι, σκέπτομαι πρώτα τι και πώς θα το γράψω, διότι δεν θέλω να δείχνω γλωσσική ένδεια και εκφραστική ανεπάρκεια επειδή σέβομαι αυτούς που θα με διαβάσουν. Και απαιτώ το ίδιο, γι' αυτό έκανα την παρατήρηση για την ορθογραφία. Τέλος, εγώ δεν είμαι επαγγελματίας προγραμματιστής. Υπάρχουν άλλοι πολύ πιο ειδικοί από μένα να δείξουν τη δουλειά τους (χωρίς βέβαια αυτό να δικαιολογεί την αμάθεια της έκφρασης και της στοιχειώδους ορθογραφίας ). Αλλά αν χρειαστείς βοήθεια σε κάτι και έχω την γνωστική επάρκεια ευχαρίστως να σε βοηθήσω.
C6WGMN Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Αυτά είναι δική σου κακή προκατάληψη και κακεντρέχειες. Αυτά είναι δική σου! χαχαχ προσβλήθηκα τώρα... Σεβάσου τους αναγνώστες σε παρακαλώ! Δεν είναι πράγματα αυτά να μην ξες να γραψ...
thanos713 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Το video είναι απλά τέλειο. Βοηθάει πολύ στην κατανόηση του OOP. Ευχαριστούμε!
Christos75 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Ένα τέτοιο σεμινάριο είναι καλό και στα Πανεπιστήμια Αττικής....πότε να αναμένουμε???
Cue Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δεν κατάλαβα Βασικά η συγκεκριμένη ομιλία είναι από μία ημερίδα Java που είχε οργανωθεί από το Java User Group στην Κρήτη (πλέον ανενεργό ). Υπάρχει βέβαια και το Java Hellenic User Group, όπου γίνονται ανάλογες ομιλίες. Αν και συνήθως είναι interrmediate προς advanced, όχι σκόπιμα βέβαια.
maraki ! Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Πολύ καλό το video, χρήσιμο και κατανοητό! Ευχαριστούμε Cue.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Επειδη ασχολουμε καιρό ως φοιτητής με java και αλλες γλώσσες θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με Java! Στην αγορά εργασίας πως μπορεις να πιστοποιήσεις τις γνώσεις σου σε JAVA; Περα απο το να δειξω τα project που έχω κάνει. Επίσης υπάρχουν στο Internet περιοδικά ,η κάτι αλλο για Java ; Μαζεμένα δηλαδη που να μιλάνε για οτι νεο βγαίνει κτλ...τις τάσεις δηλαδη patterns ,τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται ,λογισμικό κτλ.... Αυτά για αρχή
elis88 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΣΤΡΕΦΗΣ και όχι αντικειμενοστραφής. Αγράμματοι Έλληνες συγγραφείς... Και έλεγα γιατι μου κάνει compile error... ΥΓ. Κι εγώ ως αντικειμενοστραφής το ήξερα
Cue Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Κοίτα, ουσιαστικά η Sun έχει ένα Developer's Certificate το οποίο πλέον η Oracle μετά την εξαγορά σκοπεύει να το αλλάξει. Στην ελληνική αγορά δεν έχουν ιδιαίτερη απήχηση βέβαια και περισσότερο μετράει το βιογραφικό σου. Περιοδικό αποκλειστικά για Java δεν μου έρχεται κάποιο τώρα. Υπάρχει το JavaSpecialits newsletter από τον Dr. Heinz Kabutz και το JHUG blog/Google user group. Επίσης κάθε χρόνο γίνεται το Devoxx από το Βέλγικο Java User Group το οποίο βγάζει στην δημοσιότητα (στην αρχή με πληρωμή και σιγά σιγά δωρεάν) μέσω του Parleys όλα τα βίντεο από το conference.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.