Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο Grub!

panoramix222000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, είχα στο Laptop μου εγκατεστήμενα τα Windows Xp και 7! Και εγκατέστησα τα Ubuntu 9.10 στο partition των Xp! Και μετά από την εγκατάσταση στο δεν εμφανίζετε τα Windows 7! Βρήκα αυτό το scriptάκι και το έτρεξα και τα αποτελέσματα είναι συννημένα! Πώς γίνετε να βάλω τα windows 7 στο Grub??

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

RESULTS1.txt

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα windows 7 δημιουργουν και ενα μικρο partition στην αρχη του σκληρου για να βαλουν τα δικα τους πραγματα σχετικα με το boot κλπ. Μηπως το διεγραψες?

Επισης εχεις 2 swap partitions!

Τα windows 7 δημιουργουν και ενα μικρο partition στην αρχη του σκληρου για να βαλουν τα δικα τους πραγματα σχετικα με το boot κλπ. Μηπως το διεγραψες?

Επισης εχεις 2 swap partitions!

Διέγραψα όλα μικρά partitions! Είναι λάθος να έχω δύο swap?

• Moderators
Διέγραψα όλα μικρά partitions!

Τα 100mb που δημιουργουν τα 7(συγκεκριμενα οι εκδοσεις ultimate,enteprise,business)ειναι κυριως για troubleshooting σε περιπτωση που δεν μπορει κανεις να κανει normal boot.

M αλλα λογια δεν ειναι λαθος να το σβησεις,αλλα δεν υπαρχει και λογος να το κανεις για 100 μονο mb.

Είναι λάθος να έχω δύο swap?

Xαμενος χωρος.

Πριν απο λιγες μερες ειχα δει ιδιο ερωτημα και καπου εδω μεσα πρεπει να υπαρχει οδηγος/post με οδηγιες για το συγκεκριμενο θεμα.

Τα 100mb που δημιουργουν τα 7(συγκεκριμενα οι εκδοσεις ultimate,enteprise,business)ειναι κυριως για troubleshooting σε περιπτωση που δεν μπορει κανεις να κανει normal boot.

M αλλα λογια δεν ειναι λαθος να το σβησεις,αλλα δεν υπαρχει και λογος να το κανεις για 100 μονο mb.

Xαμενος χωρος.

Πριν απο λιγες μερες ειχα δει ιδιο ερωτημα και καπου εδω μεσα πρεπει να υπαρχει οδηγος/post με οδηγιες για το συγκεκριμενο θεμα.

Ο οδηγός που αναφέρεις για να λύσω το πρόβλημα μου?

• Moderators
Ο οδηγός που αναφέρεις για να λύσω το πρόβλημα μου?

Δεν τον εψαξα,απλα το αναφερω πως καπου υπαρχει,αν θελεις ριχνεις μια ματια ή περιμενεις απαντησεις εδω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...