Προς το περιεχόμενο

BONSAI CATS: ζωντανά γατάκια σε μικρά μπουκάλια.

korios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλαβα ένα e-mail που λέει σε ελεύθερη μετάφραση «ένας Γιαπωνέζος άντρας στη Νέα Υόρκη παράγει και πουλάει γατάκια τα οποία ονομάζει BONSAI CATS. Θα ακούγονταν χαριτωμένο αν δεν έβαζε γατάκια σε μικρά μπουκάλια, αφού πρώτα τους είχε δώσει μυοχαλαρωτικό, και τα άφηνε εκεί μέσα για την υπόλοιπη ζωή τους!

Τα γατιά ταΐζονται με ένα καλαμάκι και τους παρέχεται ένας αγωγός για να κάνουν την ανάγκη τους. Ο σκελετός των γατιών παίρνει τη μορφή του μπουκαλιού καθώς τα γατάκια μεγαλώνουν.

Στα γατιά αυτά δεν δίνεται ποτέ η ευκαιρία να κινηθούν.

Χρησιμοποιούνται σαν πρωτότυπα και εκλεκτικά σουβενίρ. Αυτή είναι η τελεταία μόδα στη Νέα Υόρκη, Κίνα, Ινδονησία και Νέα Ζηλανδία.

... επισκεφτείτε το site www.bonsaikitten.com και ρίξτε μια ματιά στις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για να βάλουν αυτά τα γατάκια στα μπουκάλια.»

Δεν ξέρω κατά πόσο αυτά αληθεύουν. Παρακάτω είναι το αυθεντικό e-mail στα Αγγλικά.

A Japanese man in New York breeds and sells kittens that are called BONSAI CATS. That would sound cute, if it weren't kittens that were put into little bottles after being given a muscle relaxant and then locked up for the rest of their lives!!

The cats are fed through a straw and have a small tube for their feces. The skeleton of the cat will take on the form of the bottle as the kitten grows.

The cats never get the opportunity to move.

They are used as original and exclusive souvenirs. These are the latest trends in New York, China, Indonesia and New Zealand.

If you think you can handle it, view www.bonsaikitten.com and have a look at the methods being used to put these little kittens into bottles.

Δημοσ.

axaxaxaxaxax ρε σύ αυτό είναι ένα ακόμα hoax. Δεν υπάρχουν τέτοια bonzaikitten! Το κάνουν για να θυμώνουμε και να ψαχνόμαστε. Το ξέρω γιατί είχε συζητηθεί παλιά σε ένα άλλο forum.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, καμιά διεύθυνση δεν έχει ο τύπος να του κάνουμε καμιά επίσκεψη όλοι μαζί και να του δηλώσουμε την "αγάπη" μας για το έργο του...?

Δημοσ.

New York, to katalabainw, oi en0rwpoi 0eloun ta gatakia tous na zoune opws ekeinoi

China, exw ton kinezo dipla mou, den 0a to ekleia!

Indonesia, ekei mallwn 0a ta trwgane...

New Zealand eh, ti, mono probata 0a exoune?

pera apo thn plaka, tetoia banausa pragmata 0a prepei na diokontai! den mporeis na talepwreis ena gataki etsi! :/

Δημοσ.

Μην βιάζεστε να το πείτε hoax :( Δυστηχώς είχα δεί στην ΝΕΤ κάτι αντίστοιχο που κάνουν οι κινέζοι με σκυλάκια :( :(

Αν τύχει και πιάσω αυτόν τον τυπά στα χέρια μου θα τον $@!$$!!@$@$@$!. Π@υστηδες κόσμος ρε γτμ το κ3ρατό μου.

Α στο δ1αλο.

Δημοσ.

Εγώ αναρωτιέμαι πόσο διεστραμένο μπορεί να ειναι το μυαλό κάποιου ώστε να φτάσει στο σημείο και μόνο να σκεφτεί τέτοιο πράγμα έστω και για πλάκα....Αδιανόητο...

Δημοσ.

alitsa:

nai ayto einai oti paei asxima me ton kosmo!! pseytika site me gatakia se mpoukalia! giati ego pros stigmhn nomiza oti sthn afrikh "eirineytikes" dynameis tou ohe viazoun kai vasanizoun mikra paidakia!! ouf! pali kala pou ayto den einai alithia!

Δημοσ.

Μας συγχωρείς για την έλλειψη ευαισθησίας. Φαντάζομαι εσύ έχεις και ενεργή δράση για να βοηθήσεις κατά των ειρηνευτικώn δυνάμεων. Ελπίζω και υπέρ των παιδιών με χρήματα κτλ.

Δημοσ.

προς epote:

δεν είπε κανείς ότι το θέμα με τα γατάκια στα μπουκάλια είναι το μόνο στραβό στον κόσμο...Αλλά ξεκινώντας από το πιο "απλό" καταλήγουμε να φτάνουμε σε αυτό που εναφέρεις εσύ και είναι εξίσου άσχημο...Εσένα μπορεί να μην σε ενοχλεί ο βασανισμός των ζώων...Εγώ θεωρώ τρομερό τον βασανισμό κάθε έμβυου όντος(ανθρώπων-παιδιών και ζώων)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...