alexandro_89 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 παιδιά είμαι συγχυσμένος σχετικά με αυτά τα δύο κινητά....δεν ξέρω ποιο να αγοράσω...Ας με κατατοπήσει κάποιος
Vasilisxd Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δεν θέλει και πολύ σκέψη. Το Desire έχει πολύ πιο Γρηγόρη Cpu. Επίσης στα συν του (για μένα) είναι ότι ΔΕΝ έχει πληκτρολόγιο και έτσι είναι πιο λεπτό. Κατα τα αλλά , το ίδιο λειτουργικό φοράνε και μπορείς να βάλεις και στα δυο άλλη Rom. Ασχολεισε με πληροφορική γενικά ; Έχεις ξανά αγοράσει smart phone ? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
basilis5 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 βασικα θες πληκτρολογιο στο κινητο η οχι; μονος σου θα απαντησεις στην ερωτηση σου
alexandro_89 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δεν θέλει και πολύ σκέψη.Το Desire έχει πολύ πιο Γρηγόρη Cpu. Επίσης στα συν του (για μένα) είναι ότι ΔΕΝ έχει πληκτρολόγιο και έτσι είναι πιο λεπτό. Κατα τα αλλά , το ίδιο λειτουργικό φοράνε και μπορείς να βάλεις και στα δυο άλλη Rom. Ασχολεισε με πληροφορική γενικά ; Έχεις ξανά αγοράσει smart phone ? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app όχι θα είναι το πρώτο μου smartphone αλλά δεν είμαι και άσχετος, πορώθηκα τώρα τελευταία αρκετά!!
Vasilisxd Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 όχι θα είναι το πρώτο μου smartphone αλλά δεν είμαι και άσχετος, πορώθηκα τώρα τελευταία αρκετά!! Τότε πάρε iphone. Μεταχειρισμένο καλύτερα. Εκτός του ότι είναι πιο εύκολο στην χρήση , είναι και εύκολο στην παραμετροποίηση και στα <σπασμενα>
alexandro_89 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Τότε πάρε iphone. Μεταχειρισμένο καλύτερα. Εκτός του ότι είναι πιο εύκολο στην χρήση , είναι και εύκολο στην παραμετροποίηση και στα <σπασμενα> δεν είπα φίλε μου ότι θέλω μεταχειρισμένο κινητό και δεν νομίζω το android να έιναι δύσκολο λειτουργικό ώστε να πάρω το iphone Που το χει πάρει όλοι..Ξεπεράστηκε πλέον το iphone για μενα
Vasilisxd Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 δεν είπα φίλε μου ότι θέλω μεταχειρισμένο κινητό και δεν νομίζω το android να έιναι δύσκολο λειτουργικό ώστε να πάρω το iphone Που το χει πάρει όλοι..Ξεπεράστηκε πλέον το iphone για μενα Καταρχήν μην μιλάς για κάτι που δεν ξέρεις. (Ξεπεράστηκε πλέον το iphone για μένα) Εγώ έχω και iPhone 3Gs και HTC Legend. Θα σου πω 2~3 πραγματάκια να έχεις στα υπ'οψην σου. Το Legend με την Capacitive οθόνη του και το 2.1 λειτουργικό (δηλαδή TOP πράγματα) δεν φτάνει το iPhone σε ευχρηστία. Το HTC μοιάζει να προσπαθεί να ακολουθήσει την πορεία του δαχτύλου σου καθώς κάνεις διάφορα. Το iPhone είναι σχεδιασμένο κυρίως για αυτό και μετά όλα τα άλλα. Χέσε την ευχρηστία ! Ας πάμε στις εφαρμογές / υποστήριξη. Με το iPhone έχεις Μια συσκευή / Ένα λειτουργικό. Με τα Android δεν είναι έτσι. Όταν πας να κατεβάσεις μια εφαρμογή για το Htc Legend (π.χ) σου λέει , είναι για Nexus ή ότι είναι για την τάδε έκδοση του Android. Τέλος πάντων , ότι θες κάνε, εγώ σου λέω την εμπειρία μου και από τα 2. Σημ. Τώρα το iPhone το έχω στο κουτί του και δουλεύω μόνο Android μπας "λέω μπάς" και δω αυτό το κάτι παραπάνω που θα με κάνει να φύγω από την πλατφόρμα της Apple. Μέχρι στιγμής το μόνο θετικό που βρίσκω είναι η κάρτα μνήμης. Μέχρι εκεί... Υ.σ Μαθαίνω ακόμα... μην βαράτε
alexandro_89 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Καταρχήν μην μιλάς για κάτι που δεν ξέρεις. (Ξεπεράστηκε πλέον το iphone για μένα) Εγώ έχω και iPhone 3Gs και HTC Legend. Θα σου πω 2~3 πραγματάκια να έχεις στα υπ'οψην σου. Το Legend με την Capacitive οθόνη του και το 2.1 λειτουργικό (δηλαδή TOP πράγματα) δεν φτάνει το iPhone σε ευχρηστία. Το HTC μοιάζει να προσπαθεί να ακολουθήσει την πορεία του δαχτύλου σου καθώς κάνεις διάφορα. Το iPhone είναι σχεδιασμένο κυρίως για αυτό και μετά όλα τα άλλα. Χέσε την ευχρηστία ! Ας πάμε στις εφαρμογές / υποστήριξη. Με το iPhone έχεις Μια συσκευή / Ένα λειτουργικό. Με τα Android δεν είναι έτσι. Όταν πας να κατεβάσεις μια εφαρμογή για το Htc Legend (π.χ) σου λέει , είναι για Nexus ή ότι είναι για την τάδε έκδοση του Android. Τέλος πάντων , ότι θες κάνε, εγώ σου λέω την εμπειρία μου και από τα 2. Σημ. Τώρα το iPhone το έχω στο κουτί του και δουλεύω μόνο Android μπας "λέω μπάς" και δω αυτό το κάτι παραπάνω που θα με κάνει να φύγω από την πλατφόρμα της Apple. Μέχρι στιγμής το μόνο θετικό που βρίσκω είναι η κάρτα μνήμης. Μέχρι εκεί... Υ.σ Μαθαίνω ακόμα... μην βαράτε εγω ειδα video στο οποίο το desire ειναι πιο γρήγορο στο browsing απο το 3gs και επιπλέον εχει flash....και ηδη υπάρχουν 30000 applications για android και για δες εδώ ποσο smooth και ποσο γρήγορο ειναι το desire http://techblog.gr/techtv/htc-desire-hands-on-2-5955/
Vasilisxd Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Ok τότε αποφασίστικε Desire Καλή επιλογή φίλε μου, είναι σφαιράτο κινητό , μην αρκεστεις σε λιγότερο από 1Ghz Cpu για Android Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
larrougos Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Eγω παλι που είμαι ανάμεσα σε htc magic && milestone.:-( Τι να κάνω.?βασική διαφορά υπάρχει..??
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Eγω παλι που είμαι ανάμεσα σε htc magic && milestone.:-(Τι να κάνω.?βασική διαφορά υπάρχει..?? Oπως ειπε ο basilis5, γιατι δεν αναρωτιεσαι αν θες πληκτρολογιο στο κινητο;
larrougos Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Oπως ειπε ο basilis5, γιατι δεν αναρωτιεσαι αν θες πληκτρολογιο στο κινητο; βρε τον διάβασα τον billi και εννοείται πως τρελένομαι με την ιδέα του πληκτρολογιου αλλά ρωτάω αν υπάρχουν άλλες ουσιαστικότερες διαφορες.
johnny21a Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Εγώ έχω και iPhone 3Gs και HTC Legend. Θα σου πω 2~3 πραγματάκια να έχεις στα υπ'οψην σου. Το Legend με την Capacitive οθόνη του και το 2.1 λειτουργικό (δηλαδή TOP πράγματα) δεν φτάνει το iPhone σε ευχρηστία. Το HTC μοιάζει να προσπαθεί να ακολουθήσει την πορεία του δαχτύλου σου καθώς κάνεις διάφορα. Το iPhone είναι σχεδιασμένο κυρίως για αυτό και μετά όλα τα άλλα. Φιλε σορρυ κιολας αλλα το legend που εχεις ειναι πατατα κινητο με παλιο hardware, δοκιμασε Android σε Nexus ή σε Droid/Milestone και θα δεις τι θα πει ταχυτητα και αποκριση, και δε θα ψαχνεις το δαχτυλο σου...
Vasilisxd Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Φιλε σορρυ κιολας αλλα το legend που εχεις ειναι πατατα κινητο με παλιο hardware' date=' δοκιμασε Android σε Nexus ή σε Droid/Milestone και θα δεις τι θα πει ταχυτητα και αποκριση, και δε θα ψαχνεις το δαχτυλο σου...[/quote'] Ναι... Δεν ήξερα ότι χρειάζομαι 1Ghz CPU και 512mb ram σε κινητό για ένα ριμαδο-linux.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.