Luxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Θελω να αγορασω καποιο ποδηλατο για το σπιτι, αλλα δε ξερω ποιο να διαλεξω και απο που να το αγορασω. Να μη ειναι πολυ μεγαλο, να αντεχει, να ειναι βολικο και να μη κανει θορυβο, ωστε να ενοχλει τους απο κατω. ( Αν και δε νομιζω οτι υπαρχει προβλημα ) Εχετε να μου προτεινετε κατι καλο; Απο λεφτα να μη ξεπερναει τα 300 ευρω.
IOSTEFO Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Εδώ θα δεις αρκετά μοντέλα http://www.leos.gr/leos/home/product/7/163.page και επιδη δεν εχει τιμες σου βαζω και αυτο το site για να ξερεις πανω κατω. http://www.kettlerfitness.nl/kettler-hometrainers-1/
Luxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Αυτα που εχει στα extreme stores ειναι καλα;
buzzad Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Πάνω από όλα θα κοιτάξεις να αγορασεις μαγνητικό και όχι με ιμάντα...Μοντέλα υπάρχουν πολλά, δεν ξέρω που μένεις αλλά Μεσογείων - Φειδιππίδου έχει ένας φίλος μαγαζί με καλές τιμές... Απλά για να γνωρίζεις από τα συγκεκριμένα μηχανήματα γυμναστικής το ποδήλατο έρχεται τελευταίο ως προς την εκγύμναση και το αποτέλεσμα.. 1)Διάδρομος (+1). 2)Ελλειπτικό μηχάνημα. 3)Στατικό ποδήλατο.
FallenAngelGR Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Αν θες να σου προτείνω είναι ένα μαγαζί με όργανα γυμναστικής στην Κηφησία και πήρα ένα πολύ καλό ποδήλατο με 230€ Το ποδήλατο που έχω είναι της Kettler Paso 107 και είναι μια χαρά!
Luxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Διαφωνω. Το ποδηλατο ειναι εξισου αποτελεσματικο με το διαδρομο, ελλειπτικο, ακομα και το σχοινακι κανει την ιδια δουλεια. Το θεμα ειναι η ενταση και η διαρκεια.
Freakster Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 δε νομίζω να συγκρίνεται, κίνηση όλου του σώματος με στροφές και κραδασμούς και της τρελής με σκέτη κίνηση των δυο κάτω άκρων, λέγε ότι θες..
Luxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Εγω ξερω οτι και επιτοπιο τρεξιμο να κανω, παλι θερμιδες θα χανω. Το θεμα ειναι οι παλμοι. Οσο περισσοτεροι, τοσες περισσοτερες θερμιδες καις. Δε λεω ο,τι μου κατεβει. Μπαινω σε bodybuilding forums και ξερω αρκετα πραματα. Απλα το ποδηλατο θελει λιγο περισσοτερο χρονο, για να χασεις τις ιδιες θερμιδες με το διαδρομο.
Freakster Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 καλά, και το κανάλι στην τιβι να αλλάζεις χάνεις θερμίδες. το θέμα είναι ποιο είναι πιο αποδοτικό στο ίδιο διάστημα χρόνου. και προφανώς δε μιλάω για καταστάσεις που κάνεις ποδήλατο σα τρελός και διάδρομο με ταχύτητα 1χλμ/ώρα. αλλά ας μη βγαίνουμε άλλο οφτοπικ. edit > με πυρετο και googlin πιο γρηγορα απο τον ισκιο μου On average, most people burn about 750 calories per hour on a treadmill. The same people are likely to burn about 550 calories per hour on an exercise bike. http://ezinearticles.com/?Exercise-Bikes-vs.-Treadmills&id=27164
Luxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ε ωραια, αυτο το ξερω ρε φιλε. Διαδρομο ομως κανω μια φορα το μηνα, ενω ποδηλατο που θα το εχω στο σπιτι μου θα κανω καθε ημερα απο 1 ωρα. Υπαρχει συγκριση;
darksoho33 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 ε τοτε παρε ποδηλατο αν εισαι φαν. παντως οι περισσοτεροι στο γυμναστηριο πλην τα βαρυ απο την μεση και πανω σπανια κανουν ποδια. εξου και ανομοιογενεια λεπτα ποδια και τουμπανο επανω.
liopyr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Κι εγώ ψήνω ένα στατικό ποδήλατο, δε με απασχολεί να αδυνατίσω - αδύνατος είμαι, αλλά να βελτιώσω κάπως την φυσική μου κατάσταση που είναι λίγο χειρότερη από συνταξιούχου ταρίφα... Έχω ξεκινήσει τρέξιμο 2-3 φορές την εβδομάδα στο βουνό, αλλά προτιμώ να έχω ένα καθημερινό πρόγραμμα που να διαρκεί όση ώρα χρειάζεται ο θερμοσίφωνας να ζεστάνει. Λεφτά φυσικά και δεν παίζουν, 150€ maximum υπολογίζω, και κοιτάω μάλλον αυτό, που φαίνεται διακριτικό, είναι μαγνητικό και έχει μετρητή καρδιακών παλμών (μη μείνω και με βρουν μετά από κάνα μήνα). Καλό είναι για την δουλειά που το θέλω;
Adon1s Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 παιδια δεν θελω να σας ξενερωσω,με το καλο να παρετε ποδηλατο σπιτιου και να κανετε την γυμναστικη σας απλα φροντιστε να μην καταληξει οπως καταληγει το 80% των ποδηλατων στα σπιτια..... δηλαδη αλλη μια κρεμαστρα σαλονιου.....
buzzad Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Διαφωνω. Το ποδηλατο ειναι εξισου αποτελεσματικο με το διαδρομο, ελλειπτικο, ακομα και το σχοινακι κανει την ιδια δουλεια. Το θεμα ειναι η ενταση και η διαρκεια. Ο συντελεστής για το τρέξιμο είναι πιο υψηλός λόγω του οτι χρησιμοποιούνται περισσότερες μυικές ομάδες... Παράδειγμα...: Ποδηλασία με 20 Km/h έχει συντελεστή 0,125 Kcal/min/Kg σωματικής μάζας. Ενώ.............: Τρέξιμο με 20 Km/h έχει συντελεστή 0,344 Kcal/min/kg. Ακόμη και σε χαμηλές εντάσεις το τρέξιμο ξεφεύγει αρκετά μπροστά σε κατανάλωση ενέργειας , σχεδόν στο τριπλάσιο...
IOSTEFO Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 παιδια δεν θελω να σας ξενερωσω,με το καλο να παρετε ποδηλατο σπιτιου και να κανετε την γυμναστικη σας απλα φροντιστε να μην καταληξει οπως καταληγει το 80% των ποδηλατων στα σπιτια..... δηλαδη αλλη μια κρεμαστρα σαλονιου..... Το ποιο ωραίο που διάβασα.δυο μέλη της οικογενείας μου το έχουν πάρει και τώρα το έχουν και το ξεσκονίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.