ellhnac Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Παιδιά έχω ένα παλιό toshiba m 60 με ubuntu 9.10.Πως μπορώ να δώ τη κάρτα ήχου έχει? Ευχαριστώ για όποια απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klemes Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 δίνεις από την κονσόλα: >lspci -vv ή >lspci -vv |grep sound Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Τι να το κανει το -vv? Για περισσοτερες αχρηστες πληροφοριες? Με ενα απλο >lspci | grep [b]S[/b]ound Εχει σημασια το S να ειναι κεφαλαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klemes Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Ο.Κ. Δεκτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ellhnac Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ πολύ όλους. ---------- Προσθήκη στις 18:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:24 ---------- Τι να το κανει το -vv? Για περισσοτερες αχρηστες πληροφοριες? Με ενα απλο >lspci | grep [b]S[/b]ound Εχει σημασια το S να ειναι κεφαλαιο. Έκανα αντιγραφή επικόληση την εντολή στο τερματικό,και μου έβγαλε αυτό costas@costas-laptop:~$ lspci | grep Sound costas@costas-laptop:~$ 548244 548244: command not found Το 548244 είναι ο κωδικός που συνδέωμαι. Κάνω κάποιο λάθος? Πρώτη φορά εμφανίζεται ο κωδικός που γράφω στο τερματικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Έκανα αντιγραφή επικόληση την εντολή στο τερματικό,και μου έβγαλε αυτό costas@costas-laptop:~$ lspci | grep Sound costas@costas-laptop:~$ 548244 548244: command not found Το 548244 είναι ο κωδικός που συνδέωμαι. Κάνω κάποιο λάθος? Πρώτη φορά εμφανίζεται ο κωδικός που γράφω στο τερματικό. Δεν σου ζήτησε κωδικό, γιατί τον έβαλες; Και ακόμα χειρότερα γιατί μας τον είπες;! Λοιπόν απλά η εντολή δεν σου βγάζει τπτ γιατί σαν και εμένα στην έχει σαν Audio και όχι σαν Sound. Γράψε lspci | grep Audio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Τωρα κοκκίνισα! ΕΙναι δυνατον να προτεινα sound και να επεμεινα και στο S? Και ομως ειναι! Audio ειναι το σωστο, μπραβο Jastonas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ellhnac Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ πολύ παιδιά όλα ενταξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ πολύ παιδιά όλα ενταξει. Eμένα να ευχαριστείς... όχι κάποιους σαν τον jim_p που πάνε να παραπλανήσουν τον κόσμο ! :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.