bnvdarklord Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Γειά σας, Πρόσφατα ξεκίνησα να ασχολούμε με βάσεις δεδομένων με την mySQL και έχω 2 απορίες α) Αν θέλω την βάση που έχω στον υπολογιστή μου να την μεταφέρω σε άλλον πως θα το κάνω? β) Αν θέλω να προσπελάσω την βάση απο άλλο pc, αρκεί η IP του υπολογιστή με την βάση, ή πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ.
firewalker Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Γειά σας,Πρόσφατα ξεκίνησα να ασχολούμε με βάσεις δεδομένων με την mySQL και έχω 2 απορίες α) Αν θέλω την βάση που έχω στον υπολογιστή μου να την μεταφέρω σε άλλον πως θα το κάνω? β) Αν θέλω να προσπελάσω την βάση απο άλλο pc, αρκεί η IP του υπολογιστή με την βάση, ή πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ. α) Υπάρχουν διάφορα εργαλεία για την διαχείριση βάσεων από την γραμμή εντολών της MySQL μέχρι γραφικά προγράμματα όπως το MySQL g.u.i. tools ή το PHP-MyAdmin. Μέσα από αυτά μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις. β) Πρέπει να κάνεις και τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο pc που τρέχει η βάση ώστε να δέχεται συνδέσεις. Π.χ. σε Linux αλλάζεις κατάλληλα το αρχείο hosts.allow.
bnvdarklord Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ.... H βάση είναι σε Ubuntu... Που ειναι το hosts.allow, και πως πρέπει να το αλλάξω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.