ClockOrange Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σε όλους.Μόλις αγόρασα μια καινούργια οθόνη.lg 22' W2243s-pf και αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα με τα win7 64bit.Τα win μόλις την έβαλα την έβλεπαν σαν Pnp monitor και όχι με το όνομά της και επιπλέον μου έβαζαν σας μέγιστη ανάλυση 1600χ... δεν θυμάμε ακριβως.Όταν πήγαινα μέσα απο το Catalyst να αλλάξω το resolution και το βάλω στα 1920χ1080 η οθόνη "χαλάει" και δείχνει κάτι άσπρες παραμορφώσεις ,μέχρι που επανερχετε μετά τα 20 sec.Άπό την εταιρία μου είπαν να κατεβάσω τους Drivers για 7 που δεν είχε το cd και να τα κάνω εγκατάσταση.Αφού το έκανα και αυτό τώρα μέσα στο device manager ενώ διαβάζει την οθόνη με το ονομά της,όταν πάω να την αλλάξω resolution 1920x1080 απο τα win(τώρα μου δίνει επιλογή) ή απο το Catalyst .πάλι τα ίδια.Λέτε να έχει πρόβλημα η όθόνη?Να σας πώ επίσεις ότι ο υπολογιστής είναι δοκιμασμένος σε 37αρα tv και δουλεύει σε 1920χ1080 και η οθόνη ο κατασκευαστής δίνει ότι δουλεύει σε 1920x1080.Μήπως πρέπει να κάνω κάποιες άλλες ρυθμίσεις.Σας ευχαριστω εκ τον προταίρων και συγνώμη για το μεγάλο post. p.s στον υπολογιστή έχω την 5850 ..αν αυτό βοηθάει Μετά απο πέρασμα καινούργιων drivers κάρτας και οθόνης έχω παρατηρήση ότι δεν την διαβάζει το catalyst μου.την εμφανίζει σαν analog οθόνη και τπτ άλλο.
linuxovios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 α) Πέρνα τους τελευταίους catalyst. β) Δοκίμασε με άλλο καλώδιο οθόνης. γ) Βoot με Ubuntu live cd και πες μας αν δείχνει στη σωστή ανάλυση.
jabar Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σε όλους.Μόλις αγόρασα μια καινούργια οθόνη.lg 22' W2243s-pf και αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα με τα win7 64bit.Τα win μόλις την έβαλα την έβλεπαν σαν Pnp monitor και όχι με το όνομά της και επιπλέον μου έβαζαν σας μέγιστη ανάλυση 1600χ... δεν θυμάμε ακριβως.Όταν πήγαινα μέσα απο το Catalyst να αλλάξω το resolution και το βάλω στα 1920χ1080 η οθόνη "χαλάει" και δείχνει κάτι άσπρες παραμορφώσεις ,μέχρι που επανερχετε μετά τα 20 sec.Άπό την εταιρία μου είπαν να κατεβάσω τους Drivers για 7 που δεν είχε το cd και να τα κάνω εγκατάσταση.Αφού το έκανα και αυτό τώρα μέσα στο device manager ενώ διαβάζει την οθόνη με το ονομά της,όταν πάω να την αλλάξω resolution 1920x1080 απο τα win(τώρα μου δίνει επιλογή) ή απο το Catalyst .πάλι τα ίδια.Λέτε να έχει πρόβλημα η όθόνη?Να σας πώ επίσεις ότι ο υπολογιστής είναι δοκιμασμένος σε 37αρα tv και δουλεύει σε 1920χ1080 και η οθόνη ο κατασκευαστής δίνει ότι δουλεύει σε 1920x1080.Μήπως πρέπει να κάνω κάποιες άλλες ρυθμίσεις.Σας ευχαριστω εκ τον προταίρων και συγνώμη για το μεγάλο post. p.s στον υπολογιστή έχω την 5850 ..αν αυτό βοηθάει Μετά απο πέρασμα καινούργιων drivers κάρτας και οθόνης έχω παρατηρήση ότι δεν την διαβάζει το catalyst μου.την εμφανίζει σαν analog οθόνη και τπτ άλλο. τα ιδια με 2262 d lg (βιστα)...μονο που σε vga συνδεση ανεβαζε 1920 ...σε hdmi, μεχρι 1600χ...την πουλησα σε φιλο για τι-βι...το πι-σι ,σε 32αρα lf 2510 μου δειχνε οτι ανεβαζε με hdmi, 1920x...
ClockOrange Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Eυχαριστώ για τις απαντίσεις σας .Το πρόβλημα το δημιουργούσε ένα καλώδιο που είχα για προέκταση και πιθανόν να ήταν κακής ποιότητας.Απο udpate win και καρτας είχα κάνει τα πάντα.Βγάζοντας το καλώδιο προέκτασης όλα οκ ...Τι να πω ίσως έπρεπε να το δοκιμάσω απο την αρχή αλλά μια προέκταση να δημιουργει τέτοιο πρόβλημα.απο την στιγμή που έβγαζε εικόνα νόμιζα ότι όλα οκ...Σας ευχαριστώ και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.