foufoutakos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 E ,τελείωσε ,θα πάρω σίγουρα έναν από τους παρακάτω δύο : TOSHIBA SATELLITE A500-1GH (1056 euros) ή Toshiba Qosmio F60-10K (1168 euros) Μπορεί κάποιος να μου πει διαφορές ,εκτός από τις χαρακτηριστικές που περιγράφονται σε κάθε προιόν ?Εντάξει ,100 ευρώ δεν είναι μεγάλη διαφορά ,αλλά αν το δεις συνολικά ,1168 για laptop 15αρι...ακούγονται κάπως..αν τα αξίζει όμως ,χαλάλι!! Οι τιμές είναι από το skroutz και κοιτάζω μόνο toshiba ,με windows 7 επάνω .Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας . Καλή ανάσταση!
boymanos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 E ,τελείωσε ,θα πάρω σίγουρα έναν από τους παρακάτω δύο :TOSHIBA SATELLITE A500-1GH (1056 euros) ή Toshiba Qosmio F60-10K (1168 euros) Μπορεί κάποιος να μου πει διαφορές ,εκτός από τις χαρακτηριστικές που περιγράφονται σε κάθε προιόν ?Εντάξει ,100 ευρώ δεν είναι μεγάλη διαφορά ,αλλά αν το δεις συνολικά ,1168 για laptop 15αρι...ακούγονται κάπως..αν τα αξίζει όμως ,χαλάλι!! Οι τιμές είναι από το skroutz και κοιτάζω μόνο toshiba ,με windows 7 επάνω .Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας . Καλή ανάσταση! ο qosmio εχει καλυτερο επεξεργαστη,και πιστευω καλυτερα χρωματα απο τον α500,παρολο που εχουν την ιδια καρτα γραφικων.η γνωμη μου ειναι να προτιμησεις τον qosmio χωρις δευτερη σκεψη.τον α500 τον ειχα παρει,αλλα τον γυρισα πισω,επειδη ειχε ενα καμμενο πιξελ,και πηρα τα λεφτα μου πισω.πηγα και ειδα και τον qosmio.τελειως διαφορετικος στη χρωματικη αποψη της οθονης.εξαλλου φιλε μου αγοραζεις qosmio και η τιμη του πραγματικα πολυ χαμηλη για αυτα που προσφερει.νομιζω αξιζει τα 100 ευρω παραπανω.ισως να ειναι και η επομενη αγορα μου,αλλα με τρεναρει λιγο το χρωμα ακομα.αν ηταν ολος μαυρος,θα τον ειχα παρει ηδη.
foufoutakos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Βασικά ,το μεγαλύτερο κίνητρο είναι το bd-re..έχω μαζέψει άπειρα dvd's και καλό θαταν ,να συμμαζέψω λίγο τα back up μου .Από κει και πέρα ,συνδέω μια dj rmx console και παίζω μουσική με το virtual dj ,σύντομα θα βάλω και μια καλή εξωτερική κάρτα ήχου για ποιοτικές (και υψηλής έντασης) ακροάσεις ,τέλος ,θεωρώ ένα βήμα μπροστά ,να διαθέτω 64 bit windows 7 ,με ότι αυτό συνεπάγεται από hardwariκής άποψης (6 gb μνήμης ,νέας γενιάς επεξεργαστή ,full hi def κλπ...) Λοιπόν ,έχεις δίκιο ,τα qosmio είναι πιο στιβαρές και προσεγμένες κατασκευές ,αν πέφταν πιο κοντά στο ψυχολογικό όριο των 1000 ευρώ κιόλας..θα περιμένω μέχρι του Θωμά και μετά ,τσιμπάω! Ευχαριστώ και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.