nikos_se Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Γεια σας θα ηθελα τη γνωμη σας σε κατι: Εχω ενα psp go white με αποδειξη αγορας και αγορασμενα απο το playstation network τα παιχνιδια tekken6(39.99EUR),motorstorm artic edge(34.99eur),crash wraped(4.99eur),god of war:chains of olympus(19.99eur) και platypus(14.99eur) Συνολικο κοστος αγορας:350ευρω σημειωση:ημερομηνια αγορας 20/3 ποσο λετε λοιπον να πιανει????
Luxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Καλα ολα εκεινη την ημερα τα αγορασες; Και Psp, και παιχνιδια και κινητα. Τι παιζει;
chill Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Αν τα έχεις αγοράσει τα games με πιστωτική μην ξεχάσεις να σβήσεις τα στοιχεία της κάρτας σου από το account σου, όχι όμως και το account σου μιας και μαζί θα χαθούν και τα games. Το go είναι ιδιάζουσα περίπτωση και δεν ξέρω κατά πόσο θα σου είναι εύκολο να βρεις αγοραστή. Θα πρότεινα να ξεκινήσεις με τιμή πώλησης την τιμή της κονσόλας.
nikos_se Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 thanx για την απαντηση chill,οσο και να σου φαινεται περιεργο Luxx ολα εκεινη την ημερα μου τα αγορασαν και οταν κατι δεν εχει το προσωπικο σου γουστο και δεν σου χρησιμευουν τα πουλας οσο ειναι νωρις
Luxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Σου αγορασαν παιχνιδια μεσω network; Τι τεχνολογικα δωρα ειναι αυτα; Τεσπα. Παντως αυτο με τα παιχνιδια μεσω network οντως δε πρεπει να σβησεις το account σου. Θα πρεπει να του το δωσεις και αυτο.
nikos_se Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 δεν ειμαι υποχρεωμενος καν να απαντησω αλλα ας το κανω.....μου ειχαν παρει δωρο Psn cards οποτε τις χρησιμοποιησα για να κατεβασω τα παιχνιδια που μ αρεσαν!
Sir Pretender Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Θα συμφωνήσω σε όλα με τον chill: το PSPgo είναι αρκετά "μυστήρια" περίπτωση. Κι εγώ στη θέση σου θα ξεκινούσα με τιμή πώλησης για όλο το πακέτο αυτή της κονσόλας και ανάλογα με το ενδιαφέρον βλέποντας και κάνοντας...
nikos_se Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 δηλαδη 230 λετε??????????και εγω τοσο ελεγα αν και μεταξυ μας δεν νομιζω να βρω κανενα που να ενδιαφερθει!!!
chill Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ε ναι εκεί γύρω στα 230. Για μένα είναι καταπληκτικό μηχάνημα το go, δυστυχώς όμως ο εγκλωβισμός του στην τιμολογιακή πολιτική του ακριβού psn και το γεγονός ότι δεν υπάρχει η υποστήριξη που μας υποσχέθηκαν (π.χ. το shattered memories δεν ήρθε παρόλο που πρόκειται για νέο τίτλο, το δε crisis core, ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά δεν είναι διαθέσιμο) δεν το καθιστούν θελκτικό. Αν δεν βρεις κανέναν σε αυτή την τιμή και θες οπωσδήποτε να το ξεφορτωθείς αναγκαστικά χαμηλώνεις κι άλλο.
nikos_se Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 προφανως λιγοι ειναι αυτοι που θα ενδιαφερθουν για την κονσολα αν κρινω και απο τις πωλησεις που εχει σημειωσει μεχρι σημερα
darksoho33 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 δυστυχως δε νομιζω να το δωσεις πανω απο 160ευρω. σκεψου στα καρφουρ το ειχαν απο 230 στα 185ευρω και δεν ειχε πουληθει ουτε ενα. βαλε μαζι με την τιμη οτι εισαι συζητισιμος και το βλεπεις
Socratis_g Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 to go θεωρώ ότι θα παίσει γρήγορα έξω. UMDs που κοστίζουνε 9-13 ευρώ στο go για να τα παίξεις πρέπει να πληρωσεις τα διπλά. + οτι δε μπορείς να αλλάξεις μπαταρία όταν σου τεζάρει. γυρω στα 200+ βάλτο για μένα.
aris1986 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Γιατι το go τετοια ξεφτίλα;Τι διαφορά εχει εκτος απο την πιο μικρή οθόνη;
loukas77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μωρέ σαν μηχάνημα καλύτερο είναι... Εχει και bluetooth και συνδέεται με το Dualshock3... (καταπληκτικό feature για μένα...) και η εσωτερική μνήμη 16GB... Αλλά το ότι δεν παίρνει umd, το ότι είναι όλα downloadable κλπ το έκαναν να χάσει. (ναι και στο iphone είναι όλα downloadable αλλά σύγκρινε τις τιμές...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.