Προς το περιεχόμενο

PC για προβολη ταινιων και .pps με projector για σεμιναριακο χωρο. την αποψη σας...

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

58099077.jpgπαραθετω και τα link με τα κομματια ξεχωριστα.

επεξεργαστης

μητρικη

κουτι

τροφοδοτικο

μνημη

δεν εχω βαλει σκληρο γιατι ακομα δεν ξερω εαν το χρειαζομαι...

πιστευω οτι ειναι ενα συστημα που μπορει ανετα να ανταπεξελθει στις απαιτησεις που ανεφερα, προβολη ταινιων και power point δηλαδη μεσω projector.

πειτε μου την γνωμη σας για το συγκεκριμενο συστημα και τις οποιες αλλες προτασεις σας.

Δημοσ.

Στις απαιτησεις και στον προυπολογισμο σου πιστευω πως Μια μητρικη με socket am3 θα ηταν πολυ πιο "σωστη" επιλογη απ'οτι το "παλιο" socket 775 :-)

+1 στον dropsreef

Δημοσ.

δεν εχω καμια αντιρρηση σχετικα με αυτο που μου προτεινετε.

θα ελεγα μαλιστα οτι ειναι και πολυ καλητερη η μητρικη για θεματα VGA κλπ κλπ

απλος θα ηθελα να μην παω σε AMD αλλα σε INTEL.

δεν υπαρχει καποια τετοια λυση...?

αν και με αυτο που προτεινετε εχω και καλητερο επεξεργαστη και εαν δεν πειτε καποια αλλη προταση μαλλον αυτ θα επιλεξω

Δημοσ.

Πραγματικά αναρωτιέμαι... γιατι Intel και οχι AMD..

Και επίσης αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και ένας που να μπορεί σοβαρά στην συγκεκριμένη περίπτωση να επιχειρηματολογήσει υπέρ της Intel και να έχει και δίκιο...

Δημοσ.
δεν εχω καμια αντιρρηση σχετικα με αυτο που μου προτεινετε.

θα ελεγα μαλιστα οτι ειναι και πολυ καλητερη η μητρικη για θεματα VGA κλπ κλπ

απλος θα ηθελα να μην παω σε AMD αλλα σε INTEL.

δεν υπαρχει καποια τετοια λυση...?

αν και με αυτο που προτεινετε εχω και καλητερο επεξεργαστη και εαν δεν πειτε καποια αλλη προταση μαλλον αυτ θα επιλεξω

Υπολόγισε ένα καλό κουτί και μια καλύτερη ψήκτρα για να μειώσεις τους θορύβους καθώς προορίζεται για παρουσιάσεις και ταινίες.

ΙΜΗΟ Προτίμησε το ενσωματωμένο τσιπ γραφικών της ΑΤΙ που θα σου δώσει εύκολα τη δυνατότητα να παίζεις hd movies με MPC-HC

Δημοσ.
Ριξε μια ματια και εδω

μετα απο τις διακοπες του πασχα πηγα να παραγγειλω το μηχανημα που μου ειχες προτεινει μιας και το ειχα βρει και εγω πολυ καλητερο απο αυτο που αρχικα εγω ειχα φτιαξει, αλλα ειδα οτι δεν το εχουν στη λιστα με τα motherboard !!!!

επειδη ο επεξεργαστης ειναι πολυ καλος και δεν θελω να φυγω απο το sAM3 η επιλογες που εχω για να την αντικαταστησω ειναι

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/M3A785GM-LE-128M-AM3-DDR3-VGA-M3A785GM-LE-128M.htm

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asus-M4A78LT-M-LE-AM3-DDR3-760-VGA-90-MIBB90-G0EAY00Z.htm

με την πρωτη να εχει προτερεωτητα λογο της καλυτερης καρτας γραφικων

η γνωμη σας ?

να υπενθυμησω οτι η μητρικη χρειαζετε να εχει μια on board καρτα γραφικων για προβολη ταινιων....

Δημοσ.

το πηρα το μηχανημα (να θυμησω με επεξεργαστη AMD II X2 250 3.00 KAI RAM 2GB 1333).

του εβαλα win xp pro αλλα περιμενα να πηγαινε καλυτερα και γρηγοροτερα με αυτο το hardware....

οχι οτι ειναι ασχημο αλλα δεν ειναι αυτο που λεμε "πεταει"

Δημοσ.

το πηρα το μηχανημα (να θυμησω με επεξεργαστη AMD II X2 250 3.00 KAI RAM 2GB 1333).

του εβαλα win xp pro αλλα περιμενα να πηγαινε καλυτερα και γρηγοροτερα με αυτο το hardware....

οχι οτι ειναι ασχημο αλλα δεν ειναι αυτο που λεμε "πεταει"

Δημοσ.

Απο που τοσυμπερανες αυτο...Οτι δηλαδη δεν πεταει;;;

Αν εννοεις σε περιβαλλον windows δεν εχει την αναμενομενη αποκριση τοτε το προβλημα ακουει στο ονομα hard disk..

;)

Δημοσ.

Απο που τοσυμπερανες αυτο...Οτι δηλαδη δεν πεταει;;;

Αν εννοεις σε περιβαλλον windows δεν εχει την αναμενομενη αποκριση τοτε το προβλημα ακουει στο ονομα hard disk..

;)

Δημοσ.

αυτο που αρχικα παρατηρησα ειναι οτι ο χρονος που κανει για να ανεβει το λειτουργικο ειναι σχεδον ο ιδιος με αυτον ενος P4 3.0 !!!

οταν λες hard disk τι εννοεις ?

ο σκληρος ειναι καινουριος ειναι SATA 2 και δουλευει χωρις καποιο προβλημα !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...