Προς το περιεχόμενο

cpu και μητρικη

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα αγοράσεις καινούργιο τον Ε8400; :shock:

Μέγα λάθος να επενδύσεις σε τέτοιο socket χίλιες φορές να πας σε i5 750 ή Phenom II 955 με λίγα λεφτά παραπάνω!

Δημοσ.

δεν θα τον αγορασω τον εχω ηδη απλα τροφοδοτικο θελω να παρω και μητρικη το τροφοδοτικο που εβαλα πιο πανω καλο δεν ειναι ??? ειναι και active pfc

Δημοσ.

την μητρικη θα την παρω πολυ φτινα για αυτο εβαλα και την συγκεκριμενη για το τροφοδοτικο καλο δεν ειναι το tagan ???

Δημοσ.

Γιατι το tagan σαν μαρκα δεν ειναι καλο?? και ειναι και active pfc οσο για το αλλο συστημα 4 δισκους μια καρα γραφικων χωρις extra τροφοδοσια 1 dvd recorder ayta

Δημοσ.
Γιατι το tagan σαν μαρκα δεν ειναι καλο?? και ειναι και active pfc οσο για το αλλο συστημα 4 δισκους μια καρα γραφικων χωρις extra τροφοδοσια 1 dvd recorder ayta

Πλέον τα tagan δεν είναι και τα καλύτερα τροφοδοτικά. Και χαίρω πολύ, ΠΟΙΟΝ επεξεργαστή έχεις και ποια κάρτα γραφικών για να συννενοηθούμε. Μοντέλα θέλω να μου πεις.

Δημοσ.

ναι πιο πανω ανεφερα οτι εχω το Ε8400 6ΜΒ cache sta 3.00ghz και ειπα να παρω το tagan που ειναι και active pfc καρτα γραφικων την 7600 geforce χωρις εξτρα τροφοδοσια.

απλος θελω να ξερω αν θα εχω τιποτα προβλημα με το tagan αυτο.

Δημοσ.

Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλά υπάρχουν και καλύτερες επιλογές. Πόσα λεφτά δίνεις για τροφοδοτικό;

Δημοσ.

αφου δινεις 88 για το tagan, τοτε βαλε 8€ ακομα και παρε αυτο που ειναι και πολυδοκιμασμενο..http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Enermax-Epr525Awt-Pro82-525W-EPR525AWT-525W-PRO-82.htm

και βαζω αυτο για να το εχεις και σε περιπτωση αναβαθμισης αργοτερα, αλλιως θα εβαζα το 425w..!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...