pepit1979 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 καλησπερα σε ολους , Εχω δημιουργησει μια playlist στο winamp με 200 περιπου τραγουδια απο διαφορους φακελους του σκληρου μου . Αυτο που θελλω ειναι να κανω ενα μπ3 dvd με αυτα τα τραγουδια . Μεσω του media library νομιζω πως μονο audio cd μπορω να κανω και οχι mp3 dvd . Γνωριζει κανεις καποιον τροπο να μπορεσω να κανω το dvd μεσω του winamp ή μηπως υπαρχει τροπος να κανω απο την playlist copy τα μπ3 σε καποιον φακελο και μετα να τα κανω dvd με το nero p.x. ευχαριστο προκαταβολικα
chesty Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 καλησπερα σε ολους , Εχω δημιουργησει μια playlist στο winamp με 200 περιπου τραγουδια απο διαφορους φακελους του σκληρου μου . Αυτο που θελλω ειναι να κανω ενα μπ3 dvd με αυτα τα τραγουδια . Μεσω του media library νομιζω πως μονο audio cd μπορω να κανω και οχι mp3 dvd .Γνωριζει κανεις καποιον τροπο να μπορεσω να κανω το dvd μεσω του winamp ή μηπως υπαρχει τροπος να κανω απο την playlist copy τα μπ3 σε καποιον φακελο και μετα να τα κανω dvd με το nero p.x. ευχαριστο προκαταβολικα Αν καταλαβα καλα τοτε ακολουθεις την εξης διαδικασια: Mαζευεις ολα τα τραγουδια που θελεις σε ενα φακελλο. τα επιλεγεις ολα και τα ανοιγεις με το winamp δημιουργεις winamp playlist (*.m3u) (οπως βλεπεις το winamp κατω δεξια , list opts , δεξι κλικ και save playlist. Σωζεις τη playlist μεσα στο φακελλο που εχεις τα τραγουδια. Ανοιγεις το nero και δημιουργεις data dvd. drag n drop ολα τα αρχεια (mp3 και m3u) καις το dvd... οταν θα ειναι ετοιμο ανοιγεις και πατας το αρχειο της playlist του winamp. λογικα θα παιξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.