Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για download Manager

kdiamant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρακαλώ την βοήθειά σας! Ψάχνω έναν καλό-απλό download maneger που να κάνει και για Rapidshare. Δηλαδή να μπορώ να του δώσω τους κωδικούς του Rapidshare και να κατεβάζει πολλά links ταυτόχρονα. ΟΧΙ σε Jdownloader και Speed Download. Αν είναι και free ακόμα καλύτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρακαλώ την βοήθειά σας! Ψάχνω έναν καλό-απλό download maneger που να κάνει και για Rapidshare. Δηλαδή να μπορώ να του δώσω τους κωδικούς του Rapidshare και να κατεβάζει πολλά links ταυτόχρονα. ΟΧΙ σε Jdownloader και Speed Download. Αν είναι και free ακόμα καλύτερα.

Πηγα να σου γραψω για το JDownloader, γιατι δεν το θες το συγκεκριμενο? Προσωπικα δεν εχω βρει κατι καλυτερο.

• Super Moderators

Πηγα να σου γραψω για το JDownloader, γιατι δεν το θες το συγκεκριμενο? Προσωπικα δεν εχω βρει κατι καλυτερο.

Προς επίρρωση όσων γράφει ο nuxx υπέρ του JDownloader: είχα αγοράσει (κανονικά και με τον νόμο), χρησιμοποιούσα και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος με το Speed Download. Μέχρι που ανακάλυψα το JDownloader.

Έχω να ανοίξω το Speed Download εδώ και κάτι μήνες...

Το JDownloader δεν παιζεται, ειναι απιστευτο!!

Αρκει να αφιερωσεις στην αρχη ενα 5λεπτο για να μαθεις το καπως δυστροπο (στην πρωτη ματια) interface του.

Μετα δεν θα το αποχωριζεσαι: δωρεαν, cross platform, πανευκολο κατεβασμα απο premium rapidshare, μεχρι και αυτοματο ξεζιπαρισμα των rar! (ακομα και οταν ειναι πολλα parts!)

Δε το μπορώ το Jdownloader με τίποτα. Γιατί? Άκου και πές μου (Να πώ ότι αυτό το πρόβλημα μου έχει τύχει τουλάχιστον 2 φορές) : Κατεβάζω ένα αρχείο το οποίο είναι σπασμένο σε 12 part. Όλα καλά μέχρι εδώ. Κατεβαίνουν κανονικά όλα τα parts και όπως κάθε φορά περίμενα να μου κάνει extract τα part στο Desktop όπου μου το κάνει κάθε φορά. Εδώ έρχεται το μαγικό-ανεξήγητο!!! Δεν μου έχει κάνει κάν extract το αρχείο και εκτός αυτού να μου έχει σβήσει όλα τα 12 rar parts που έχω κατεβάσει και μάλιστα περίμενα και κανα 2 ώρες. Τι έψαξα με το spotlight τι έψαξα manula τίποτα εξαφανισμένα τα parts. Μετά απο αυτό δεν νομίζω ότι μπορώ να τον ξαναεμπιστευτώ. Γι'αυτό ζητάω κάποιον καλό-απλό και αν είναι και free ακόμα καλύτερα download manager.

Είναι τσεκαρισμένο στα Plugins το JD-UnRar?? Περιέργο μου ακουγεται.. πάντως επανεγκατέστησε το καλού-κακού!

Επίσης να προτείνω και το iGetter που χρησιμοποιούσα πρίν το JDownloader.. Δεν είναι Free, όμως μπορείς να το έχεις όσο καιρό θές, και απλά να περιμένεις 15 δευτερόλεπτα όποτε ξεκινά η εφαρμογή..

Με το που μου έκανε για ακόμη μια φορά το παραπάνω πρόβλημα το πέταξα έξω. Τώρα έχω περάσει το Speed Download και φαίνεται να λειτουργεί σωστά...Αλλά αν σε περίπτωση που ξαναπεράσω το JDownlaoder τι κάναι αυτό το UnRarX και επίσης αυτό ευθύνεται για το χάσιμο των αρχείων?

Το UnRarX ειναι κατι σαν το WinRAR των windose αλλα για macos. Σου ενωνει τα .rar part files.

Δεν εχει σχεση με το JDownloader.

Μολις κανεις εγκατασταση το JDownloader, πηγαινε στα Settings, και μετα κατω-κατω στη λιστα αριστερα, πηγαινε Extensions και ξεκλικαρε το JD Unrar... και εισαι ετοιμος.

Μαλλον ηταν κλικαρισμενο οταν τελειωνει το jdownloader αυτο που θες, μετα απο το auto-unrar να σου κανει delete τα original .rar part files.

down them all plugin του Firefox.Πληρεί αυτά που ζητάς και από ταχύτητα...

Το εχω και εγω στον Firefox αυτο το add-on. Δεν ηξερα πως κανει και για Rapidshare! Θα το δοκιμασω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...