Προς το περιεχόμενο

αγορά ποιοτικών ηχείων για υπολογιστή

santana99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Θέλω να αγοράσω ηχεία για τον υπολογιστή μου στον οποίο έχω βάλει μια εξωτερική κάρτα ήχου asus xonar u1. Θέλω να έχουν μαματη ποιότητα ήχου να ακούς μουσική και να νομίζεις ότι και εγώ δεν ξέρω τι....καταλαβαίνεται.

Δεν με ενδιαφέρει τρελή ένταση ούτε τρελό μπάσο, στο δωμάτιό μου θα παίζουν (20τμ).

Χρήση κυρίως μουσική και θέλω όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα.

Σκέφτομαι ή σε 2.0 ή σε 2.1, παραπάνω δεν μπορώ δεν ευνοεί ο χώρος μου. Ούτε σε λύση monitor μπορώ να πάω πάλι λόγω χώρου και δεν θέλω αν τα βάλω 3 μέτρα πάνο από το κεφάλι μου....στο γραφείο ή στο 1ο ράφι κλασσικά...

Διαθέτω 100-150ευρά..

Από όσα έχω δει κατά κάποιο τρόπο ξεχώρισαν τα

Klipsch ProMedia Ultra

Harman Kardon Soundsticks II

Bose Companion II

σε μάρκες του στιλ creative-logitech δεν θέλω να κινηθώ μιας και δεν είναι τόσο έμπειροι στο χώρο όπως οι παραπάνω...

Για να πω την αλήθεια άκουσα τα klispsh από κοντά αλλά δεν τρελάθηκα τόσο όσο νόμιζα μιας και έχει βγει πολύ καλό κλπ κλπ. Τα bose από την άλλη φαίνονται "απλά", "παλιά" δεν ξέρω πως να το πω....παρόλα αυτά έχουν τρελή ποιότητα?

Εσείς που τα έχετε ή τα έχετε δοκιμάσει τι λέτε?

Και σε άλλες λύσεις είμαι ανοιχτός.

Δημοσ.

Σε περίπτωση που διαβάσατε δεν έχω χώρο για monitor ηχεία...

passenger57 τα έχεις δοκιμάσει τα bose?

Δημοσ.

τώρα από τα pc speakers ξέρω πάνω κάτω τι παίζει....από τα monitor δεν έχω ιδέα.

και παρόλο που τα είδα στην φώτο μου φαίνονται κάπως μεγάλα και φοβάμαι πως δεν θα μπορώ να τα βάλω κάπως...

Δημοσ.

Ημουν και εγω σε τέτοιο δίλλημα...

>Τελικά κατέληξα στα harman.Τα bose κτλ δε μου άρεσαν τόσο..

Παντως βγάζουν αρκετά δυνατό ήχο για ενα δωμάτιο και δε πιάνουν χώρο στο γραφείο πολύ.

Τα πάνε καλα στις ψηλές συχνότητες.

Τώρα αν θες σουπερ ποιότητα ξέρεις χρειάζονται πολύ περισσότερα χρηματα,και χώρος.

Δημοσ.

άμα τα έχεις σε φυσιολογική ένταση βγαίνεις όμορφος ήχος? το μπασάκι του βαράει πολύ? τι λέει?

Δημοσ.

Και εγω για τα soundsticks θα ελεγα,με μια επιφυλαξη ως προς την ενταση.

Αλλα πρακτικα ετσι οπως το θετεις(μη μονιτορ) ηχεια στο 100-150ευρω πρακτικα εχεις να επιλεξεις μονο αναμεσα στα soundsticks(ραφιναρισμενος ηχος/καθαροτητα) και τα z-2300 της logitech(ενταση+μπασο)

Δημοσ.

δεν μπορώ να έχω πολύ ένταση έτσι και αλλιώς στο δωματιό μου, δηλαδή δεν μπορώ να το κάνω μινι κλαμπάκι χαχα

θέλω ποιοτηκό ήχο

όταν λες ραφιναρισμενος τι εννοείς?

Δημοσ.

Μαλλον θα εννοει οτι δεν ειναι φλατ.

Κοιτα δυνατά παίζουν καλά... Δηλαδη αν τα πας τέρμπα δεν ακους τριξιματα κτλ...

Το μπάσο του καλό είναι αλλά δε σε βαράει στο στηθος τετοια φάση,αλλα κάνει θορυβο και κοιτάει πως τα κάτω σε αντιθεση με τα αλλα...

Δηλαδη στο κάτω όροφο πιο πολυ θα ενοχλούνται απο οτι εσυ χεχε

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλά μου ακούγονται.

Κανένας άλλος που έχει τα harman?

ή κάποια άλλη πρόταση για ηχεία (όχι όμως monitor..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...