Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο:Πασχαλινές προσφορές.

aloenanick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πηρα την προηγουμενη εβδομαδα απο το Πλαισιο Καλαμαριας το turbo x mininote II και δε μου εδωσαν,ουτε μου ανεφεραν κατι για usb stick δωρο.

Επισης πριν παω να το αγορασω τους πηρα τηλεφωνο(στο 800 11 12345) και τους ρωτησα αν γινεται να το παρω χωρις τα windows 7 .Και μου ειπαν οτι δε γινεται!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φίλε, το αγοράζεις κ επιστρέφεις με βάση τον κωδικό των windows. παίρνεις 38€ πίσω.

παιδιά, για όσους το αγόρασαν, θέλω να σας ρωτήσω σας κάνει κ εσάς τρελό θόρυβο το ανεμιστηράκι (από απαλό γρίλισμα ως κ πιο πολύ). εμένα μου το κάνει από την 3η μέρα. τούβλο x ind33d

• 2 εβδομάδες αργότερα...
παιδιά, για όσους το αγόρασαν, θέλω να σας ρωτήσω σας κάνει κ εσάς τρελό θόρυβο το ανεμιστηράκι (από απαλό γρίλισμα ως κ πιο πολύ). εμένα μου το κάνει από την 3η μέρα. τούβλο x ind33d

Ισχύει αυτό; Μια φίλη ενδιαφέρεται για netbook και αυτό... είναι η φθηνότερη επιλογή και μάλιστα με Windows 7... Με 221 ευρώ θα έχει και 2gb ram κι αν πετύχει το κόλπο με τα Windows, θα βγει τσάμπα!

ή να δω το MSI 110 από τo you.gr;

Το μάτι μου έπεσε και σε αυτά:

Asus 1001px

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=18065&catid=556

και Toshiba NB200 στα 249 ευρώ στα Media markt.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
φίλε, το αγοράζεις κ επιστρέφεις με βάση τον κωδικό των windows. παίρνεις 38€ πίσω.

nkour σε ποιό κατάστημα το έκανες? Τους ρώτησα σε κατάστημα και μου είπαν ότι δεν γίνεται να επιστρέψω τα windows? Τι να τους πω?

nkour σε ποιό κατάστημα το έκανες? Τους ρώτησα σε κατάστημα και μου είπαν ότι δεν γίνεται να επιστρέψω τα windows? Τι να τους πω?

Εγώ ρώτησα σε 3 καταστήματα και στο online κατάστημα.

Η απάντησή τους ήταν μονολεκτική. "ΟΧΙ"...

Δεν ξέρω τι παίζει, αν το έκανε ο φίλος, μπράβο του. Αν όχι, πάλι μπράβο του που μας έκανε να χάσουμε κάτι από το χρόνο μας.

Τελικά, πήρα το Toshiba από τα MediaMarkt. Απείρως καλύτερο μηχανηματάκι κι Ελληνικό, με αυτοκόλλητα της Ελληνικής αντιπροσωπείας επάνω. Χαλάλι τα 50 ευρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...