nkour Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 φίλε jabar, χτύπησα σήμερα τον κόκκινο στο πλαίσιο στο mall όπου μου έδωσαν ως δώρο ένα usb stick 3g modem της vodafone με sim μέσα για κάποιους μήνες δωρεάν (μου ρθε κούτα με το wind sim που έχω!) σκοπεύω να κάνω και σκηνικό που δεν έχουν έκδοση δίχως windows να ρίξω κι άλλο την τιμή αγοράς. με 2 χρόνια εγγύηση αξίζε αρκετά πιστεύω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 φίλε jabar, χτύπησα σήμερα τον κόκκινο στο πλαίσιο στο mall όπου μου έδωσαν ως δώρο ένα usb stick 3g modem της vodafone με sim μέσα για κάποιους μήνες δωρεάν (μου ρθε κούτα με το wind sim που έχω!) σκοπεύω να κάνω και σκηνικό που δεν έχουν έκδοση δίχως windows να ρίξω κι άλλο την τιμή αγοράς. με 2 χρόνια εγγύηση αξίζε αρκετά πιστεύω καλο αυτο,εγω πηρα για 1ν φιλο και δεν μου παν τπτ για στικακι... αυριο παω για κραξιμο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosFE Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Φιλε nkour θα μπορουσες να μας πεις τι καρτα γραφικων εχει; και τι επιδοσεις εχει η καρτα; Και τελος να μας πεις εαν μπορεις, τι αυτονομια εχει η μπαταρια! Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiakoub Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 παιδια μαλλον μιλατε για το netbook κανα σχολιο η review για το leaf.Σημειωση στο site του πλαισιο η τιμη ειναι 369Ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkour Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 τι εννοείς τι επιδόσεις έχει η κάρτα; netbook είναι. HD 720p θα βγάζει φαντάζομαι μόνο με coreavc δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. μπαταρία είναι δύσκολο να σου πω από τώρα, όταν του την φοράς σηκώνεται σε ποδαράκια πάντως. ΥΓ. πάω να πάρω πιστωτικό για τα 38€ των win7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
szaf Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 τι εννοείς τι επιδόσεις έχει η κάρτα; netbook είναι. HD 720p θα βγάζει φαντάζομαι μόνο με coreavc δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.μπαταρία είναι δύσκολο να σου πω από τώρα, όταν του την φοράς σηκώνεται σε ποδαράκια πάντως. ΥΓ. πάω να πάρω πιστωτικό για τα 38€ των win7 από που κ πως θα πάρεις το πιστωτικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkour Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 πήγα κι ήρθα με 38€ πιστωτικό (δεν έχουν τσαντούλα 10αρα πλάτης..) για ένα χρόνο. μίλησα με τον (υπο)διευθυντή καταστήματος τηλεφωνικά και εξυπηρετήθηκα αμέσως και μπράβο στο πλαίσιο που δεν το κούρασε γιατί υπάρχουν κ νόμοι.. τι πως κ που; πας τους δίνεις πίσω το dvd κ το sticker εφόσον δεν αποδέχεσαι με το που ανοίγει την "εγκατάσταση/ρύθμιση" και σου πιστώνουν το ποσό. μάλιστα στο πιστωτικό το ποσό είναι μεγαλύτερο (60€) και μετά από "έκπτωση" πέφτει στα 38 δες http://sinakstories.blogspot.com/2009/01/windows.html ---------- Προσθήκη στις 21:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:44 ---------- δεν θυμάμαι πόσους μήνες είναι η voda προσφορά ούτε άμα είναι σε όλα τα καταστήματα. δίνει το κλασικό 3gb usb ασπρο κόκκινο. πάρτε τηλ κ πείτε μνήμη αναβάθμιση λογικά παίρνεις ακόμα μια jetram 1gb στα 20ε και είσαι κομπλέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagreek Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 παιδια μαλλον μιλατε για το netbook κανα σχολιο η review για το leaf.Σημειωση στο site του πλαισιο η τιμη ειναι 369Ε Για αυτα τα χρηματα απλα δεν εχει ανταγωνισμο. Δεν δειχνει πουθενα οτι ειναι turbo x. Αλουμινιο εσωτερικα, γυαλιστερα πλαστικα εξωτερικα. Η οθονη ειναι LED και με την αναλυση της στις 13 ιντσες φαινεται πολυ ομορφη - πολυ καλα χρωματα επισης. Μικρο, ελαφρυ, με πολυ καλη αυτονομια. Με ιδια specs σε αλλες εταιριες πας για 500+ (το hp αυτης της κατηγοριας κανει 700, με απλα λιγο ταχυτερο σκληρο). Το μοναδικο μειον του leaf ειναι η μια usb θυρα που εχει και θα πρεπει να χρησιμποιεις το usb hub (που δινουν δωρο). Στα 369 αξιζει 100%... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-x-Leaf.htm299 δυτ.Θεσσαλονικη,στο καταστημα... επειδη με ενδιαφερει σε ποιο καταστημα υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insi Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 επειδη με ενδιαφερει σε ποιο καταστημα υπαρχει?[/quo ν.ευκαρπιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiakoub Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ SITE ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ 369ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-x-Leaf.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ SITE ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ 369ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-x-Leaf.htm'>http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-x-Leaf.htm εδω και καιρο,το λεω υπευθυνα,πολλα πραγματα, το πλαισιο τα εχει φθηνοτερα στα μαγαζια του,λειτουργει αναποδα απο τους αγραφους νομους(απασχοληση προσωπικου εξοδα καταστηματος κ.τ.λ....και δεν ξερω το γιατι....τριγυρνω συχνα σ αυτους επειδη ειχα κι 1 καλουτσικο πιστωτικο απο βοδα και δεν ηξερα τι να παρω κι εβλεπα π.χ.την πανασονικ την u πριν την αυξηση του φπα στα 499,στο σαιτ(τοτε)στα 610...την lg lh 9000στα 879,στο σαιτ στα 1200...κτλ... ---------- Προσθήκη στις 12:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:22 ---------- http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-x-Leaf.htm299 στο καταστημα, δυτ.Θεσσαλονικη... δεν ισχυει πλεον αλλαξε ραφι και πηγε 369...το στικακι βοδα ομως ειναι σε ισχυ με αγορα φορητου (μπραβο για την αναφορα)κι απλως δε μου ειπαν τιποτα (το πηρα ομως σημερα χεχε,με 10 μερες δωρεαν ιντερνετ και μετα...στου αλλους... βγηκαν και κατι καλες προσφορες στο καρφ(wii μαυρο στα 157-17ari notebook celeron toshiba 394) αλλα η υπογραφη μου δεν αφηνει να τ ανεβασω αναλυτικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Που τα βρίσκεις βρε Jabar.... Πολύ καλό. Jabar?Τα Tuvlo x ειναι η συγχρονη καταρα της εποχης των lapto-ειδών. Μακριά ουτε στην Κίνα δεν τα χρησιμοποιούνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Jabar?Τα Tuvlo x ειναι η συγχρονη καταρα της εποχης των lapto-ειδών. Μακριά ουτε στην Κίνα δεν τα χρησιμοποιούνε το στικακι που δινουν δωρεαν της βοδα παντως στο μιντιαμ εχει 50 € νομιζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 To stick της Voda το δίνουνε και με το netbook το Turbo-X? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.