Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο:Πασχαλινές προσφορές.

aloenanick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο που δεν μπορώ να τα στείλω σε html να δείτε,οπότε θα προσπαθήσω να τα scanάρω με screen grab,ένα-ένα.

Ψιλολένε πάντως,με ένα media player fantec στα 45γιούργια και έναν WD 640gb 2.5"άρη στα 99.(Ό,τι ενδιαφέρεται κανένας...lol).

Προσπαθώ...:o

90770624.jpg79351138.jpg43610217.jpg75295051.jpg29828966.jpg89740537.jpg

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τραγικές οι "προσφορές" του Πλαισίου, ως συνήθως. Ας πακετάρουν μια κουκουρούκου με κάθε 40άρα τηλεόραση για να μας το διαφημίσουν ως υπερευκαιρία.

Δημοσ.
Τραγικές οι "προσφορές" του Πλαισίου, ως συνήθως. Ας πακετάρουν μια κουκουρούκου με κάθε 40άρα τηλεόραση για να μας το διαφημίσουν ως υπερευκαιρία.

χαχα κορυφαίο:-D

Δημοσ.

Σωστός (με ξέρανες στο γέλιο βραδιάτικα που την θυμήθηκες)

Δημοσ.

Πάει πααααααααααρρρρρραααααααααααααα πολύς καιρός που το Πλαίσιο είχε οτιδήποτε το αξιόλογο! Κρίμα ...

Δημοσ.

χαχαχαχαχ προσφορές και πλαίσιο είναι έννοιες ασύμβατες.

πάντως πάει καιρός που έχω να δω άνθρωπο με σακούλα πλαισιου εδώ στη καλλιθέα και κυκλοφορώ και κοντά στο μαγαζί πολλές φορές.

Μήπως δε πάνε και τόσο καλά τα πράγματα;

Δημοσ.

κοιτα παντως στο πλαισιο στο συνταγμα οπου παω εγω και ψωνιζω(μπορω να πω πως τωρα τελευταια ειμαι τακτικος πελατης)παντα πηγμενοι στην δουλεια ειναι....περιμενω χαλαρα ενα μισαωρο στο ταμειο...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...