APsD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Παιδια έχω το εξής πρόβλημα. Οτιδήποτε video το βάλω να παίξει σε full screen, με το που βαζω την πλήρη οθόνη κρεμαει το συστημα. Κολλασει το pc τελείως και θέλει reset. Αυτο συμβαίνει και σε youtube βίντεο οποτε τα κανω πληρη οθόνη. Επίσης το παθαίνει και σε όλους τους players που δοκίμασα. (windows media player και media player classic homecinema) Το pc είναι καινουριο σχετικα με windows 7 x64, intel i5 750 και radeon 5850, 4gb ram. Εχω κατεβάσει του τελευταίους drivers της ati και δοκίμασα το τελευταίο k-lite mega codec pack και το codec pack του Shark007.net. Δεν ξέρω τι αλλο να κανω δεν μπορω να δώ ενα βίντεο σαν ανθρωπος! Σε μικρο παράθυρο ολα ΟΚ! Δεν κολλαει ποτέ. Μονο στο full screen. Τα φώτα σας! Ευχαριστω..
hackerW32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 για δοκίμασε και το KMPlayer ... όταν κολλάει, κολλάει ακόμα και το caps lock?(αν το λαμπάκι αναβοσβήνει στο πληκτρολόγιο)
APsD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα.. Το caps lock δουλεύει.. αναβοσβήνει το λαμπάκι δλδ..
hackerW32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 τότε δεν είναι αυτό που είχα κατά νου... με τον kmplayer δοκίμασες? ---------- Προσθήκη στις 21:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:14 ---------- ή ο driver σου έχει problem (της κάρτας γραφικών) ή θες direct x update..
APsD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Κανει το ιδιο ακριβώς.. Δεν το κανει ομως μονο στα βιντεο ππου εχω εγω. Το κανει και στο youtube και webtv του αντεννα οποτε τα κανω full screen! Επίσης εχω παρατηρήσει οτι αρχεια που έχω με subs που δεν ειναι ενσωματομένα, αλλα έχουν ακριβως το ιδιο ονομα με το αρχείο και δουλευαν σε αλλο pc τωρα δεν τους δείχνει παρα μόνο αν τους βάλω χειροκίνητα! ---------- Προσθήκη στις 22:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:20 ---------- Πως μπορώ να δω τι directx εχω?
hackerW32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 λογικά εχεις την 11 στο start menu κάτω κάτω γράψε dxdiag και πάτα enter
APsD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Το βρήκα directx 11 έχω και τους τελευταίους catalyst της ati...
hackerW32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 περιεργο problem... ξανα κανε εγκατασταση τον driver τησ καρτας... οταν σου παγωνει τον ηχο τον ακους? και πριν βαλεις full screen να εχεις τον task manager ανοιχτο για αν δεις ποσο cpu τραβαει μονο σε ιο παει ο νους μου.......
APsD Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Τον ήχο τον ακούω κανονικά. Το Task Manager κολλάει και αυτό.. Οταν κολλαει το pc δεν κουνιέται τπτ ουτε το ποντίκι. Ξαναλέω μονο σε full screen. ο ηχος ακούγεται κανονικα..
APsD Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Διαβάζω εδω, πολλοι εχουν το ιδιο προβλημα με εμενα οπως και το πρόβλημα που γραφουν οτι το ποντικι καποιες φορες ειδικα μετα το κλείσιμο καποιου παιχνιδιού γίνεται τεραστιο και τα εχω κανει ολα οσα λενε εκτος απο το update του bios της p55 μου. Θα κανω και αυτο και θα σας πω τι συναίβει.
SpirtouLisS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 αν χρησιμοποιεις k lite kodec pack την τελευταια εκδοση βγαλτη και ψαξε να βρεις την 561 η πιο παλια. εγκατεστησε την πιο παλια. απεγκατεστησε οτι αποκωδικοποιητη εχεις το συστημα σου και ασε μονο το klite. απεγκατεστησε τον flash player με ενα προγραμμα για clean uninstall και ξαναεγκατεστησε τον. αν εβαλες τους καινουργιους driver εκανες πριν παλι clean uninstall τους παλιους driver? η catalyst ποτε δεν μπαινουν ο ενας πανω στον αλλο. παντα προκυπτει προβλημα. το λεει και η ατι.
APsD Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Οχι τους ati τους εβαλα απο πάνω.. Τι να κανω τωρα? Να τους βλάλω και να τους ξαναβάλω τους ιδιους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.