Προς το περιεχόμενο

Darksiders

chill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δηλαδή, τι ακριβώς? δεν ξέρω αν θα είναι το παιχνίδι της χρονιάς αλλά τι ακριβώς σε χάλασε? είναι διασκεδαστικό και ακόμη και το στόρυ του θεωρώ ότι είναι αρκετό καλό..εγώ πάντως περιμένω τη συνέχεια!:P

Δεν με "χαλασε" κατι. Απλα δεν ειχε τιποτα που να ειναι ΟΥΑΟΥ! Ηταν απλο και λειτουργικο. Ενα απλα καλο παιχνιδι. Δεν ξεχωριζε σε κανεναν τομεα.

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μηπως εχω κανει λαλακια που εχω μονο 2 μπαρες ζωης και ειμαι στην tiamat?δεν μπορω να την νικησω με την καμια

Δημοσ.
μηπως εχω κανει λαλακια που εχω μονο 2 μπαρες ζωης και ειμαι στην tiamat?δεν μπορω να την νικησω με την καμια

Όχι δεν έχεις κάνει λάθος.

Αλλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι λένε ότι είναι δύσκολη.

Εγώ δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
Όχι δεν έχεις κάνει λάθος.

Αλλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι λένε ότι είναι δύσκολη.

Εγώ δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα.

συνηθως με βαραει και μου φευγουν βομβες οπου να ναι οσο προσεκτικος και να μαι, μπερδευομαι με το οπτικο μου πεδιο που εχω οταν στοχευω και αν καταφερω να την παλουκωσω κατω βαραει και δυσκολα αποφευγω :cry:

επισης δεν εχω και potions

Δημοσ.

Όλα τα bosses έχουν ένα με δύο cycles με κινήσεις, απλά επικεντρώσου σε αυτό. Θα την περιμένεις να κάνει κάτι, και μετά θα κάνεις αυτό που πρέπει. Επίσης υπολόγισε το ζαβλάκωμα. Εγώ μετά το 2ωρο απλά δεν ένιωθα, έπαιζα μηχανικά. Άστο λίγο και συνέχισε την επόμενη μέρα. Τα bosses βγαίνουν όλα ακόμα κι αν είσαι σακατεμένος και χωρίς consumables, ακόμα και στο apocalyptic.. Ξέρω από πρώτο χέρι, μια φορά full life δεν ήμουν.

Πρέπει να είμαι ο μόνος παίκτης που έκανε scroll down όλα τα menu εκτός από εκείνο με τα consumables.

Τσέκαρε και κανένα vid στο youtube άμα βαρεθείς.

Δημοσ.
Όλα τα bosses έχουν ένα με δύο cycles με κινήσεις, απλά επικεντρώσου σε αυτό. Θα την περιμένεις να κάνει κάτι, και μετά θα κάνεις αυτό που πρέπει. Επίσης υπολόγισε το ζαβλάκωμα. Εγώ μετά το 2ωρο απλά δεν ένιωθα, έπαιζα μηχανικά. Άστο λίγο και συνέχισε την επόμενη μέρα. Τα bosses βγαίνουν όλα ακόμα κι αν είσαι σακατεμένος και χωρίς consumables, ακόμα και στο apocalyptic.. Ξέρω από πρώτο χέρι, μια φορά full life δεν ήμουν.

Πρέπει να είμαι ο μόνος παίκτης που έκανε scroll down όλα τα menu εκτός από εκείνο με τα consumables.

Τσέκαρε και κανένα vid στο youtube άμα βαρεθείς.

Ποπο επιτελους την νικησα την ατιμη, πηρα την ιδεα απο ενα βιντεο πυ εριχνε crossblade για να μην χανει πολυ, πρεπει να μου πηρε κανα τεταρτο.Οταν εδειξε το "αποχαιρετηστηριο" βιντεακι πανηγυριζα :lol:

Δημοσ.

Είμαι στο σημείο όπου πρέπει

να σώσω τον Azrael και έχω κολλήσει στο 0:25 του βίντεο ([ame]http://www.youtube.com/watch?v=HE3hC4GNXhw&feature=related[/ame]).

Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω το μεγάλο άλμα βγαίνοντας από το portal.

Mπορεί να μου μου πει κάποιος πώς το περνάς; Παίζω με mouse+keyboard.

Δημοσ.

Χμ... απλά κάνε charge (πατημένο το κουμπί) και τα 2 portals.

Δεν κατάλαβα.

Έχω ενεργοποιήσει και τα 2 portals και μπαίνω στο ένα από αυτά. Κανονικά όπως φαίνεται και στο βίντεο, θα έπρεπε να βγω από το 2ο (από αυτό που η βάση είναι στο έδαφος) κάνοντας ένα μεγάλο άλμα για να καταλήξω στην ψηλότερη πλατφόρμα.

Σ' εμένα δεν κάνει μεγάλο άλμα (ακόμη αν πητήσω ή κρατήσω πατημένο το space - το κουμπί του άλματος) και προσγειώνομαι πάνω στο ίδιο το portal απ' όπου βγήκα.

• Moderators
Δημοσ.

Το κουμπί που λέω δεν είναι του άλματος. Είναι αυτό με το οποίο ανάβεις το portal. Όταν κάνεις απλό πάτημα, το portal είναι "αδύναμο", ενώ πατημένα ρίχνεις "δυνατό" portal.

Δημοσ.

Τελος και αυτο.Προσωπικα μου αρεσε πολυ.Αν και single player παιχνιδι ειχα να παιξω κατι χρονια.Ειχε κατι στιγμες που επρεπε να ανεβασεις στροφες.

Στο τελος ερχονται αλλοι 3.Στο επομενο δηλαδη εχει multiplayer :shock: ;

Δημοσ.

Το κουμπί που λέω δεν είναι του άλματος. Είναι αυτό με το οποίο ανάβεις το portal. Όταν κάνεις απλό πάτημα, το portal είναι "αδύναμο", ενώ πατημένα ρίχνεις "δυνατό" portal.

Όντως είχες δίκαιο, χρειαζόταν

διπλό πάτημα. Απλά είχα την εντύπωση ότι το είχα κάνει αρκετές φορές :rolleyes:

Ίσως πάλι να το είχα κάνει στο λάθος portal.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ποσες ωρες σας πηρε να το τερματισετε????Εγω διαβασα στο internet οτι ειναι γυρω στις 20-25 ωρες αλλα το εβγαλα σε 16 ωρες και 30 λεπτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...