Προς το περιεχόμενο

Darksiders

chill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν ειναι skilled ομως. Και τη μανα μου να βαλω να το παιξει θα το καταφερει μια χαρα με μεγαλη επιτυχια.

ε ναι ρε συ αλλά και στα devil may cry ισχύει αυτό...ίσα-ίσα που νομίζω ότι στο darksiders υπήρχαν σημεία που ήθελες κάποιο καλό συγχρονισμό..(στο black castle ή κάπως έτσι με τα teleports)..anyway όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα...:-)

Δημοσ.
Γιατί ποιό (ποιά έστω) σημερινό παιχνίδι είναι skilled ρε παιδιά;Μεταξύ μας είμαστε...Μη μου πείτε κανά online αποκλειστικά...

Ουτε Online υπαρχει πλεον,για παραδειγμα το World Of Warcraft εχει καταντησει EPIC FAIL.

Δημοσ.
Γιατί ποιό (ποιά έστω) σημερινό παιχνίδι είναι skilled ρε παιδιά;Μεταξύ μας είμαστε...Μη μου πείτε κανά online αποκλειστικά...

Ποσα θες, τοσα θα σου βρω (ανεξαρτητου φορματ ετσι?).

Ον τοπικ, το παιχνιδι οπως ειπα απλα ειναι καλο. Κλεβει απο παντου και κανει ενα παντρεμα με απλα λειτουργικο τροπο. Δεν μπορω να πω οτι με "κραταει". Ειναι ομως κατι απλο που με εξυπηρετει τωρα που δεν απαιτω και πολλα απο το gaming μου.

Δημοσ.

δεν το έχω παίξει(αλλά φαντάζομαι) το guitar hero??:lol:..επίσης ότι έχει να κάνει με simulations υποθέτω...πχ flight simulations...νταξ αυτά τα action games είναι για να χαλαρώνεις όχι για να γίνεσαι πιανίστας με τα δάκτυλα κατ'εμε:-)

Δημοσ.

Στείλτε τα μου σε πμ για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα.Εγώ πάντως ποιστεύω ότι είναι απειροελάχιστα.

Δηλαδή στο guitar hero πρέπει να σαι ο τρελός κιθαρίστας για να παίξεις;Όχι για να βγάλεις το καλύτερο σκορ στον κόσμο, προσέξτε...Εγώ πάντως που δεν ξέρω πόσες χορδές έχει μια κιθάρα μια χαρά έπαιζα μια φορά σε ένα φίλο μου, τι να λέμε τώρα...Άλλο το να μου πείτε ότι άμα είσαι τρελός χεράς θα πας καλά και άλλο να λέμε ότι τα σημερινά παιχνίδια θέλουν δεξιότητες για να κάνεις τα συμβατικά πράγματα που απαιτούνται για να τα τερματίσεις.Αν παίξουν δέκα άτομα ένα παιχνίδι προφανώς θα έχουν διαφορετικές επιδόσεις.Και προφανώς αυτό δε σημαίνει ότι το παιχνίδι απαιτεί ιδαιετερότητα για να πας καλά.Πόσο πιο mainstream να γίνουν τα σημερινά παιχνίδια πια;Στα περισσότερα πλέον δεν νοείται καν gameover...

Δημοσ.
Ποσα θες, τοσα θα σου βρω (ανεξαρτητου φορματ ετσι?).

Ον τοπικ, το παιχνιδι οπως ειπα απλα ειναι καλο. Κλεβει απο παντου και κανει ενα παντρεμα με απλα λειτουργικο τροπο. Δεν μπορω να πω οτι με "κραταει". Ειναι ομως κατι απλο που με εξυπηρετει τωρα που δεν απαιτω και πολλα απο το gaming μου.

Περιμενες πρωτοτυπια απο αυτο το παιχνιδι?

Δημοσ.
Oχι αλλα περιμενα καλυτερη εκτελεση σιγουρα.

δηλαδή, τι ακριβώς? δεν ξέρω αν θα είναι το παιχνίδι της χρονιάς αλλά τι ακριβώς σε χάλασε? είναι διασκεδαστικό και ακόμη και το στόρυ του θεωρώ ότι είναι αρκετό καλό..εγώ πάντως περιμένω τη συνέχεια!:P

• Moderators
Δημοσ.

Το τερμάτισα κι εγώ κι επίσης περιμένω την συνέχεια

αφού έρχονται και οι άλλοι 3. :-D

Δεν είναι τόσο DMC για να λέτε για skilled action από την στιγμή που φέρνει και σε Zelda, God of War, Panzer Dragoon, PORTAL (!!). Δεν με χάλασε η εκτέλεση του. Ήταν πιο καλό απ'ότι περίμενα.

Δημοσ.

Ρε παιδες,κουβαλαω ενα μπλε σπαθι,ειμαι λιγο πριν το μπος Tiamat,που ειναι ο αγγελος να το καρφωσω;

Aκυρο, τον βρηκα.

Δημοσ.
Το τερμάτισα κι εγώ κι επίσης περιμένω την συνέχεια

αφού έρχονται και οι άλλοι 3. :-D

Δεν είναι τόσο DMC για να λέτε για skilled action από την στιγμή που φέρνει και σε Zelda, God of War, Panzer Dragoon, PORTAL (!!). Δεν με χάλασε η εκτέλεση του. Ήταν πιο καλό απ'ότι περίμενα.

Gotta move the wheel of dharma αν θέλεις να τους δεις :P

Αφιερωμένα

\m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/

\m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/

Κατά τα άλλα συμφωνώ, το παιχνιδάκι για μένα ήταν η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς αν προκύψει και 2ο πάει για 1st day.

Δυστυχώς δεν το τερμάτισα μιας και στο 15ώρο περίπου το μπλειστατιον μου βάρεσε διάλυση και περιμένω να περάσει λίγος καιρός για να το ξαναπιάσω.

Δημοσ.
Gotta move the wheel of dharma αν θέλεις να τους δεις :P

Αφιερωμένα

\m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/

\m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/

Κατά τα άλλα συμφωνώ, το παιχνιδάκι για μένα ήταν η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς αν προκύψει και 2ο πάει για 1st day.

Δυστυχώς δεν το τερμάτισα μιας και στο 15ώρο περίπου το μπλειστατιον μου βάρεσε διάλυση και περιμένω να περάσει λίγος καιρός για να το ξαναπιάσω.

χεχε απλά κορυφή και τα 2 albums man!:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...