Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Some people like such games. Some don't. Εμένα μου αρέσει, αν κι έχει κάτι πράγματα στο animation με γρήγορες εναλλαγές κίνησεις που είναι πολύ αφύσικες, αλλά γενικά, it's fun. (ο λόγος για τον οποίον παίζουμε παιχνίδια ε; )
nemesiskp Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια εμενα δεν μου εμφανιζει τα videos.Δηλαδη και το πρωτο πρωτο δεν το εμφανιζει.Με πεταει κατευθειαν στην μαχη.Τι σκατα γινεται?
manost Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Θα τα επισκεφτείς λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού αυτά τα σημεία. Μεγαλύτερο spoiler-> είναι τα κομμάτια ενός σπαθιού που γίνεται reforge για την αφεντιά σου. Ευχαριστώ. Το game χάνει και τα saves και με πάει πολύ πίσω.Και πολύ ασχολήθηκα. Έφαγε uninstall. Μήπως δεν ασχολήθηκες αρκετά με το παιχνίδι; Τις πρώτες ώρες θα έλεγα είναι αρκετά βαρετό. Μετά θα έλεγα ότι απογειώνεται. Πάντως όπως και να 'χει, γούστα είναι αυτά
antonl Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 [...]Μήπως δεν ασχολήθηκες αρκετά με το παιχνίδι; Τις πρώτες ώρες θα έλεγα είναι αρκετά βαρετό. Μετά θα έλεγα ότι απογειώνεται. Πάντως όπως και να 'χει, γούστα είναι αυτά Όντως ισχύει αυτό; Κανα μισάωρο έπαιξα (κυρίως επειδή είδα τόσο ενθουσιασμό εδώ πέρα) και σταμάτησα μιας κι έκανα σχεδόν αγγαρία. Δεν είμαι fan τέτοιων παιχνιδιών αλλά κάποιο Devil May Cry, που ναι αντίστοιχου είδους, κατάφερα και το φτασα μέχρι το τέλος.
nemesiskp Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια καποιος να μου "γνωρισει" τον θειο του σε pm γιατι ο δικος μου μια λαλακια εφερε........Τσαμπα τοσες μερες
ikskarda Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 εγω το χω φτασει περιπου στην μεση . απο την ημερα που "βγηκε" παιζω περιπου 2 ωρες την ημερα . οσο προχωραει γινεται και πιο ενδιαφερον αλλα και βαρετο αρκετες φορες γιατι αναγκαζεσαι να διανυσεις μεγαλες αποστασεις για να γυρισεις σε αλλες περιοχες πισω
manost Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 εγω το χω φτασει περιπου στην μεση . απο την ημερα που "βγηκε" παιζω περιπου 2 ωρες την ημερα . οσο προχωραει γινεται και πιο ενδιαφερον αλλα και βαρετο αρκετες φορες γιατι αναγκαζεσαι να διανυσεις μεγαλες αποστασεις για να γυρισεις σε αλλες περιοχες πισω Γι' αυτό μάλλον όπου να 'ναι θα γίνεις Καβαλάρης (αυτό που άλλωστε είσαι ως War)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Να πήγαινε καβάλα και στους στενούς χώρους...
Massiv0r Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Το παιχνιδι ειναι καταρχην τιγκα Κονσολαδικο, χαρη μας κανανε που το φεραν στο PC αλλιως με emulator και αν.. Δευτερον εχει αρκετα ευκολο χειρισμο (καλυτερο και απο κονσολες απο τα Video που βλεπω) και γενικα ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που βγηκαν στο 2010. Απο γραφικα ειναι καλα, δεν ενθουσιαζεσαι αλλα κανουν την δουλεια τους.. εχει καλο Physics συστημα εαν το προσεξεις και αρκετα καλους ηχους. Απο Scenario δεν ειναι και Ζelda η κανα αλλο παιχνιδι που θα μιλανε μετα απο χρονια αλλα δεκτο ειναι. Στο Combat και γενικα στις μαχες θυμιζει αναμειξη Devil may cry με God of War, απολαυστικο συστημα Εχει και μερικους γριφους που θυμιζουν Zelda, ιπταμενη(ες μπορει) μαχες που ειναι ολοιδιες το Panzer Dragoon (σαν Tribute, πως να μην τους αγαπησεις για αυτο ) Γενικα δωστε λιγο χρονο στο παιχνιδι, τα πρωτα λεπτα σαν Tutorial ειναι, μετα αποκτα ενδιαφερον και σε σχεση με τα περισσοτερα αψυχα παιχνιδια με καλα γραφικα που βγαζουν πιστευω ειναι κλασεις ανωτερο.
Massiv0r Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα αμα συμφωνει και ο Psycho που κοιταει τα γραφικα κυριως στα παιχνιδια φανταστειτε για τι παιχνιδι μιλαμε Αμα κολλατε πουθενα και δεν βρισκετε ακρη γραφτε εδω για οσους το περασαν, μην χανετε τις ελπιδες σας Για το Boss Tiamat: Στην αρχη το κολπο με τις βομβες και την φωτια, δεν κανει και τιποτα για καμποσα δευτερολεπτα οποτε εχετε πρασινο φως. Μολις σκασει κατω καντε Dash και υπολογιστε 9 hits. Απομακρυνεστε και κανετε Dodge τα 3 Dash που κανει εναερια. Μετα το γυρναει στις Fireball που αργουνε και παμε για 2η βομβα με τον ιδιο ακριβως τροπο. Μολις σκασει κατω αλλα 9 hits και πισω. Μετα αλλαζει τελιως το συστημα, απλα κανετε Dodge τα παντα και οταν ερχεται κατα πανω σας και πατατε το E μετα κανετε Dash παλι πανω της γρηγορα και μετρατε 9 hit και φυγατε. Ιδια τακτικη ως το τελος και δεν θα χρειαστειτε ουτε δευτερη φορα για το πιο δυσκολο Boss του game οπως λενε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι ένα μιξ από πολλά πράγματα. Δεν είναι κάτι classic, αλλά έχει ωραία tributes. Και μου αρέσει και το design των χαρακτήρων/αντιπάλων. Edit: Voidwalker = PORTAL ?! Και τα τρελά puzzles που αυτό σημαίνει... argh!
outlaw star Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 το παιχνίδι για όποιον του αρέσουν παιχνίδια στυλ devil may cry είναι απλά τρομερό...κρίμα που όταν το τερματίζεις αν ξεκινήσεις απο την αρχή δε σου επιτρέπει να κρατάς κάποια αντικείμενα που έχεις ήδη βρει και φυσικά δεν επηρεάζουν την εξέλιξη..πχ την abyss armor η οποία μαμεί απο εμφάνιση
ikaruga24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 το παιχνίδι για όποιον του αρέσουν παιχνίδια στυλ devil may cry είναι απλά τρομερό...κρίμα που όταν το τερματίζεις αν ξεκινήσεις απο την αρχή δε σου επιτρέπει να κρατάς κάποια αντικείμενα που έχεις ήδη βρει και φυσικά δεν επηρεάζουν την εξέλιξη..πχ την abyss armor η οποία μαμεί απο εμφάνιση Πρεπει να σε διορθωσω, καμια σχεση δεν εχει το Darksiders με παιχνιδι στυλ Devil May Cry. To devil may cry ειναι καθαρα skilled action παιχνιδι με λιγοστα στοιχεια adventuring ετσι για να σπαει η μονοτονια. Το darksiders απο την αλλη ουδεποτε θα μπορουσε να περασει για skilled action παιχνιδι.
outlaw star Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Πρεπει να σε διορθωσω, καμια σχεση δεν εχει το Darksiders με παιχνιδι στυλ Devil May Cry. To devil may cry ειναι καθαρα skilled action παιχνιδι με λιγοστα στοιχεια adventuring ετσι για να σπαει η μονοτονια. Το darksiders απο την αλλη ουδεποτε θα μπορουσε να περασει για skilled action παιχνιδι. τι να σου πω σεβαστή η άποψή σου, αλλά για μένα είναι ακριβώς το ίδιο στυλ παιχνιδιού..γιατί και οι γρίφοι(αν μπορούμε να τους πούμε έτσι) είναι τελείως υποτυπώδεις στο darksiders...στη τελική δε νομίζω ότι θα κάτσεις να πείσεις κάποιον να παίξει το παιχνίδι για τα adventuring στοιχεία του, αλλά για το σφάξιμο και τις κινήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.