Προς το περιεχόμενο

Darksiders

chill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εδω και ωρες εχω κολλησει αυτο το σημειο

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=Je2Duv3kUyM&feature=related[/ame]

στο τελευταιο video που ξεκινα στο 13.45 αφου τελειωσει μου βγαζει μηνυμα οτι η εφαρμογη αντιμετωπισε προβλημα και πρεπει να κλισει... ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ΤΟ PC ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΠΑΛΙ??

---------- Προσθήκη 26-09-2010 στις 00:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 25-09-2010 στις 22:47 ----------

ξεκινησα το παιχνδι απο την αρχη και μολις το εφτασα στο ιδιο σημειο δεν κολλησε.. τι να εφταιγε αραγε?

Δημοσ.
Όσοι έχετε SLI, μετονομάστε το αρχείο σε "Prototype.exe" (ή χρησιμοποιείστε τα SLI flags που χρησιμοποιεί και το Prototype) ;)

Πιο SLI εδω με μια 480 και το Gpu Usage ειναι στο 35-40% συνεχεια.

Forceware 260.63(παιζει και να φταινε).

Δημοσ.

Κοίτα άμα δεν σ αρέσουν τέτοιου είδους games λογικά δεν θα σ αρέσει κ αυτό..Αλλά πραγματικά έχει γίνει καλή δουλεία κ το game μαμάει..ακόμα κ εγώ π δεν πολυασχολούμε με τέτοια μόλις το έπιασα στα χέρια μ δεν μπορούσα να το αφήσω!

Δημοσ.
Δεν ειναι καθολου μουφα,τα σπαει το παιχνιδι.

Το στυλακι εχει τα παντα ολα,God Of War,Devil May Cry,World of warcraft,απλα τελειο.

Eιναι οτι πρεπει για χαλαρες καταστασεις χωρις απαιτησεις. Κατα τα αλλα ειναι απλα "καλο". Ουτε μετριο, ουτε πολυ καλο.

Δημοσ.

Μπορεί να μου πει κάποιος τί ακριβώς είναι αυτό το κίτρινο πράγμα που φαίνεται στην εικόνα;

Είναι το 2ο που βρίσκω στο παιχνίδι, αλλά δεν ξέρω σε τί εξυπηρετεί :o

post-89099-129063125801_thumb.jpg

Δημοσ.
Μπορεί να μου πει κάποιος τί ακριβώς είναι αυτό το κίτρινο πράγμα που φαίνεται στην εικόνα;

Είναι το 2ο που βρίσκω στο παιχνίδι, αλλά δεν ξέρω σε τί εξυπηρετεί :o

Θα τα επισκεφτείς λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού αυτά τα σημεία. Μεγαλύτερο spoiler->

είναι τα κομμάτια ενός σπαθιού που γίνεται reforge για την αφεντιά σου.

Δημοσ.
Το game χάνει και τα saves και με πάει πολύ πίσω.

Και πολύ ασχολήθηκα.

Έφαγε uninstall.

Δε τα χανει απο μονο του σιγουρα. Μηπως εχεις το steam να τρεχει οταν παιζεις? Δωσε του μια ευκαιρια, ειναι ενασ απο τους καλυτερους τιτλους του ειδους που εχω παιξει τα τελευταια χρονια.

Δημοσ.

Nαι έχω και το steam.Δεν τα έχανε όλα όμως..

Εν πάση περιπτώσει, δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανα...και πολύ του ήταν.

Και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τα διθυραμβικά σχόλια σε αυτό το topic.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...