Προς το περιεχόμενο

Darksiders

chill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ίδια κι εδώ. Και δυστυχώς εγώ δεν έχω xbox controller :-). Σαν port δεν φαίνεται να είναι καλό πάντως. Τα γραφικά είναι αρκετά μέτρια, και η μόνη ρύθμιση που βρήκα στο ingame menu ήταν η ανάλυση. Πάντως είναι ελαφρύ το παιχνίδι (load times ελάχιστα) και κλασσικό ωραίο κονσολάδικο hack n slash. Και σε εμένα που είμαι στερημένος μ'αρέσουν αυτά!

Όμως, θέλει joypad, με keyboard+mouse δεν μου κάθεται καλά.

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παίδες αντιμετοπίζει κανένας πρόβλημα με τον συγχρονισμό στους διαλόγους στα cut scenes?

Μέσα στο παιχνί πάει "τζάμι", δεν καταλαβαίνω τι γίνεται...

Θα κάνω και update τους drivers να δώ...

Δημοσ.
Ρε παίδες αντιμετοπίζει κανένας πρόβλημα με τον συγχρονισμό στους διαλόγους στα cut scenes?

Μέσα στο παιχνί πάει "τζάμι", δεν καταλαβαίνω τι γίνεται...

Θα κάνω και update τους drivers να δώ...

Έχω την εντύπωση ότι ασυναίσθητα κάτι έπιασε το μάτι και το αυτί μου, αλλά τίποτα μόνιμο.

Btw το παίρνω πίσω για τα γραφικά, παρεξήγησα λίγο τα χαζούλικα textures στην αρχή με τα αυτοκίνητα και τους δρόμους. Πιο μετά είναι πιο normal οι πίστες. Βέβαια νομίζω σε ένα πολύ δυνατό μηχάνημα, θα υπάρχει χώρος για βελτίωση.

Δημοσ.

^^ Ναι υποστηριζει.Μια χαρα ειναι το παιχνιδακι.Δεν το ειχα παρει στο ps3 διοτι ηταν στα σκαρια το port.Πολυ καλο port, μια χαρα παιζει με το χ360 controller, καλουτσικα γραφικα, ωραιο gameplay.Καπως αδικημενο το θεωρω.Προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο απο το GoW.

Δημοσ.
^^ Ναι υποστηριζει.Μια χαρα ειναι το παιχνιδακι.Δεν το ειχα παρει στο ps3 διοτι ηταν στα σκαρια το port.Πολυ καλο port, μια χαρα παιζει με το χ360 controller, καλουτσικα γραφικα, ωραιο gameplay.Καπως αδικημενο το θεωρω.Προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο απο το GoW.

Σε μένα πάλι γιατί παίζουν μόνο το woofer, το κεντρικό και τα 2 μπροστά ηχεία;

Τα 2 πίσω τίποτα. Λες και είναι καμμένα.

Στα options του παιχνιδιού δεν υπάρχει καμία ρύθμιση για ήχο, πέραν της στάθμης της έντασης !!

Δημοσ.

Λύση για το προβληματικό joypad:

ΕΔΩ

Το αντιγράφετε μέσα στο φάκελο τ παιχνιδιού κ είστε έτοιμοι να κολλήσετε άγρια με αυτό το γαμάτο game.

Ps. Πριν ξεκινήσετε το game τρέχτε πρώτα το XinputTest.exe για να φτιαχτούν τα κουμπιά.

Δημοσ.

το αγορασα και εγω σημερα το απογευμα απο το πλαισιο 40ευρω. Φοβερο παιχνιδι ενα απο τα ελαχιστα παιχνιδια που αξιζει να το αγορασεις

Δημοσ.

Παιδια το παραγγειλα ....:devil:

Φαινεται τρομερο ....

Απαιχτα γραφικα και φοβερο gameplay ....

Οrokusaki πες μου την αποψη σου γενικα περι του παιχνιδιου μιας και το αγορασες κι ολας ...:-)

Δημοσ.
Παιδια το παραγγειλα ....:devil:

Φαινεται τρομερο ....

Απαιχτα γραφικα και φοβερο gameplay ....

Οrokusaki πες μου την αποψη σου γενικα περι του παιχνιδιου μιας και το αγορασες κι ολας ...:-)

Το παιχνδι ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟ!! Φοβερα γραφικα ασταματητη δραση με λιγα λογια ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει. Το μονο μειονεκτημα του ειναι οτι στα option οσον αφορα τα γραφικα μπορεις να ρυθμισεις μονο την αναλυση. και οχι AA AF κτλ οπως σε αλλα παιχνιδια. κατα τα αλλα ειναι ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι το οποιο πρεπει να το αγρροσουν ολοι στο pc!!

Δημοσ.
Ο xbox360emu σας δουλευει σωστα???Το εχει δοκιμασει κανενας?

Σε εμενα δουλευει κανονικα. Απλα επρεπε να κανω edit το αρχειο xbox360cemu.ini για να αλλαξω καποια keys.

EDIT: Btw , δεν μπορω να καταλαβω για ποιο νοημα εκδοσανε minimum και recommended requirements , εφοσον δεν υπαρχουν επιλογες να αλλαξεις στα γραφικα...Για minimum λεγανε pentium 4 530(3ghz) , αλλα με pentium 4 660(3,6ghz +ht) το παιχνιδι ειναι unplayable(<15fps)...

Δημοσ.
Ο xbox360emu σας δουλευει σωστα???Το εχει δοκιμασει κανενας?

Κ μένα μια χαρά μ τρέχει απλώς έτρεξα πρώτα το .exe για να μ τα φτιάξει αυτόματα για να μην ψάχνομαι με το .ini

Αν κ να πω την αλήθεια το πληκτρολόγιο/ποντίκι

με βόλεψε πολύ περισσότερο μιας κ στοχεύω πολύ πιο άνετα

(ο πρώτος guardian με joypad δεν περνιέται.. ενώ με πληκτρολόγιο είναι γελοίος..)

Δημοσ.

Κι εγώ τα ίδια, δεν κατάφερα να γυρίσω στο joypad τελικά. :-)

Κοντεύω να το τελειώσω, και δυστυχώς σηκώθηκαν κάποια red flags. Είναι καλοσχεδιασμένο, η μηχανή του ωραία, η ροή στις κινήσεις decent, αλλά που είναι το lore οεο; Κάτι να γουστάρουμε λίγο την επικούρα. Ο χαρακτήρας είναι σχεδόν μουγκός, πληροφορίες τίποτα, points of interest κάτι. Οι npcs λένε 5 ατάκες. Στην abyssal armor γράφει: "this legendary precision crafted armor, allows War to sustain much more damage". Ουάου δηλαδή χεστήκαμε από την χαρά μας. Περίμενα ένα μίνι legacy of kain αλλά δυστυχώς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...