OROKUSAKI Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 ήθελα να ΄ξερα εσύ τελικά μας δουλεύεις ή τα εννοείς αυτά που λες.... ---------- Προσθήκη στις 22:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:22 ---------- τελικά εσένα πράγματι σε βλέπω να το παρατάς το άθλημα... @outlaw star Ναι το νοικιασα απο το club για το 360 γιατι δεν ηθελα να το αγορασω γιατι σαν pc gamer αγοραζω μονο pc games. Οσα παιχνιδια δεν βγαινουν σε pc τα νοικιαζω στο 360 και αφου τα τερματισω τα επιστρεφω και ποτε δεν αγοραζω κανενα. Οταν ομως βγαινει καποιο παιχνιδι σε pc που με ενδιαφερει το αγοραζω αμεσως. Αλλα ακομα και αν αγοραζα καποιο παιχνιδι για το 360 θα το πουλουσα αν ανακοινωνοταν οτι θα βγει και σε pc αργοτερα.
OROKUSAKI Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ανακοινωθηκαν οι απαιτησεις του Darksiders για PC!:lol: MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS Connectivity : Online Steam account Sound : 100% DirectX 9.0C compliant sound card or equivalent onboard sound DirectX : DirectX 9.0c Hard Drive Space : 12GB Operating System : Windows XP SP3, Vista SP1, Windows 7 Processor: AMD Athlon 64 Processor 3800+ 2.4Ghz or better, Intel Pentium 4 530 3.0Ghz Processor or better RAM : 1GB XP, 2GB Vista / Windows 7 Video Card : NVIDIA (GeForce 8800/GeForce GT220) 256MB graphics card or better, ATI Radeon X1900 256MB graphics card or better ( must support pixel shader 3 ) RECOMMENDED SYSTEM SPECIFICATIONS Connectivity : Online Steam account Sound : 100% DirectX 9.0C compliant sound card or equivalent onboard sound DirectX : DirectX 9.0c Hard Drive Space : 12GB Operating System : Windows XP SP3, Vista SP1, Windows 7 Processor : AMD Athlon 64 X2 5200+ Dual Core 2.60Ghz, Intel Core 2 Duo E6420 Dual Core 2.13Ghz RAM : 2GB XP, 3GB Vista / Windows 7 Video Card : NVIDIA (GeForce GTS 240) 256MB graphics card or better, ATI Radeon HD3870 256MB graphics card or better ( must support pixel shader 3 ) Το παιχνιδι θα κυκλοφορησει στις 24 Ιουνιου http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=27264457&tag=topics%3Btitle
SomnusRX Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 By the way ειναι η ιδια εταιρεια που δουλευει και το Warhammer 40k MMO. Ηδη εχουν στα πλανα τους sequel για το Darksiders αν πανε καλα τα πραματα, και επισης η μηχανη γραφικων ειναι αυτη που θα χρησιμοποιηθει και στο War40k modified φυσικα. Ανα δουμε!
kostacurtas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Darksiders PC moves into September THQ has announced that the PC version of Darksiders will hit retail on September 16 in the US and September 24 in the UK. Originally slated for a June release, it looks like the UK will also be getting the Hell Book edition, which includes a comic book and art cards created by Joe Madueira, and a soundtrack CD.
OROKUSAKI Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Βγηκε σημερα. Διαβασα στο forum του steam οτι καποιος ειχε προβλημα με τα controls αλλος λεει δεν εδειχνε καλα τα γραφικα... Σε λιγες ωρες θα το εχω στα χερια μου αν ειναι καλο port χωρις bugs θα το αγορσω αλλιως....
pappous_soulis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ο OROKUSAKI, ο αρχηγός των foot ninja, θα αγοράσει port? Νομίζω πως πλέον δεν μπορώ να έχω πίστη σε τίποτα.
OROKUSAKI Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ο OROKUSAKI, ο αρχηγός των foot ninja, θα αγοράσει port?Νομίζω πως πλέον δεν μπορώ να έχω πίστη σε τίποτα. ειπα αν ειναι καλο port θα το αγορασω. Ελεγα να αγορασω το DR2 αλλα μετα την ανακοινωση της capcom οτι τα dlc θα ειναι αποκλειστικα για 360 και την χθεσινη ανακοινωση του Yoshimori Ono οτι το SSFΙV δεν θα βγει σε pc παρα τις καλες πωλησεις του sf4 στο pc αποφασισα να παρω το darksiders. Οταν καποιος εκανε νεο thread στο forum του darksiders με σκοπο να τους πεισει να το βγαλουν και σε pc χρειαστηκε μονο 16 σελιδες το thread μεχρι να ανακοινωσουν την pc verion. developers σαν την thq που στηριζουν το pc gaming εγω τους τιμαω... αλλα κατι αλλους σαν την capcom που το thread για SSFIV pc version εχει ξεπερασει τις 200+ σελιδες και αυτοι τολμησαν να ανακοινωσουν οτι δεν θα βγει σε pc θα τους κτυπησω αλυπητα. :mad: Πρεπει να στηριξουμε τους developers που στηριζουν το pc gaming αι η thq ειναι ενας απο αυτους γι αυτο θα το παρω.
Heatspreader Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Όλοι έχουμε τον ίδιο θείο μάλλον μου φαίνεται. Στο Demo του PS3 δεν μου γέμισε το μάτι.
ikskarda Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 το εβαλα στον υπολογιστη αλλα η καμερα του παιχνιδιου ειναι χαλια . βλεπω τον παικτη απο κατω πλαγια . εχω ενα logitech rumplepad 2 και εχω δοκιμασα τα παντα απο κουμπια και τα αναλογικα και δεν μπορω με τιποτα να παιξω
ScarletK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Από περιέργεια δοκίμασε χωρίς το joypad , γιατί καμιά φορά στο start "βραχυκυκλώνουν" τα κουμπιά.
john2gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 BTW, όταν είχα μιλήσει με Nvidia μου είπαν ότι δεν παίζει SLI profile για Darksiders (και WRC 2010) ΚΑΙ για την επόμενη φουρνιά των ForceWare. Οπότε όσοι είστε με SLI συστήματα, τον πούλο (εκτός κι αν μάθουμε τα compatibility flags)
ikaruga24 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Καμια πληροφορια για την PC εκδοση? Ειναι καλο port τελικα ή οχι?
ikskarda Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπον η λυση στο χειρισμο της καμερας δοθηκε με το xbox 3.0 controller
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.