chill Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 God Of War δεν έχουμε, το Dante's Inferno δεν μας έκανε το χατίρι, έρχονται όμως οι Darksiders * THQ * Vigil Games * Sci-Fi Action Adventure * ESRB: Mature Source: http://www.4players.de/4players.php/spielinfonews/Allgemein/9263/2007373/Darksiders.html Google translate: THQ has announced a PC version of Darksiders, the game was previously available for Xbox 360 and PlayStation 3. The PC version will be released in June 2010. According to THQ's internal development studio Vigil Games is provided with the PC version of the same artistic style and the familiar dynamic gameplay to a new audience. GT Video Review: [ame]http://www.gametrailers.com/video/review-hd-darksiders/60497[/ame] Από το ps3 demo που είδα, καλούτσικο παιχνιδάκι μου φάνηκε.
Greygore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 the same artistic style and the familiar dynamic gameplay Κακιες θα μου πεις, αλλα... Nyehehe-link Truth in packaging
xavier Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 το darksiders δεν ειναι gow κλωνος, οπως π.χ. το dante's inferno και ειναι σχεδον διπλασιο σε διαρκεια απο αυτα τα 2... ειναι μαλλον το προιον της μπασταρδοποιησης του gow του ζελντα και του πορταλ... δεν βλεπω κανενα λογο να θεωρειται αρνητικο αυτο... γενικα για εμενα που δεν παιζω fps και strategy ηταν απο τα καλυτερα παιχνιδια που επαιξα φετος. επισης το pc δεν εχει ουτε gow ουτε ζελντα οποτε πολλοι δεν θα εχουν παιξει κατι παρομοιο...
ScarletK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Πολύ ωραία νέα.Να βγάλουμε το άχτι μας κι εμείς που δεν έχουμε κονσόλα.Δεν λέω ότι θα ναι το παιχνίδι της δεκαετίας, αλλά είναι η ζήλια στη μέση.Θέλω να δω αυτό το φημισμένο art direction όλων αυτών των action games να τρέχει στο pc μου.Καταραμένα console exclusives!
Sir Pretender Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Τούμπανο το παιχνίδι, τούμπανο. Ειδικά με την έλλειψη παρόμοιων ή κάπως παρεμφερών τίτλων στο PC (Bayonetta, God of War, Dante's Inferno κλπ), αποτελεί κατ' εμέ must aγορά για τους PCάδες.
xavier Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 αρκει βεβαια να ειναι καλη η μεταφορα για τα pc...
Sir Pretender Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Και απ' ότι βλέπω btw μια απλή μεταφορά θα 'ναι και τίποτα παραπάνω. Το Darksiders όπως το ξέραμε (και πάλι, τούμπανο δηλαδή )...
ikaruga24 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Καλα ενταξει εξαιρετικο δεν το λες αλλα "καλο" ειναι σιγουρα.
kostacurtas Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Darksiders PC Screenshots The first screenshots from THQ's recently-revealed Darksiders PC port:
chill Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Το χτύπησα για ps3 μιας και το βρήκα σε τιμή λουκούμι και έχω λιώσει \0/ Το demo εμφανίζει ναι μεν ένα καλό παιχνίδι αλλά το όλο game είναι πολλές κλάσεις ανώτερο. Έχω αφιερώσει 10ώρες συνολικά Δευτέρα και Τρίτη και θα πάει σερί η δουλειά μέχρι να δω τους τίτλους τέλους. Πραγματικά εκπληκτικό παιχνίδι, δεν το περίμενα τόσο καλό. Και είτε το πιστεύετε είτε όχι για χάρη του έχω αφήσει στο ράφι τίτλους όπως το GoW3 και το FFXIII. Σκεφτόμουν ποιο να πιάσω από αυτά, έβαλα το Darksiders βέβαιος ότι θα απορριφθεί και τελικά δεν βγήκε από το drive και ο Kratos και η Lightnings κλαίνε . Ναι είναι τόσο καλό!!!! Και από διάρκεια φυσάει, τελείωσα το 2ο από τα 6 διαθέσιμα chapters και έχω ξεπεράσει το 10ωρο στο μέγιστο βαθμό δυσκολίας (apocalyptic). Δεν έχω κοιτάξει τι άλλο έρχεται μέσα στο καλοκαίρι για τα pc αλλά η συγκεκριμένη κυκλοφορία πρέπει να είναι αν όχι η κορυφαία από τις κορυφαίες.
Street-Fighter Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Eγω δεν εχω σκοπό να το παίξω το game εχω κατεβάσει το demo στο xbox 360 και δεν ικανοποιήθηκα το έπαιξα και λίγο στο ps3 και παλι τα ιδια ειναι βασικά οτι ειμαι κατα αυτης της φιλοσοφίας των game προχωράω και βαραω βαζω και γρίφους κλπ.Ο ναι και το dmc μια απο τα ιδια. Ο αδελφός μου παντως το τερμάτισε προχθές. Αλλα αδελφός μου ειναι αυτός παιζει παιχνίδια που δεν παίζω εγω ^^, Μονο στα ξυλίκια τα βρίσκουμε
OROKUSAKI Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Το χτύπησα για ps3 μιας και το βρήκα σε τιμή λουκούμι και έχω λιώσει \0/ Το demo εμφανίζει ναι μεν ένα καλό παιχνίδι αλλά το όλο game είναι πολλές κλάσεις ανώτερο. Έχω αφιερώσει 10ώρες συνολικά Δευτέρα και Τρίτη και θα πάει σερί η δουλειά μέχρι να δω τους τίτλους τέλους. Πραγματικά εκπληκτικό παιχνίδι, δεν το περίμενα τόσο καλό. Και είτε το πιστεύετε είτε όχι για χάρη του έχω αφήσει στο ράφι τίτλους όπως το GoW3 και το FFXIII. Σκεφτόμουν ποιο να πιάσω από αυτά, έβαλα το Darksiders βέβαιος ότι θα απορριφθεί και τελικά δεν βγήκε από το drive και ο Kratos και η Lightnings κλαίνε . Ναι είναι τόσο καλό!!!! Και από διάρκεια φυσάει, τελείωσα το 2ο από τα 6 διαθέσιμα chapters και έχω ξεπεράσει το 10ωρο στο μέγιστο βαθμό δυσκολίας (apocalyptic). Δεν έχω κοιτάξει τι άλλο έρχεται μέσα στο καλοκαίρι για τα pc αλλά η συγκεκριμένη κυκλοφορία πρέπει να είναι αν όχι η κορυφαία από τις κορυφαίες. γιατι το αγορασες για ps3 και δεν περιμενες να το βγει για pc? AιΣΧΟΣ!! εγω το νοικιασα απο το club για 360 το τερματισα και τωρα περιμενω να βγει σε pc για να το αγορασω.
chill Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 γιατι το αγορασες για ps3 και δεν περιμενες να το βγει για pc? AιΣΧΟΣ!! εγω το νοικιασα απο το club για 360 το τερματισα και τωρα περιμενω να βγει σε pc για να το αγορασω. Χαχα. Γιατί όπως εξηγώ το βρήκα σε πολύ χαμηλή τιμή και γιατί το πιθανότερο ήταν στο pc να μην το έπαιζα (καλώς ή κακώς μου έγινε συνήθεια τέτοιου είδους games να τα παίζω στην κονσόλα). Έχω αποποιηθεί την ταυτότητα του pc gamer τoν τελευταίο χρόνο, πλέον δηλώνω απλά gamer . Οι κονσόλες μετά από πολλά χρόνια βρήκαν θέση στο gaming μου
outlaw star Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 γιατι το αγορασες για ps3 και δεν περιμενες να το βγει για pc? AιΣΧΟΣ!! εγω το νοικιασα απο το club για 360 το τερματισα και τωρα περιμενω να βγει σε pc για να το αγορασω. ήθελα να ΄ξερα εσύ τελικά μας δουλεύεις ή τα εννοείς αυτά που λες.... ---------- Προσθήκη στις 22:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:22 ---------- Χαχα. Γιατί όπως εξηγώ το βρήκα σε πολύ χαμηλή τιμή και γιατί το πιθανότερο ήταν στο pc να μην το έπαιζα (καλώς ή κακώς μου έγινε συνήθεια τέτοιου είδους games να τα παίζω στην κονσόλα). Έχω αποποιηθεί την ταυτότητα του pc gamer τoν τελευταίο χρόνο, πλέον δηλώνω απλά gamer . Οι κονσόλες μετά από πολλά χρόνια βρήκαν θέση στο gaming μου τελικά εσένα πράγματι σε βλέπω να το παρατάς το άθλημα...
chill Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 One word : Blizzard Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι μου είναι αδύνατον να παρατήσω το pc gaming Άσε που δεν το θέλω κιόλας. Μια χαρά ευχαριστημένος από την ως έχει κατάσταση (εκτός από τον οικονομικό τομέα βέβαια χαχα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.