gkokki Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Φίλοι μου γειά σας. Θα ήθελα την βοήθειά σας στο εξής πρόβλημα : Έχω ένα netbook MSI U100 Plus Τα χαρακτηριστικά του : CPU : Aton N280 1.66 GHz RAM : 1024 DDR2 VIDEO ADAPTER : Mobile Intel 945 Express Chipset Family (128 MB) HARD DISK : 160 GB ( 2 partitions C : 39 GB & D : 106 GB ) OS : Windows XP Home Edition GR SP3 Το ανάβω, φορτώνει κανονικά windows, βλέπω επιφάνεια εργασίας αλλά δεν μπορώ να πατήσω τίποτα από taskbar (δηλ. τα "Εναρξη", εικονίδια "Γρήγορης εκίνησης". εικονίδια κάτω δεξιά δίπλα στην ώρα). Τα μόνα που μπορώ να πατήσω και να ανοίξω είναι ό,τι έχω στην επιφάνεια εργασίας (π.χ. "Ο Υπολογιστής μου", "Κάδος Ανακύκλωσης", όλα τα προγράμματα κτλ ) αλλά και αυτά μόνο στο πρώτο στάδιο ( δηλ ανοίγω το "Υπολογιστής μου" και δεν μπορώ να πατήσω και να μπω τους δίσκους, ανοίγω κάποιο πρόγραμμα αλλά δεν μπορώ να πατήσω τίποτα άλλο για να το λειτουργήσω ).Και μετά ούτε καν μπορώ να κλείσω τα παράθυρα απο το γνωστό κόκκινο Χ. Όλα όμως φτιάχνουν μόλις ΑΠΛΑ ανοίξω, με Alt+Ctrl+Del και κλείσω την "Διαχείριση Εργασιών των Windows" ( δεν κλείνω καμμία εφαρμογή η διεργασία, απλά ανοίγω και κλείνω το παράθυρο ) Και αφου γίνει αυτό, ο υπολογιστής δουλεύει ασταμάτητα και απροβλημάτηστα για ατελείωτες ώρες. Μέχρι την επόμενη εκίνηση η επανεκίνηση που ξαναβγάζει το ίδιο πρόβλημα. Μία φορά και πριν να καταλάβω ότι΄με ανοιγοκλείσιμο της διαχείρισης εργασιών όλα δουλεύουν ΟΚ μου έβγαλε blue screen με μήνυμα "bad_pool_header" και την οποία, κακώς, θεώρησα τυχαίο περιστατικό. Googlάροντας χωρίς να το ψάξω και πολύ, είδα ότι αναφερόταν σε drivers και επειδή την ημέρα που το πρόσεξα είχα εγκαταστήσει και απεγκαταστήσει πολλά προγράμματα, λόγω δοκιμών και δεν ήξερα απο που να αρχίσω, έκανα μία καθαρή εγκατάσταση των win απο το recovery partition που έχει απο την μάνα του, ένα "Format" στον D (δεξί κλικ -> Διαμόρφωση) και για σιγουριά επέλεξα και default ρυθμίσεις στο Bios. Δεν άλλαξε όμως κάτι. Είναι στην εγγύηση ( αγορά 3/1/2010). Να το πάω σφαίρα στην αντιπροσωπεία η μπορούμε να δοκιμάσουμε κάτι ? Να 'στε όλοι καλά
SpirtouLisS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 το προβλημα ειναι στο touchpad. αυτο που περιγραφεις να συμβαινει ειναι ακριβως οτι γινεται οταν ενα παραθυρο, με μετακινηση της μπιλιας ενος κοινου ποντικοιου δεξια η αριστερα, σταματαει να ειναι ενεργο. βεβαια ενα touchpad δεν εχει μπιλια....χρησιμοποιησε ενα usb ποντικι και δες οτι μαλλον θα φτιαξει το προβλημα. βεβαια το προβλημα στο touchpad δε θα διορθωθει. και μαλλον ειναι hardware το προβλημα δεν εχει να κανει με drivers. μαλλον πας για επιστροφη
gkokki Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 το προβλημα ειναι στο touchpad. χρησιμοποιησε ενα usb ποντικι και δες οτι μαλλον θα φτιαξει το προβλημα. Φίλε SpirtouLisS, ποντίκι usb χρησιμοποιώ. Αλλά και με touchpad...τα ίδια
SpirtouLisS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 αποσυνδεσες δλδ τελειως το ποντικι...εκανες επανεκιννηση και κανει τα ιδια και το touchpad? αν και μετα την αποσυνδεση του ποντικιου-επανεκιννηση το προβλημα παραμενει να το πας για επισκευη
gkokki Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 αποσυνδεσες δλδ τελειως το ποντικι...εκανες επανεκιννηση και κανει τα ιδια και το touchpad?αν και μετα την αποσυνδεση του ποντικιου-επανεκιννηση το προβλημα παραμενει να το πας για επισκευη Φίλε SpirtouLisS, σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντησή μου, η οποία οφείλεται λόγω των ημερών. Λοιπόν όλα διορθώθηκαν (πρόσκαιρα ?) ως δια μαγείας. Ήταν παράλειψή μου που δεν είπα ότι χωρίς το usb ποντίκι όλα δούλευαν ΟΚ. Δοκίμασα το ποντίκι και σε 1 desktop και σε 1 laptop με το ίδιο λειτουργικό με το δικό μου (XP Home GR SP3) και έκανε πάλι τα ίδια. Έτσι βεβαιώθηκα ότι το πρόβλημα ήταν στο ποντίκι. Παίρνω το ποντίκι και πηγαίνω ατο Πλαίσιο, απ΄όπου και το είχα αγοράσει. Λέω στο service "το και το", "δοκιμάστε το", το βάζουν σε υπολογιστή και....το ποντίκι έγινε Λάζαρος. Αναστήθηκε. Δούλευε κανονικά. Ρωτάω αν το έβαλε σε PC με win XP (μήπως και το πρόβλημα βγαίνει μόνο στα XP), γυρίζει την οθόνη και πράγματι ήταν σε XP. Λέω μισό λεπτό, πηγαίνω στο αυτοκίνητο και φέρνω το netbook μου, το βάζω στον πάγκο, βάζω ποντίκι, πατάω power on, κοιτάμε προσεκτικά και οι δύο και ήταν λες και του είπαμε "Ποντίκι δεύρο έξω. Άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει". Δούλεψε. Χαμογέλασα αμήχανα, είπα "συγνώμη", τα μάζεψα σαν βρεγμένη γάτα και έφυγα. Το μόνο που άκουσα φεύγοντας, ήταν το παιδί στο service να μου λέει "αν σας το ξανακάνει να μας το ξαναφέρετε" Ήρθα σπίτι και απο τότε δουλεύει κανονικότατα. Το μαμάς το τιμημένο η δεν το μαμάς ? 1) Μακάρι να έστρωσε μιά και καλή αλλά απο εμπειρία με άλλες ηλεκτρικές-ηλεκτρονικές συσκευές, ακόμα και με αυτοκίνητα, είναι σύνηθες φαινόμενο όταν πας στον μάστορα να μην κάνει επιτόπου το πρόβλημα και να το ξανακάνει μερικές μέρες αργότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.