xalia Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 οτιδήποτε έρχεται εκτός EU μπορεί να εκτελωνιστεί. Τώρα κατά πόσο θα είσαι τυχερός η άτυχος είναι άλλο θέμα. Συνήθως για πακέτα με αναγραφόμενη αξία κάτω των 100$ δεν ασχολούνται. Επίσης η ένδειξη gift βοηθάει κάποιες φορές κάποιες άλλες πάλι όχι. Είναι λίγο ρίσκο...
darkr0se Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Το πλαίσιο εβγαλε ανακοίνωση οτι σε ορισμένα καταστήματα μπορούμε να δούμε από κοντα το ipad. Αυτό δεν μπορεί να θεωρηθει ως καλο σημαδι ωστε να ευελπιστουμε πως τα πρωτα ipad στη Ελλαδα θα ερθουνε μαζι με τα ipad Αγγλια, Γαλλια...?
Nektarios777 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Φίλε μου το πήρα από το eBay και είναι super 16 gb wi-fi 507 €
georgeadams Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Το πλαίσιο εβγαλε ανακοίνωση οτι σε ορισμένα καταστήματα μπορούμε να δούμε από κοντα το ipad. Αυτό δεν μπορεί να θεωρηθει ως καλο σημαδι ωστε να ευελπιστουμε πως τα πρωτα ipad στη Ελλαδα θα ερθουνε μαζι με τα ipad Αγγλια, Γαλλια...? Όχι, δυστυχώς. Το ίδιο είχαν κάνει και με το iPhone 1ης γενειάς (αυτό που δεν ήρθε ποτέ επίσημα για πώληση στην Ελλάδα), το καλοκαίρι που είχε πρωτοκυκλοφορήσει στην Αμερική. Είναι απλώς ένα promotion για διαφήμιση και για να επισκεφτείς το κατάστημα τους. Απλώς θα φέρουν κάποια κομμάτια από Αμερική και θα τα στήσουν σε stand για να μπορείς να τα δεις και να τα περιεργαστείς. Καλό, δε λέω, αλλά το γεγονός αυτό από μόνο του δε σημαίνει πως θα έρθει σύντομα προς πώληση στην Ελλάδα.
vfragos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Φίλε μου το πήρα από το eBay και είναι super 16 gb wi-fi 507 € Αυτό είναι τελική τιμή με μεταφορικά; Με το τελωνείο τι έγινε; Για δώσε κανά λινκ από αυτόν που το πήρες. Καλορίζικο ! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
spll Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Φίλε μου το πήρα από το eBay και είναι super 16 gb wi-fi 507 € μεταφορικα τελωνειο?με paypal πληρωσες?
DimAslan Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Γμτ κι εγώ ψάχνω σαν τρελλός κάποιον να έρχεται από αμερική για να το φέρει με 370 ευρώ περίπου (θα μου το κάνουν δώρο)... Στην τελική, βρίσκω εγώ 140 ευρώ για τη διαφορά και το παραγγέλνω... Φίλε μου, το πιο σημαντικό, με εφαρμογές τί έκανες; Εγώ έχω φτιάξει account στο Ελληνικό, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορώ να το ξεπεράσω και πως... Δώσε κανένα νέο στο λαό που διψάει... Πώς είναι η συμβίωση κατά το μήνα του μέλιτος με το iPad;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.