Προς το περιεχόμενο

TV,κινητά: κλεμμενα ή κινέζικα

HarisS2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια τις προάλες με σταματησε ενας τυπος στο δρομο και μου πουλουσε στο κουτι του το ericsson το aino, δεν ξερω αν το λεω σωστα. Η τιμη στο κουτι εγραφε 600ευρω νομιζω και μου το εδινε 100 ευρω. Ειχε και μια τηλεοραση led samsung 32' και μου την αφηνε 200 ευρω. Μου ειπε οτι ηταν κλεμενα απο μαγαζι, αλλα καποιοι φιλοι μου ειπαν οτι παιζει να ειναι κινεζικες απομιμησεις. γνωριζει κανεις κατι;

(παρακαλω, μην αρχισουμε τα ηθικα...αν ειναι κλεμμενα πρεπει να τα αγοραζουμε)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βγάλ το δες το. Αν πέρνει 2 sim είναι κινέζικο, αν έχει κεραία είναι κινέζικο, αν το sticker κάτω από τη μπαταρία δεν λέει Sony Ericsson αλλα Suny Ericssun είναι κινέζικο, αν η μπαταρία δεν λέει SE είναι κινέζικο, αν το κουτί έχει κινέζικα είναι κινέζικο,αν δεν λειτουργεί καν τότε είναι βιτρίνας γεμισμένο με φελιζόλ και βαρίδια, έχω ακούσει και τέτοιες ιστορίες. Από κοντά πάντως ξεχωρίζει ένα κινέζικο αλλά για καλό και για κακό δες είτε να δουλεύει είτε στα "μέρη" της μπαταρίας.

Και ναι ηθικά δεν πρέπει να αγοράζουμε και αν δεν έχουμε λεφτά για ακριβά κινιτά αγοράζουμε κινέζικα. Δεν το λέω ειρωνικά και εγώ κινέζικο έχω. Με 100 πέρνεις τα πάντα όλα. Wifi, TV, 2sim.

Και κάτι ακόμη τελευταίο.Μάλλον πρέπει να διαβάσεις τους κανόνες γιατί αυτό "μάλλον" (αυτό το λέω ειρωνικά) δεν είναι προσφορά. :P

Made in Santa Barbara

(αν δεν κατάλαβες, είναι μαιμούδες στην καλύτερη ...

και στη χειρότερη μέσα στο κουτάκι θα βρεις κανένα τούβλο).

Κλεμμένα είναι μόνο όταν έχει 1-2 κομμάτια και ποτέ όταν έχει "πιάτσα" και ποικιλία.

Υπάρχει περίπτωση να σου δείξει ένα κανονικό τηλέφωνο και μετά να σου πει μισό λεπτό να στο βάλω σε κουτάκι και να σου δώσει ένα κουτάκι με ένα βαρίδι μέσα...

Έτσι την πάτησε ένας φίλος μου πριν χρόνια του έφαγε το κινητό και μετρητά.....

99% θα είναι μούφες... ειδικά το iphone - hiphone - sciphone... Πήρα και εγω ένα αλλα απευθείας από μαμα κινεζο κατσαβιδι σπιτι απο το ebay με 40 ευρα...

Η τηλεόραση παίζει να ήταν και κλεμμένη, δε την νομίζω για απομίμηση...

Εγώ εαν ήμουν στην θέση σου θα πήγαινα πιο πέρα , θα έπαιρνα τηλέφωνο την αστυνομία και θα τον έδινα στεγνά.Θα μου πεις , μα και να τον έποιαναν την άλλη μέρα πάλι έξω θα ήταν.Μπορείς να βρεις ένα σωρό δικιολογίες για να μην τον πας στην αστυνομία.Επίσης θα μου πεις , εσύ δηλαδή δεν θα αγόραζες κλεμμένο εαν το έβρισκες σε πολύ χαμηλή τιμή? Ε όχι δεν θα το έπαιρνα.Την αστυνομία θα έπαιρνα.

Όταν η παραοικονομία ανθεί γύρω μας και εμείς μένουμε απαθείς , μην γκρινιάζουμε μετά γιατί δεν μας φταίνε οι άλλοι αλλά το ξερό μας το κεφαλάκι.

Εαν είσαι της άποψης οτι εσύ θα το αγόραζες μιας και είναι μαγκιά να πληρώνεις πολύ φτηνά ένα κλεμμένο κινητό από την αξία που κανονικά έχει στα μαγαζιά , θα σου πω οτι την επόμενη φορά που θα είσαι εσύ το θύμα και όχι ο θύτης , μην γκρινιάξεις που ένα άλλο μαγκάκι σαν εσένα αγοράσει το κλεμμένο σου κινητό από τύπους σαν αυτόν.

Τα περί...οι εταιρίες μας κλέβουν που τα έχουν τόσο ακριβά και τα σχετικά τα ακούω βερεσέ...

Εαν είσαι της άποψης οτι εσύ θα το αγόραζες μιας και είναι μαγκιά να πληρώνεις πολύ φτηνά ένα κλεμμένο κινητό από την αξία που κανονικά έχει στα μαγαζιά , θα σου πω οτι την επόμενη φορά που θα είσαι εσύ το θύμα και όχι ο θύτης , μην γκρινιάξεις που ένα άλλο μαγκάκι σαν εσένα αγοράσει το κλεμμένο σου κινητό από τύπους σαν αυτόν.

Τα περί...οι εταιρίες μας κλέβουν που τα έχουν τόσο ακριβά και τα σχετικά τα ακούω βερεσέ...

Σωστός και ηθικά και ...εμπορικά! Αυτά τα τυπάκια συνήθως είναι κλεφτρόνια που μπουκάρουν σε μαγαζιά, κλέβουν φορτηγά, ανυποψίαστους σε λεωφορεία κτλ.

Αν δέν έχει το κουτί βαρίδια το κινητό θα έχει κύκλωμα απο πεπιεσμένο χαρτί και δέν θα φορτίζει ποτε φυσικά.

Αλλά πέρα απο την απάτη, το να τους δίνεις έστω και 10 ευρώ για την απατεωνιά τους είναι σαν να λές μπράβο στους κλέφτες με μπουρμπουαρ!

Μου έιχανε κλέψει παλιά (πρίν 10χρόνια) κινητό μέσα απο τη τσέπη του μπουφάν μέσα σε Mc Donalds. Ο τύπος έτρωγε πίσω μου και εγώ συνομιλούσα με φίλο για αρκετή ώρα με κρεμασμένο το μπουφάν στη πλάτη της καρέκλας... Δέν έχασε ευκαιρία μόλις σηκώθηκε... έχωσε το χέρι και το βούτηξε.

Τα πρεζάκια συνήθως το κάνουν για την πρέζα (είτε με μαχαίρι έιτε απλά βουτώντας τα). Αλλά κάτι τέτοιοι μούρες πορτοφολά-τσαντάκηδες το κάνουν για να πουλήσουν σε άλλα κορόϊδα.

Αν όχι καταγγελία και αστυνομίες... τότε αποφυγή όποιασδήποτε όποιας επαφής μαζί τους και φυσικά ΜΗ αποδοχή των κλοπιμαίων τους.

Όλοι οι τζιμάνια κλέφτες έξω από τα καρφούρ και τα μάκρο πουλάνε την πραμάτια τους..:lol::lol:

Οι μπάτσοι άραγε δεν το ξέρουνε?? Τόόοοοσο τζιμάνια είναι πια αυτοί οι γύφτοι που τη στήνουν έξω από τα πάρκινγκ και σε διπλαρώνουν με και καλά συνομωτικό ύφος?

Αν ήταν έτσι, θα είχα κάνει μια περιουσία με τα κλεμένα rolex που θα αγόραζα με 100 ευρώ...

Φαντάσου να έπαιρνες την τηλεόραση, και να την έστελνες και για επισκευή αν πάθαινε κάτι (ή αν δεν δούλευε καθόλου που είναι και το πιο πιθανό).

Και να ήταν γνήσια, αλλά το serial number να είχε δηλωθεί ως κλεμμένο και να σε τσιμπάγανε για κλοπή ή κλεπταποδοχή..

Μακριά από τα πίτουρα , αν δεν θέλεις να σε φάνε οι κότες..;)

Αν πάρεις κάτι κλεμμένο, και σε περίπτωση βλάβης το πας σε επίσημη αντιπροσωπεία για service, και να σε τσακώσουν θα σε αφήσουν για λόγους ηλιθιότητας.

Επίσης υπάρχουν μπόλικοι λόγοι να μην αγοράσεις κάτι κλεμμένο.

Η μη στήριξη της παραοικονομίας είναι ο πιο αστείος σίγουρα.

Βασικά μην ψωνίζεις τέτοια πράγματα από το πανέρι.

Ούτε αυτός ξέρεις που τα βρήκε, ούτε μπορείς να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω αν σου πούλησε φούμαρα.

Στην υγειά του κορόιδου θα πίνουν.

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...