Προς το περιεχόμενο

Προσφορές Vodafone / Cosmote@Γερμανό / Cosmote@Oteshop

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και μενα στον Γερμανο μου ειπαν οτι η προσφορα ηταν ΕΩΣ και σημερα. Απο αυριο τρεχει μονο η προσφορα για την εξτρα επιδοτηση ΕΩΣ 250 ευρω απο το απεριοριστα 35 και πανω και με τα 10 ευρω μειον στο παγιο.

Για το oteshop δε μου προκαλει καμια εντυπωση. Αμφιβαλλω αν ξερουν και τι πουλανε εκει.

Ποια είναι η διαφορά της προσφοράς που αναφέρει ο φίλος παραπάνω ότι ισχύει από εδώ και πέρα με αυτή που ίσχυε για το πάσχα?

Με λίγα λόγια γιατί μπερδεύτικα τι ισχύει από εδώ και πέρα για κοσμοτε και Βονταφον?

Thanks in advance

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
ξερεις κανείς τι παίζει με τη δiπλή επιδότηση και τα παγια στην voda?

Διπλη επιδοτηση σημαινει οτι αν π.χ. στο απεριοριστα 35 επαιρνες για το SONY VIVAZ 100 ευρω επιδοτηση, με τη προσφορα θα παρεις 200 ευρω επιδοτηση. Οσον αφορα τα παγια που δινει δωρο ειναι τα δυο πρωτα.

Ποια είναι η διαφορά της προσφοράς που αναφέρει ο φίλος παραπάνω ότι ισχύει από εδώ και πέρα με αυτή που ίσχυε για το πάσχα?

Με λίγα λόγια γιατί μπερδεύτικα τι ισχύει από εδώ και πέρα για κοσμοτε και Βονταφον?

Thanks in advance

Μεχρι χτες ισχυε οτι επαιρνες 300 ευρω επιδοτηση για συνδεση στο απεριοριστα 35 - 45, 400 ευρω για το απεριοριστα 55 και 600 ευρω για το απεριοριστα 155 (νομιζω).

Τωρα οι επιδοτησεις ξεκινουν απο τα 65 ευρω νομιζω για το απεριοριστα 35 και φτανουν το πολυ τα 250 ευρω (γι αυτο και λεει επιδοτηση ΕΩΣ και 250 ευρω) στα πολυ μεγαλα προγραμματα. ΜΙλαμε παντα για ΕΞΤΡΑ επιδοτησεις, δηλαδη απο 65 - 250 ευρω παραπανω επιδοτηση απο οτι θα επαιρνες συνηθως.

Αν δηλαδη συγκρινουμε αυτη τη στιγμη τις προσφορες Vodafone - Cosmote ειναι περιπου ιδιες.

Και παραθετω παραδειγμα για κινητο που ρωτησα χτες.

SONY VIVAZ στο unlimited 35 της Vodafone.

Τιμη συσκευης 399 ευρω. Με συνδεση στο unlimited 35 παει στα 296 ευρω. Με τη προσφορα της διπλης επιδοτησης παει στα 193 ευρω. Αρα κερδος 103 ευρω. Συν τα δυο παγια δωρο 35 + 35 = 70 ευρω. Αρα ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ 173 ευρω.

SONY VIVAZ στο απεριοριστα 35 της Cosmote.

Τιμη συσκευης 399 ευρω. Με τη προσφορα παιρνεις εξτρα επιδοτηση περιπου 65 ευρω. Συν τα 10 ευρω μειωση στο παγιο για 12 μηνες (10 χ 12 =120 ευρω).

Αρα ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ 185 ευρω.

Η διαφορα λοιπον ειναι 12 ευρω υπερ της Cosmote.

Υπαρχει ομως ενα ακομη οφελος που εχει νομιζω μονο η Cosmote. Οτι στο 6μηνο σου δινει τη δυνατοτητα να αλλαξεις προγραμμα και να πας σε ενα πιο φτηνο. Τετοια δυνατοτητα νομιζω δεν τη δινει η Vodafone. Κι αν κανω λαθος ας μου το πει καποιος.

Αυτα.

Αν δηλαδη συγκρινουμε αυτη τη στιγμη τις προσφορες Vodafone - Cosmote ειναι περιπου ιδιες.

Διπλη επιδοτηση σημαινει οτι αν π.χ. στο απεριοριστα 35 επαιρνες για το SONY VIVAZ 100 ευρω επιδοτηση, με τη προσφορα θα παρεις 200 ευρω επιδοτηση. Οσον αφορα τα παγια που δινει δωρο ειναι τα δυο πρωτα.

Μεχρι χτες ισχυε οτι επαιρνες 300 ευρω επιδοτηση για συνδεση στο απεριοριστα 35 - 45, 400 ευρω για το απεριοριστα 55 και 600 ευρω για το απεριοριστα 155 (νομιζω).

Τωρα οι επιδοτησεις ξεκινουν απο τα 65 ευρω νομιζω για το απεριοριστα 35 και φτανουν το πολυ τα 250 ευρω (γι αυτο και λεει επιδοτηση ΕΩΣ και 250 ευρω) στα πολυ μεγαλα προγραμματα. ΜΙλαμε παντα για ΕΞΤΡΑ επιδοτησεις, δηλαδη απο 65 - 250 ευρω παραπανω επιδοτηση απο οτι θα επαιρνες συνηθως.

Τιμη συσκευης 399 ευρω. Με συνδεση στο unlimited 35 παει στα 296 ευρω. Με τη προσφορα της διπλης επιδοτησης παει στα 193 ευρω. Αρα κερδος 103 ευρω. Συν τα δυο παγια δωρο 35 + 35 = 70 ευρω. Αρα ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ 173 ευρω.

Τιμη συσκευης 399 ευρω. Με τη προσφορα παιρνεις εξτρα επιδοτηση περιπου 65 ευρω. Συν τα 10 ευρω μειωση στο παγιο για 12 μηνες (10 χ 12 =120 ευρω).

Υπαρχει ομως ενα ακομη οφελος που εχει νομιζω μονο η Cosmote. Οτι στο 6μηνο σου δινει τη δυνατοτητα να αλλαξεις προγραμμα και να πας σε ενα πιο φτηνο. Τετοια δυνατοτητα νομιζω δεν τη δινει η Vodafone. Κι αν κανω λαθος ας μου το πει καποιος.

Αυτα.

Μπας και καταλάβουμε πως κινείται το μονοπώλιο στα μέρη μας...B)

Θυμήθηκα τώρα την είσοδο της C.OTE στην Ελληνική αγορά,πώς δηλαδή οι άλλες δύο εταιρείες τα κάνανε πλακάκια με τον Βουρλούμη και σταμάτησαν τις επιδοτήσεις στα κινητά,με μόνη την C.OTE να δίνει τζάμπα συσκευές...

Μέσα σε ένα εξάμηνο τους είχε φτάσει σε συνδρομευτές.Μετά όλα ήταν συμφωνίες για σταθερότητα των τιμών.

Το λουζώμαστε...

Iσχύει και για τη vodafone.To σάββατο πήρα δωρεάν το vivaz από το Πλαίσιο στο απεριόριστα 50 με 2 πάγια δώρο και μου είπαν ότι τα 50 ισχύουν για 6 μήνες.Μετά θα μπορώ να κατέβω στο χαμηλότερο πάγιο. :-)

γινεται ομως να προτεθουν επιδοτησεις απο 2 αριθμους για να αγοραστει μια συσκευη?

γιατι την προηγουμενη εβδομαδα που ρωτησα και vodafone και πλαισιο μου ειπαν πως αν μεταφερω 2 νουμερα στη vodafone θα παρω και 2 ξεχωριστες επιδοτησεις αρα και 2 συσκευες,οχι μια οπως ηθελα.

γινεται ομως να προτεθουν επιδοτησεις απο 2 αριθμους για να αγοραστει μια συσκευη?

γιατι την προηγουμενη εβδομαδα που ρωτησα και vodafone και πλαισιο μου ειπαν πως αν μεταφερω 2 νουμερα στη vodafone θα παρω και 2 ξεχωριστες επιδοτησεις αρα και 2 συσκευες,οχι μια οπως ηθελα.

Στην cosmote(Γερμανό) ισχύει.Πήγα δύο νούμερα και πήρα επιδότηση 2Χ305=610€.Έτσι πήρα το iphone.Πιστεύω και στη vodafone αν τους πιέσεις λίγο θα συμφωνήσουν.Εξάλλου και τόσα χρόνια που ήμουν στην vodafone σε κάθε ανανέωση πρόσθετα τις 2 επιδοτήσεις.

Οι επιδοτησεις απο φορητοτητες ή ανανεωσεις σε Vodafone μπορουν να γινουν και πιστωτικο οποτε πολυ ευκολα αθροιζοντε τα δυο και παιρνεις οτι θελεις.

Απο την δικια μου ανανεωση και της κορης μου αν και σε αλλα ονοματα προεκυωε πιστωτικο καπου 460 ευρω , πηρε η κορη μια tv 385 ευρω και εχουν περισεψει και 80 ευρω περιπου.

Οι επιδοτησεις απο φορητοτητες ή ανανεωσεις σε Vodafone μπορουν να γινουν και πιστωτικο οποτε πολυ ευκολα αθροιζοντε τα δυο και παιρνεις οτι θελεις.

Απο την δικια μου ανανεωση και της κορης μου αν και σε αλλα ονοματα προεκυωε πιστωτικο καπου 460 ευρω , πηρε η κορη μια tv 385 ευρω και εχουν περισεψει και 80 ευρω περιπου.

ευχαριστω για την απαντηση αλλα περιεργο που εμενα στο πλαισιο δε μου ανεφεραν κατι τετοιο για φορητοτητα σε vodafone απο cosmote που ρωτησα

ευχαριστω για την απαντηση αλλα περιεργο που εμενα στο πλαισιο δε μου ανεφεραν κατι τετοιο για φορητοτητα σε vodafone απο cosmote που ρωτησα

Και οι υπαλληλοι καποιες φορες ειναι κατευθυνομενοι απο εταιριες....

περασα σημερα απο πλαισιο και vodafone... ως συνηθως καταλαβαινουμε λαθος τις διαφημισεις και ως συνηθως η πραγματικοτητα ειναι κατα πολυ χειροτερη απο αυτη που περιμενουμε.

Το SONY VIVAZ στο unlimited 35 ερχεται στα 236 ευρω κι οχι στα 193 που ελεγα παραπανω... για να βρεις τη διπλη επιδοτηση πρεπει να πολλαπλασιασεις τη τιμη του κινητου επι 5, μετα να τη διαιρεσεις δια του 3.34, να προσθεσεις σε αυτο που βρηκες τη χρονια που η Ελλαδα πηρε το Euro, να αφαιρεσεις την ηλικια του Μητσοτακη (να κι ο μονος λογος να ελπιζεις να ζησει περισσοτερο), να το διαιρεσεις δια του 7,45 και το μισο αυτου που θα βρεις ειναι η επιδοτηση που σου δινουν μεχρι καποια μερα..... στο unlimited 35 παντα.

Αυτη η μεθοδος ισχυει οντως αλλα μονο για το SONY VIVAZ και μονο για το unlimited 35 της vodafone. Για οποιοδηποτε αλλο κινητο και προγραμμα δε γνωριζω δεν απαντω.

Εγώ πήγα στον Γερμανό και μου είπε για το Unlimited 35 θα πληρώνω 28 ευρό τελική πάγιο και επιδότηση για κινητό 160 ευρώ. Καλά είναι?

καλυτερα δε νομιζω να βρεις ....

καλυτερα δε νομιζω να βρεις ....

Επειδή σε προηγούμενα Post διάβαζα για 300 ευρώ επιδότηση στο 35..εχει λήξει αυτή η προσφορά ή εγώ κατάλαβα λάθος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...