Προς το περιεχόμενο

Προσφορές Vodafone / Cosmote@Γερμανό / Cosmote@Oteshop

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε σημερινη επισκεψη στο oteshop, η cosmote μου δινει 360€ επιδοτηση για καινουρια συνδεση (απο φορητοτητα απο αλλη εταιρια) στο προγραμμα Απεριοριστα 35 με παγιο 25€ (αντι για 35€ που ειναι κανονικα, αλλα εχει προσφορα αυτον τον καιρο με εκπτωση 10€ στο παγιο, αρα γινεται 25€) .

Με προχειρα μαθηματικα, τα 360€ επιδοτηση ειναι 30€/μηνα (360/12=30€).

Αν πουλησω γυρω στα 300€ το κινητο που θα παρω με την επιδοτηση των 360€, τοτε θα εχω στο χερι μου 300€, δηλαδη 25€/μηνα. (300/12=25)

Αρα με λιγα λογια, επι ενα χρονο δεν θα πληρωνω ουσιαστικα καθολου παγιο (αφου τα 25€ που θα δινω το μηνα , θα τα εχω παρει απο την επιδοτηση) και θα εχω δωρεαν ενα αρκετα ικανοποιητικο προγραμμα. (απεριοριστα λεπτα και sms προς cosmote/σταθερα και 120 λεπτα και sms προς αλλους)

Θα το κανω για 3 γραμμες που εχω , οποτε η συνολοκη επιδοτηση θα ειναι 1080€ και με βλεπω να παιρνω 2 iPhone 3Gs και να τα πουλαω. (μιας και ηδη εχω κινητα)

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε επισκεψη μου στο Οteshop στο The Mall το Σαββατο το πρωι... δεν ειχαν ιδεα για την προσφορα που διαφημιζοταν στη τηλεοραση. Μετα απο κανα δεκαλεπτο συνομιλιας και μη μπορωντας να βγαλω ακρη αφου δεν ηξεραν τι προσφεραν, μεχρι ποτε το προσφεραν και αν το προσφεραν σιγουρα... αποφασισα να παω να πιω εναν καφε να ηρεμησω.

Αφου εσυ εβγαλες ακρη σε ΟTESHOP εισαι πολυ τυχερος. Να μας πεις που πηγες να το προτιμουμε κι εμεις.

Δημοσ.

Αφου εσυ εβγαλες ακρη σε ΟTESHOP εισαι πολυ τυχερος. Να μας πεις που πηγες να το προτιμουμε κι εμεις.

Oteshop Παλληνης.

Δημοσ.
Καλησπερα!

Πριν λιγο πηρα τηλεφωνο σε καταστημα Γερμανος και μου ειπαν οτι ισχυει ακομη η Πασχαλιατικη προσφορα με επιδοτηση 300 ευρω στο απεριοριστα 35, 400 ευρω στο απεριοριστα 55 και 600 ευρω στο απεριοριστα 155 (νομιζω... δεν ειμαι σιγουρος). Για μεχρι ποτε ισχυει αυτη η προσφορα αμελησα να ρωτησω.

Υπαρχει ακομη και η προσφορα που διαφημιζεται στη τηλεοραση μεχρι τις 17/4 η οποια παρεχει εξτρα επιδοτηση αναλογα μετο παγιο και τη συσκευη που θα διαλεξεις.... (ακαταλαβιστικα πραγματα).

Πηρα κι εγω τηλ σε Γερμανο και μου ειπαν οτι τα 300 ευρω ισχυουν μονο για φορητοτητα και νεες συνδεσεις.

---------- Προσθήκη στις 14:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:04 ----------

Σε σημερινη επισκεψη στο oteshop, η cosmote μου δινει 360€ επιδοτηση για καινουρια συνδεση (απο φορητοτητα απο αλλη εταιρια) στο προγραμμα Απεριοριστα 35 με παγιο 25€ (αντι για 35€ που ειναι κανονικα, αλλα εχει προσφορα αυτον τον καιρο με εκπτωση 10€ στο παγιο, αρα γινεται 25€) .

Με προχειρα μαθηματικα, τα 360€ επιδοτηση ειναι 30€/μηνα (360/12=30€).

Αν πουλησω γυρω στα 300€ το κινητο που θα παρω με την επιδοτηση των 360€, τοτε θα εχω στο χερι μου 300€, δηλαδη 25€/μηνα. (300/12=25)

Αρα με λιγα λογια, επι ενα χρονο δεν θα πληρωνω ουσιαστικα καθολου παγιο (αφου τα 25€ που θα δινω το μηνα , θα τα εχω παρει απο την επιδοτηση) και θα εχω δωρεαν ενα αρκετα ικανοποιητικο προγραμμα. (απεριοριστα λεπτα και sms προς cosmote/σταθερα και 120 λεπτα και sms προς αλλους)

Θα το κανω για 3 γραμμες , οποτε η συνολοκη επιδοτηση θα ειναι 1080€ και με βλεπω να παιρνω 2 iPhone 3Gs και να τα πουλαω.

Για αυτο οι Ελληνες επηζουν οπου και να βρεθουν !!!!

Δημοσ.
Πηρα κι εγω τηλ σε Γερμανο και μου ειπαν οτι τα 300 ευρω ισχυουν μονο για φορητοτητα και νεες συνδεσεις.

Σχεδον παντα τις ανανεωσεις τις αφηνουν απεξω... η vodafone ομως εχει αποδειξει οτι οταν φτασει αιτηση φορητοτητας στα γραφεια της τοτε προσεχει και τις ανανεωσεις και μαλιστα περισσοτερο.

Δημοσ.
Μέχρι πότε ισχύει η προσφορά για Cosmote;Αν πάω αύριο θα προλάβω;

Παρε τηλεφωνο στο 134, μπορεις ακομα και απο εκει να κανεις αιτηση φορητοτητας, οπως επισης μπορεις να μαθεις και γενικοτερες πληροφοριες για την προσφορα.

Νομιζω οτι ειναι μεχρι τις 17/4 .

Δημοσ.

H προσφορά με τις αυξημένες επιδοτήσεις στην cosmote είναι μέχρι... σήμερα.

Η επιδότηση ανέρχεται στα 302 ευρώ στα Απεριόριστα 35 & 45 και στα 410 στο Απεριόριστα 55.

Η επιδότηση παίζει, ανάλογα με τη συσκευή. Π.χ. το Nokia N97 mini βγαίνει 240 ευρώ στο Α35 (επιδότηση 314€), και 143€ στο Α55 (μεγαλύτερο πρόγραμμα δε συμφέρει).

Προλάβετε στο 134 (πατώντας 3) ή σε κατάστημα "Γερμανός" ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Cosmote...

Στους 9 μήνες, μπορείτε να μεταβείτε και σε χαμηλότερο πάγιο.

Φυσικά, όλα τα πάγια επιβαρύνονται με το φόρο κινητής τηλεφωνίας....

Δημοσ.

Πρίν λίγο είδα ότι ισχύει εως 17/4 στο Γερμανό:

-10Ε στο πάγιο και δωρεάν όλες οι συσκευές εως 600Ε στα προγράμματα απεριόριστα 35+

Δημοσ.

Αν είναι μέχρι 17/4 έφυγα από wind σε cosmote...

Πήρα τηλ την wind και καλα για να ρωτησω ποσα θα πληρώσω από την επιδότηση που είχα πάρει και μου είπαν ότι δεν μπορουν να αυξήσουν την επιδότηση(60 ευρώ)...

Αντε γεια!!!

Δημοσ.

Εγώ έκανα σήμερα φορητότητα από wind προς cosmote Α35 με 25 ευρώ πάγιο(ισχύει το -10) και επιδότηση 300 ευρώ.

Στον Γερμανό λέγανε ότι η προσφορά είναι μέχρι σήμερα ενώ στο oteshop έλεγαν ότι δεν γνωρίζουν πότε λήγει.

Δημοσ.

Και μενα στον Γερμανο μου ειπαν οτι η προσφορα ηταν ΕΩΣ και σημερα. Απο αυριο τρεχει μονο η προσφορα για την εξτρα επιδοτηση ΕΩΣ 250 ευρω απο το απεριοριστα 35 και πανω και με τα 10 ευρω μειον στο παγιο.

Για το oteshop δε μου προκαλει καμια εντυπωση. Αμφιβαλλω αν ξερουν και τι πουλανε εκει.

Δημοσ.

Νέα διαφήμιση της Voda: "και μετά το πάσχα.. διπλή επιδότηση" σε όλες τις συσκευές και μείωση στο πάγιο κατά 70-240 ευρώ (προφανώς εννοεί τα 2 πάγια δωρεάν). Για λίγες μόνο ημέρες..

επίσης τρέχει από εχθές νέα διαφήμιση των καταστημάτων oteshop για το γνωστό "-10 στα πάγια" και "επιπλέον επιδότηση στη συσκευή έως 250 ευρώ" (δηλ. συνεχίζουν την πασχαλινή προσφορά)..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...