Προς το περιεχόμενο

Προσφορές Vodafone / Cosmote@Γερμανό / Cosmote@Oteshop

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η προσφορά με τα 300 ευρώ με καινούργια σύνδεση + 2 πάγια δώρο ελειξε το Σάββατο για την vodafone όπως και στην cosmote...το κακό με αυτήν την προσφορά ήταν ότι το πόσο αυτό δεν μπορούσες να το εκμεταλευτεις για αγορά iPhone

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Η προσφορά με τα 300 ευρώ με καινούργια σύνδεση + 2 πάγια δώρο ελειξε το Σάββατο για την vodafone όπως και στην cosmote...το κακό με αυτήν την προσφορά ήταν ότι το πόσο αυτό δεν μπορούσες να το εκμεταλευτεις για αγορά iPhone

Στο Πλαισιο για Vodafone ελεγε μεχρι 6/4 και αφου μπορουσες την επιδοτηση να την κανεις πιστωτικο μπορουσες να παρεις και Iphone.

Εγω Σάββατο πήγα 2 γραμμές στη cosmote με την άπειρη επιδότηση, -10 ευρώ στο πάγιο και -10% στους λογαριασμούς. Τώρα είμαι κατοχος ενός iPhone 3gs 32gb. Οπότε δίνανε κανονικά iPhone

Εγω Σάββατο πήγα 2 γραμμές στη cosmote με την άπειρη επιδότηση, -10 ευρώ στο πάγιο και -10% στους λογαριασμούς. Τώρα είμαι κατοχος ενός iPhone 3gs 32gb. Οπότε δίνανε κανονικά iPhone

-10% στους λογαριασμους??

Και εγω εκανα συνδεση σε γερμανο αλλα μου ειπαν μονο για το -10 ευρω τον μηνα.

Μηπως το εκανες οικογενιακο?

μια χαρα μπορούσες να το εκμεταλευτεις για αγορά iPhone...

οπως ξαναειπα τη παρασκευη παρηγγειλα ενα iphone 16 gb -400 ευρω απο γερμανο

με unlimited 55...

απειρη επιδότηση...?

Πήγα σήμερα στο πλαίσιο για την προσφορά της vodafone με τα 300 ευρώ αλλά μου είπαν ότι ίσχυε μέχρι το Σάββατο.Τώρα ισχύει μόνο η προσφορά με τα 2 πρώτα πάγια δώρο.

Ελπίζω να ξαναβγεί παρόμοια προσφορά σύντομα για όσους δεν προλάβαμε.:-(

Πήγα σήμερα στο πλαίσιο για την προσφορά της vodafone με τα 300 ευρώ αλλά μου είπαν ότι ίσχυε μέχρι το Σάββατο.Τώρα ισχύει μόνο η προσφορά με τα 2 πρώτα πάγια δώρο.

Ελπίζω να ξαναβγεί παρόμοια προσφορά σύντομα για όσους δεν προλάβαμε.:-(

Περιεργο. Στα Χανια, σημερα επαιζε ακομη η προσφορα...

Ειλικρινα δεν πιστευα οτι θα πετυχαινα κατι αλλα ενα τηλεφωνημα εκανα. Εχω αλλο ενα αριθμο σε Vodafone απο 19/12/09 για τον οποια ειχα παρει επιδοτηση 280 ευρω και ειχα παρει το HTC HD2 και τον χρησιμοποιει η γυναικα μου.

Πηρα τηλ και ρωτησα για το αναποσβεστο ποσο για να κανω φορητοτητα σε cosmote .

Ειναι 220 ευρω και με ρωτησαν γιατι...Μπλοφαρα και ειπα οτι με 25 ευρω τελικο η cosmote μου δινει ιδιο χρονο προς λοιπα δικτυα .

Μου προτειναν και δεχτηκα να παραμεινω για ενα χρονο με παγιο 28 ευρω τελικο απο τα 42 που θα γινοταν το παγιο μου με την αυξηση του ΦΠΑ.Για επιδοτηση συσκευης πριν το 6μηνο δεν γινεται τιποτα μου ειπαν.

Καλο μου φανηκε.....Ετσι το Πασχα του 2011 που ειναι 24/4/11 θα ειμαι σε καλη φαση για νεες συνδεσεις.

Περιεργο. Στα Χανια, σημερα επαιζε ακομη η προσφορα...

Στο πλαίσιο Μεταμόρφωσης πήγα εγώ και μου είπαν ότι τελείωσε το Σάββατο.Ο καθένας κάνει ότι του κατέβει.:mad:

Με τις προσφορές των υπολοίπων εταιριών στο χέρι κατάφερα και ανέβασα την επιδότηση μου (vodafone) στα 420€ και το πάγιο να πέσει με παραπάνω χρόνο ομιλίας/internet... τελικά Πάσχα και Χριστούγεννα είναι η καλύτερη εποχή για να τελειώνει το συμβόλαιο σου.

Πολύ καλός ο φίλος.

Έτσι, δε χρειάζεται να αλλάξεις δίκτυο κι έχεις και επιδότηση. Αυτό που κάνουν με τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές είναι κλοπή. Πρέπει να ανταμείβονται για την παραμονή τους στο ίδιο δίκτυο, όχι να τους ωθούν στον ανταγωνισμό.

Καλησπερα!

Πριν λιγο πηρα τηλεφωνο σε καταστημα Γερμανος και μου ειπαν οτι ισχυει ακομη η Πασχαλιατικη προσφορα με επιδοτηση 300 ευρω στο απεριοριστα 35, 400 ευρω στο απεριοριστα 55 και 600 ευρω στο απεριοριστα 155 (νομιζω... δεν ειμαι σιγουρος). Για μεχρι ποτε ισχυει αυτη η προσφορα αμελησα να ρωτησω.

Υπαρχει ακομη και η προσφορα που διαφημιζεται στη τηλεοραση μεχρι τις 17/4 η οποια παρεχει εξτρα επιδοτηση αναλογα μετο παγιο και τη συσκευη που θα διαλεξεις.... (ακαταλαβιστικα πραγματα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...