Προς το περιεχόμενο

Προσφορές Vodafone / Cosmote@Γερμανό / Cosmote@Oteshop

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομίζω μεχρι το Σάββατο 3 Απριλίου.Μάλλον θα περιμένει την επόμενη προσφορά με την σφαγή που γίνεται για το ποιος θα πάρει περισσότερους πελάτες το πιο πιθανό είναι να ξαναβγάλουν κάποια προσφορά.Πάντως αυτη ηταν πολύ καλή και αν πουλήσει κανείς και την συσκευή σε καλή τιμή του έρχεται μια σύνδεση σχεδόν δωρεάν.Πάντως μάλλον θες να πείς για τρίτη γιατι την δευτέρα νομίζω θα είναι κλειστά τα καταστήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Νομίζω μεχρι το Σάββατο 3 Απριλίου.Μάλλον θα περιμένει την επόμενη προσφορά με την σφαγή που γίνεται για το ποιος θα πάρει περισσότερους πελάτες το πιο πιθανό είναι να ξαναβγάλουν κάποια προσφορά.Πάντως αυτη ηταν πολύ καλή και αν πουλήσει κανείς και την συσκευή σε καλή τιμή του έρχεται μια σύνδεση σχεδόν δωρεάν.Πάντως μάλλον θες να πείς για τρίτη γιατι την δευτέρα νομίζω θα είναι κλειστά τα καταστήματα.

Το Πλαισιο ελεγε μεχρι 6/4 .

Kαλημερα κ χρονια πολλα!!!!!

Πηγα πριν 3 μερες στον Γερμανο που εχω κανει το συμβολαιο cosmote 240 ,(πληρωνω γυρω στα 45ευρω το μηνα)!

κ ηθελα να αλλαξω το προγραμμα σε 45 απεριοριστα μειον -10=35ευρω.

Εχω παρει επιδοτηση πριν 10 ημερες γυρω στα 90 ευρω κ διαλεξα μια συσκευη για το 2ο μου νουμερο,85 ευρω,χωρις να παρω την διαφορα,οκ,σωστο!!

Θελω να ρωτησω τους γνωστες εδω,δικαουμαι κατι ,ισως καποια συσκευη η καποια αλλη επιδοτηση συσκευης ,επειδη κανω αλλαγη πακετου; (στην αρχη της συζητησης μου με τον υπαληλο, μου ελεγε οτι δεν δικαιουμαι καν αλλαγης..τοσο ασχετοι, κ αδιαβαστοι..)B):mrgreen:

Στο Γερμανο για νέες συνδέσεις Cosmote μου είπαν 300 ευρώ επιδοτηση και -10€ στα προγράμματα unlimited 35 και πάνω μέχρι τις 3/4. Τώρα δεν ξέρω αν το Πλσίσιο οπως λέτε έχει μέχρι τις 6/4 την προσφορά.

Με επιδότηση vodafone μπορούμε να πάρουμε στο Πλαίσιο πιστωτικό αντί για κινητό?

Με επιδότηση vodafone μπορούμε να πάρουμε στο Πλαίσιο πιστωτικό αντί για κινητό?

Σε μένα, στο πλαίσιο Στουρνάρη και Athens Heart αρνήθηκαν κατηγορηματικά να το κάνουν...

Στο Γερμανο για νέες συνδέσεις Cosmote μου είπαν 300 ευρώ επιδοτηση και -10€ στα προγράμματα unlimited 35 και πάνω μέχρι τις 3/4. Τώρα δεν ξέρω αν το Πλσίσιο οπως λέτε έχει μέχρι τις 6/4 την προσφορά.

Η διαφιμηση που λεει για 17/4 ειναι της Cosmote οποτε ισχυει οπου και να κανεις συνδεση νομιζω...

Ναι μπορεις να παρεις πιστωτικο για Vodafone και μονο και ισχυει για ενα χρονο και μονο απο Πλαισιο.Εγω πηρα 207,50 ευρω για ανανεωση συνδεσης .

Η διαφιμηση που λεει για 17/4 ειναι της Cosmote οποτε ισχυει οπου και να κανεις συνδεση νομιζω...

Ναι μπορεις να παρεις πιστωτικο για Vodafone και μονο και ισχυει για ενα χρονο και μονο απο Πλαισιο.Εγω πηρα 207,50 ευρω για ανανεωση συνδεσης .

Aναφερομουν και στα 300 € επιδοτηση.ισχυει και αυτη μεχρι τισ 17/3 ?στο γερμανο μου παν μεχρι 3/4

Σε μένα, στο πλαίσιο Στουρνάρη και Athens Heart αρνήθηκαν κατηγορηματικά να το κάνουν...

Ναι μπορεις να παρεις πιστωτικο για Vodafone και μονο και ισχυει για ενα χρονο και μονο απο Πλαισιο.Εγω πηρα 207,50 ευρω για ανανεωση συνδεσης.

Για ανανέωση σύνδεσης μου είπαν οτι γίνεται ,

για τα 300,00 ευρώ για ΝΕΕΣ συνδέσεις μου είπαν , όχι ...

Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις.

Για ανανέωση σύνδεσης μου είπαν οτι γίνεται ,

για τα 300,00 ευρώ για ΝΕΕΣ συνδέσεις μου είπαν , όχι ...

Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις.

ΟΚ ευχαριστω

Στο Πλαισιο για νεες συνδεσεις Vodafone ή ανανεωσεις ειναι μεχρι 6/4 και ισχυει το πιστωτικο και για τις δυο περιπτωσεις. Το ξεκαθαρησα οταν εκανα την δικη μου ανανεωση.

post-2288-129063078381_thumb.jpg

Στο Πλαισιο για νεες συνδεσεις Vodafone ή ανανεωσεις ειναι μεχρι 6/4 και ισχυει το πιστωτικο και για τις δυο περιπτωσεις. Το ξεκαθαρησα οταν εκανα την δικη μου ανανεωση.

εσυ ομως πηρες επιδοτηση ανανεωσης ενω εδω ρωτανε για την προσφορα. στο συνταγμα αλλα και τηλεφωνικα το πλαισιο μου ειπε οτι η προσφορα (300 ευρω) ειναι μονο για αγορα συσκευης

εσυ ομως πηρες επιδοτηση ανανεωσης ενω εδω ρωτανε για την προσφορα. στο συνταγμα αλλα και τηλεφωνικα το πλαισιο μου ειπε οτι η προσφορα (300 ευρω) ειναι μονο για αγορα συσκευης

Πριν τους πω οτι θα κανω ανανεωση ρωτησα αν τα 300 ευρω για νεα συνδεση μπορουν να μεινουν πιστωτικο και η απαντηση ηταν ΝΑΙ. Αυτα τουλαχιστον για Πλαισιο Μεταμορφωσης.

Μετα που τους ειπα οτι θα κανω ανανεωση αφου τα ειχα βρει με την Vodafone ,στην αρχη διστασαν λιγο για να μεινει πιστωτικο αλλα μου ειπαν οτι θα το ...κανονισουν και ετσι.

μολις ειδα μια διαφημιση του γερμανου στην οποια αναφερεται η συγκεκριμενη προσφορα (επιδοτηση + -10ευρω στο παγιο) στην οποια αναφερεται οτι η προσφορα θα ισχυσει μεχρι τις 17/04... Λετε τοσο πολυ???

μολις ειδα μια διαφημιση του γερμανου στην οποια αναφερεται η συγκεκριμενη προσφορα (επιδοτηση + -10ευρω στο παγιο) στην οποια αναφερεται οτι η προσφορα θα ισχυσει μεχρι τις 17/04... Λετε τοσο πολυ???

Ελεγε ομως για επιδοτηση μεχρι 250 ευρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...