Προς το περιεχόμενο

Προσφορές Vodafone / Cosmote@Γερμανό / Cosmote@Oteshop

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επειδή έχουν ακουστεί διάφορα..

Γερμανος-Σταδίου

300€ επιδότηση και 10€ μείωση στο πάγιο του Cosmote απεριόριστα 35

Πλαίσιο Σύνταγμα

ότι παραπάνω για Cosmote ενώ για Voda 2 πάγια δώρο και 300€ στο unlimited 35, 400€ στο 50

πήγα ο ίδιος και ρώτησα

ισχύουν για νέες συνδέσεις-φορητότητα

cheers

Μάλλον οτι να'ναι λέει το κάθε κατάστημα...

Cosmote Αλεξάνδρας ,163,00 ευρώ επιδότηση και -10 στο πάγιο για απεριόριστα 35...(στο απεριόριστα 45 πηγαίνει στα 211,00).

Το ίδιο και στο Πλαίσιο Στουρνάρη.(για Cosmote).

Για Voda δεν έχουμε διαφοροποιήσεις.

Θα περάσω να το ξανατσεκάρω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Μάλλον οτι να'ναι λέει το κάθε κατάστημα...

Cosmote Αλεξάνδρας ,163,00 ευρώ επιδότηση και -10 στο πάγιο για απεριόριστα 35...(στο απεριόριστα 45 πηγαίνει στα 211,00).

Το ίδιο και στο Πλαίσιο Στουρνάρη.(για Cosmote).

Για Voda δεν έχουμε διαφοροποιήσεις.

Θα περάσω να το ξανατσεκάρω

Εγώ έκλεισα το ΝΟΚΙΑ Χ6 16GB μαύρο (το μόνο που δε μου άρεσε είναι το χρώμα της συσκευής) στο Cosmote απεριόριστα 35 (πάγιο 25,59 με ΦΠΑ + φόρος κινητής), πληρωμή με πιστωτική, κι έδωσα μόνο 54 ευρώ επιπλέον στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Cosmote.

Και σε 6 μήνες, μπορώ να αλλάξω πάγιο και να πάω στο απεριόριστα 25...

Τιμή συσκευής στο skroutz: http://www.skroutz.gr/s/259026/Nokia-X6-16GB.html

Καλό deal, αν και δε χρειαζόμουν κινητό..................

για τον γερμανο ειναι σιγουρο-επιβεβαιωμενο τα 300 ευρω επιδοτηση στο απεριοριστα 35??

επειδή έχουν ακουστεί διάφορα..

Γερμανος-Σταδίου

300€ επιδότηση και 10€ μείωση στο πάγιο του Cosmote απεριοριστα 35

Πλαίσιο Σύνταγμα

ότι παραπάνω για Cosmote ενώ για Voda 2 πάγια δώρο και 300€ στο unlimited 35, 400€ στο 50

πήγα ο ίδιος και ρώτησα

ισχύουν για νέες συνδέσεις-φορητότητα

cheers

Update από Γερμανό

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ισχύει τελικά κανονικά η επιδότηση 300,00 ευρώ στο απεριόριστα 35 και η έκπτωση -10 ευρώ για ένα χρόνο.

Update από Γερμανό

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ισχύει τελικά κανονικά η επιδότηση 300,00 ευρώ στο απεριόριστα 35 και η έκπτωση -10 ευρώ για ένα χρόνο.

η επιδότηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν έκπτωση στο πάγιο;

Σε vodafone τουλαχιστον για ανανεωσεις ισχυει.

το συγκεκριμένο ποσό όχι. νομίζω κάπου στα 90 ευρώ για έκπτωση παγίου στο 35αρι της cosmote

Πηρα σε Voda και ρωτησα τι ποσο πρεπει να επιστρεψω (9/5/10 συμπληρωνω χρονο) για να κανω φορητοτητα σε δυο αριθμους που εχω....Ρωτησαν γιατι ευγενεστατα και εγω παλι ευγενεστατα αλλα χωρις δισταγμο ειπα οτι θεωρω απαραδεκτο την συμπεριφορα προς παλιους συνδρομητες ενω κοπτοντε για νεους....Συμφωνησε και μου ειπε οτι θα ζητησει αυξηση επιδοτησης απο 65 σε 205 ευρω και παγιο μειωμενο 50 %. Αυριο θα ξερουμε μου ειπε...

Τελικα εγινε δεκτο το αιτημα μου !!!!!

Να ξεκαθαρισω οτι τουλαχιστον για Πλαισιο Μεταμορφωσης η επιδοτηση μπορει να γινει πιστωτικο αν θελουμε βεβαια με ισχυ ενα χρονο.

Ξεχασες το γ) να με παρουν τηλεφωνο ,δεν νομιζω να νοιαζονται ιδιαιτερα :)

Λοιπόν, όπως τα είχα πει: ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ :lol: απο Vodafone και καλά να με ρωτήσουν γιατί φεύγω απο αυτούς και ταυτόχρονα να μου κάνουν προσφορά. Αποτέλεσμα: με χαμηλότερο πάγιο (42 αντί 45 ευρώ) μου δίνουν παραπάνω επιδότηση (423 ευρώ αντί για δωρεάν το nokia x6). Και φυσικά δέχτηκα να ακυρώσω την αίτηση φορητότητας που είχα κάνει απο vodafone σε cosmote. Δε πιστεύω τώρα να με πάρουν τηλ. απο cosmote για αντιπρόταση:rolleyes:.

Υ.Γ.: Ντράπηκα να πω στη κοπελίτσα της Vodafone να έρθει η Καγιά να μου κάνει μασάζ:o. Κρίμα, εύχομαι του χρόνου όταν θα ξαναγίνει η ίδια ιστορία να με πάρει τηλ. άντρας...

---------- Προσθήκη στις 17:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:26 ----------

Τελικα εγινε δεκτο το αιτημα μου !!!!!

Να ξεκαθαρισω οτι τουλαχιστον για Πλαισιο Μεταμορφωσης η επιδοτηση μπορει να γινει πιστωτικο αν θελουμε βεβαια με ισχυ ενα χρονο.

Να σε ρωτήσω κάτι Γιάννη Platano: δηλαδή εγώ που έχω πλέον επιδότηση απο vodafone 423 ευρώ μπορώ να κάνω αναβάθμιση στο πλαίσιο και να πάρω ότι θέλω αξίας 423 ευρώ? π.χ. κινητό και κάτι άλλο?

Να σε ρωτήσω κάτι Γιάννη Platano: δηλαδή εγώ που έχω πλέον επιδότηση απο vodafone 423 ευρώ μπορώ να κάνω αναβάθμιση στο πλαίσιο και να πάρω ότι θέλω αξίας 423 ευρώ? π.χ. κινητό και κάτι άλλο?

Ναι φυσικα μπορεις τουλαχιστον σε Μεταμορφωση.Εγω θα παω αυριο γιατι σημερα γινοταν χαμος.

Στον γερμνο που δινει 300 ευρο επιδοτιση αυτα τα λεφτα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις αλλιως πχ να αγορασεις οτιδηποτε αλλο και οχι συσκευη?

Με επιφυλαξη αλλα νομιζω μονο το Πλαισιο κανει τετοιες ...διευκολυνσεις.Τωρα αν σε Γερμανο κλπ αγορασεις κατι με την επιδοτηση και το επιστρεψεις αμμεσα ωστε να κοπει αλλο παρασταστικο ...δεν ξερω αν μπορει να γινει.

Λοιπόν μόλις γύρισα απο πλαίσιο στην κηφισίας. Την επιδότηση που έχω στη vodafone μου την κόβει σε πιστωτικό (κάτι σαν δωροεπιταγή) το οποίο μπορώ να χρησιμοποιήσω σε οποιοδήποτε πλαίσιο και για όσο καιρό θέλω. Σήμερα δεν εμφανιζόταν ακόμα η επιδότηση, επομένως απο αύριο θα μπορεί να γίνει. Αρα όταν θα θελήσω να αγοράσω κάτι απο πλάισιο θα κάνω το εξής: ΔΕΝ θα τους πω τίποτα για το πιστωτικό που θα έχω και θα πιέσω τον πωλητή να μου δώσει τιμή internet για το προιόν που θα θέλω να αγοράσω!

ΔΕΝ θα τους πω τίποτα για το πιστωτικό που θα έχω και θα πιέσω τον πωλητή να μου δώσει τιμή internet για το προιόν που θα θέλω να αγοράσω!

Αν και ξεφευγουμε αυτο ειναι πολυ δυσκολο γιατι εχουν αυστηρες εντολες να μην το κανουν. Το ξερω απο αγορα 1000 ευρω βιντεοκαμεμας που δεν μου εκαναν τιμη internet που ηταν 60 ευρω κατω απο την τιμη καταστηματος.

Λοιπόν μόλις γύρισα απο πλαίσιο στην κηφισίας. Την επιδότηση που έχω στη vodafone μου την κόβει σε πιστωτικό (κάτι σαν δωροεπιταγή) το οποίο μπορώ να χρησιμοποιήσω σε οποιοδήποτε πλαίσιο και για όσο καιρό θέλω. Σήμερα δεν εμφανιζόταν ακόμα η επιδότηση, επομένως απο αύριο θα μπορεί να γίνει. Αρα όταν θα θελήσω να αγοράσω κάτι απο πλάισιο θα κάνω το εξής: ΔΕΝ θα τους πω τίποτα για το πιστωτικό που θα έχω και θα πιέσω τον πωλητή να μου δώσει τιμή internet για το προιόν που θα θέλω να αγοράσω!

δοκιμασα κατι παρομοιο εχθες και ...περα βρεχει,στο πλαισιο αν.Θεσσαλονικη...http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-Probook-4710s-VC324EA-VC324EA-SBSO.htm

του δειξα φυλλαδιο ελεκτρο στα 599 και δεν μου κοβε δραχμη(ευρω) απ την δικη του τιμη

---------- Προσθήκη στις 18:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:45 ----------

Αν και ξεφευγουμε αυτο ειναι πολυ δυσκολο γιατι εχουν αυστηρες εντολες να μην το κανουν. Το ξερω απο αγορα 1000 ευρω βιντεοκαμεμας που δεν μου εκαναν τιμη internet που ηταν 60 ευρω κατω απο την τιμη καταστηματος.

οσο για τιμη ιντερνετ πριν κανα μηνα, μου χαν πει οτι αν θελησω κατι θα το κανουν...

Βλέπω και παίζει μια διαφήμιση στην τηλεόραση νομίζω στον σκάι την είδα και λέει στο cosmote απεριόριστα απο 35 και πάνω δωρεάν ολες οι συσκευές μέχρι 600 ευρώ.:shock:

Αλλα περιμένω να την ξαναδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

είδα σε αλλο forum παραπάνω λεπτομέρειες

Σε προγραμματα Απεριοριστα 35 και ανω -10 ευρω εκπτωση στο παγιο για 1 χρονο

Σε προγραμματα 35+45 επιδοτηση 300 ευρω

σε προγραμματα 55+65 επιδοτηση 400 ευρω

και στα αρκετα μεγαλυτερα εως 600 ευρω

το 10 ευρω απεριοριστο δινει 60 ευρω επιδοτηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...