Προς το περιεχόμενο

Προσφορές Vodafone / Cosmote@Γερμανό / Cosmote@Oteshop

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ερώτηση:Το ποσό που θα πρέπει να επιστραφεί στην Εταιρεία απο την οποια φεύγεις,είναι ανάλογο της επιδότησης που είχες λάβει όταν έκανες την ανανέωση του συμβολαίου σου?Επειδή και εγώ έχω μπει στη διαδικασία αλλαγής εταιρείας,είπα να το ψάξω λίγο εδώ πριν ξεκινήσω τις ερωτήσεις στα καταστήματα..ευχαριστώ

Ακριβως ετσι.

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
σε συσκευη ειναι οτι λενε τα παιδια πριν

Στη Μεταμορφωση μου ειπαν οτι τα 300 ευρω αν θελει καποιος τα κανει πιστωτικο στο ονομα του για ενα χρονο.

Δημοσ.

Οι προσφορές αφορούν μόνο τα unlimited προγράμματα;

Δηλαδή αν κάνω φορητότητα από wind σε cosmote 210(αυτό με τα 35 ευρώ πάγιο) δικαιούμαι επιδότηση;

Δημοσ.
Σε Γερμανό και Πλαίσιο, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 35, επιδότηση 300€ και μείωση παγίου 10€ το μήνα

σφάζονται αυτό το καιρό οι εταιρίες κινητής

για τον γερμανο ειναι σιγουρο-επιβεβαιωμενο τα 300 ευρω επιδοτηση στο απεριοριστα 35??

Δημοσ.
για τον γερμανο ειναι σιγουρο-επιβεβαιωμενο τα 300 ευρω επιδοτηση στο απεριοριστα 35??

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3261086&postcount=20

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ισχύει τελικά κανονικά η επιδότηση 300,00 ευρώ στο απεριόριστα 35 και η έκπτωση -10 ευρώ για ένα χρόνο μέχρι και το Μ.Σάββατο

Δημοσ.
Πηγα σε Πλαισιο Μεταμορφωσης και δεν ηξεραν τιποτα για επιδοτηση 300 ευρω . Ψαχτηκαν και μου ειπαν οτι ειναι μονο για νεες συνδεσεις και οχι ανανεωσεις.Τους ειπα οτι τηλεφωνικα αλλα μου ειπαν δεν....

Πηγα και στην Κηφισια και μου ειπαν τα ιδια και επιπλεον οτι επειδη ειμαι ηδη σε προγραμμα unlimitad δεν δικαιουμε τα δυο δωρεαν παγια....

Σε πιο αριθμο κανουμε τηλεφωνικη αιτηση φορητοτητας για Cosmote παδια ?

---------- Προσθήκη στις 17:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:02 ----------

Μονο για νεες συνδεσεις ομως...Τους ηδη πελατες τους εχουν γραμμενους τουλαχιστον σε Voda.

---------- Προσθήκη στις 17:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:03 ----------

Πηρα σε Voda και ρωτησα τι ποσο πρεπει να επιστρεψω (9/5/10 συμπληρωνω χρονο) για να κανω φορητοτητα σε δυο αριθμους που εχω....Ρωτησαν γιατι ευγενεστατα και εγω παλι ευγενεστατα αλλα χωρις δισταγμο ειπα οτι θεωρω απαραδεκτο την συμπεριφορα προς παλιους συνδρομητες ενω κοπτοντε για νεους....Συμφωνησε και μου ειπε οτι θα ζητησει αυξηση επιδοτησης απο 65 σε 205 ευρω και παγιο μειωμενο 50 %. Αυριο θα ξερουμε μου ειπε...

Το ποσό που πρέπει να επιστρέψεις είναι συνάρτηση της επιδότησης που είχες πάρει όταν έκανες αναβάθμιση και του χρόνου που απομένει μέχρι να κλείσει χρόνος. Στο συμβόλαιο της αναβάθμισης έχει ένα πίνακα με την απόσβεση της επιδότησης αναλογικά με τους μήνες που μένεις στην εταιρεία. Εγώ έχω περάσει εξάμηνο απο την αναβάθμισή μου και πρέπει να επιστρέψω το 83% της επιδότησης που είχα πάρει (47 ευρώ) άρα θα πρέπει να επιστρέψω γύρω στα 40 ευρώ. Σιγά τα ωά :P. Μπροστά στα 400 ευρώ επιδότηση που μου δίνει ο Γερμανός (μου δίνει δωρεάν το nokia x6) στο unlimited 55 δεν πιάνει μία. Εννοείται πάντως ότι του χρόνου η κίνηση θα είναι αντίθετη (απο cosmote σε voda) κι αυτό εξαιτίας τους. Αφού η τακτική τους είναι να γράφουν τους πελάτες τους θα κάνω κι εγώ το ίδιο:devil:!

Δημοσ.

Η προσφορα της cosmote απεριοριστα, για επιδοτηση συσκευης, ηταν για μια μερα μονο? κατι τετοιο ακουσα.. Εγω που εχω ηδη συνδεση cosmote (οχι απεριοριστα), παιρνω την επιδοτηση ή παιρνω τιποτα αλλο? :P

Δημοσ.
Το ποσό που πρέπει να επιστρέψεις είναι συνάρτηση της επιδότησης που είχες πάρει όταν έκανες αναβάθμιση και του χρόνου που απομένει μέχρι να κλείσει χρόνος.. Αφού η τακτική τους είναι να γράφουν τους πελάτες τους θα κάνω κι εγώ το ίδιο:devil:!

Τα ηξερα αυτα φιλε μου αλλα απλα πηρα για να πιεσω...Αν μου δωσουν 200 ευρω που μου ειπαν και εξακολουθησω για δευτεερο χρονο στο μισο παγιο του Unlimitad 35 δεν θα εχω παραπονο.Εκανα λογαριασμους των 20 ευρω μονο λογω εκπτωσης.

Δημοσ.
Στη Μεταμορφωση μου ειπαν οτι τα 300 ευρω αν θελει καποιος τα κανει πιστωτικο στο ονομα του για ενα χρονο.
Πηρα τηλ στο πλαισιο. μου ειπαν οτι ειναι μονο για αγορα συσκευης και οτι δεν δινεται πιστωτικο
Δημοσ.
Η προσφορα της cosmote απεριοριστα, για επιδοτηση συσκευης, ηταν για μια μερα μονο? κατι τετοιο ακουσα.. Εγω που εχω ηδη συνδεση cosmote (οχι απεριοριστα), παιρνω την επιδοτηση ή παιρνω τιποτα αλλο? :P

Νομίζω οτι είναι μέχρι το Μ.Σάββατο.

Αλλά αφού έχεις σύνδεση , πας Vodafone με φορητοτητα για 300,00 επιδότηση ή μένεις cosmote ,αλλά όπως λες παίρνεις κάτι άλλο :P

Δημοσ.

επειδή έχουν ακουστεί διάφορα..

Γερμανος-Σταδίου

300€ επιδότηση και 10€ μείωση στο πάγιο του Cosmote απεριοριστα 35

Πλαίσιο Σύνταγμα

ότι παραπάνω για Cosmote ενώ για Voda 2 πάγια δώρο και 300€ στο unlimited 35, 400€ στο 50

πήγα ο ίδιος και ρώτησα

ισχύουν για νέες συνδέσεις-φορητότητα

cheers

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...