Προς το περιεχόμενο

Προσφορές Vodafone / Cosmote@Γερμανό / Cosmote@Oteshop

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

[/color]Καινούρια προσφορά Cosmote

Στα Oteshops : με κάθε σύνδεση επιπλέον 250Ε επιδότηση και 10Ε έκπτωση στο πάγιο.

Αυτό ισχύει για όλες τις συσκευές;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Γίνεται αντί για επιδότηση 400€ στη Vodafone να έχω μειωμένο πάγιο κατά 400/12 = 33€;

M;αλλον όχι, η μείωση παγίου που κάνει η Voda αντί για αγορά συσκευής είναι 20%. Αλλά δεν χάνεις τίποτε να το παζαρέψεις λίγο.

Αυτό ισχύει για όλες τις συσκευές;

Ο Γερμανός μου είπε "ανάλογα με τη συσκευή".

Από το απεριόριστα 35 και πάνω, στο οποίο όμως η έξτρα επιδότηση είναι περίπου 170 ευρώ πάνω κάτω, όχι 250. Όπως καταλάβατε, το ψάχνω αυτήν την περίοδο ;)

Χμ αυτό το -10 ευρά πολύ δελεαστικό μαζί με την 250αρα επιδότηση αλλά από ποιό πρόγραμμα και μετά?

Από το απεριόριστα 35 και πάνω, στο οποίο όμως η έξτρα επιδότηση είναι περίπου 170 ευρώ πάνω κάτω, όχι 250. Όπως καταλάβατε, το ψάχνω αυτήν την περίοδο ;)

Στο 35 είναι 163,00 ευρώ και στο 45 πηγαίνει στα 211,00.

Οντως την προσφορά της Vodafone την είδα στο πλαίσιο, αλλά αφού είμαι ήδη συνδρομητής τους δεν μπορώ να επωφεληθώ:mad:. Γι' αυτό κι εγώ έκανα μια ωραία αίτηση φορητότητας από Vodafone σε Cosmote στον Γερμανό όπου δίνουν δωρεάν το καινούριο nokia x6 στο πρόγραμμα απεριόριστα 55 (το πάγιο του είναι μειωμένο κατά 10 ευρώ δηλ. 45 ευρώ/μήνα και μετά από 6 μήνες μπορείς να το χαμηλώσεις όσο θέλεις). (Προσοχή: η συγκεκριμένη προσφορά του Γερμανού (για το nokia x6) ισχύει μέχρι αύριο!!!). Τώρα περιμένω τηλέφωνο απο Vodafone για να μου κλαφτούν. Ομως για να μην ενεργοποιήσω την φορητότητα θέλω: α) το nokia x6 δωρεάν σε αντίστοιχο πρόγραμμα της Vodafone και β) την Καγιά να έρθει σπίτι για...μασάζ;)!

Ξεχασες το γ) να με παρουν τηλεφωνο ,δεν νομιζω να νοιαζονται ιδιαιτερα :)

Πριν 2 βδομάδες που γύρισα ένα συμβόλαιο κοβοντας το απο voda σε cosmo, με κάλεσαν και το συζητήσαμε άνετα... Εχουν οδηγίες να καλούν για να κρατήσουν ότι πελατες μπορούν

Μην το λες αυτο...

Πριν 2 βδομάδες που γύρισα ένα συμβόλαιο κοβοντας το απο voda σε cosmo, με κάλεσαν και το συζητήσαμε άνετα... Εχουν οδηγίες να καλούν για να κρατήσουν ότι πελατες μπορούν

Ετσι ακριβως....

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=314136

---------- Προσθήκη στις 06:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:26 ----------

Τελικα αυτο εδω του Πλαισιου τι σημαινει ???

http://www.plaisio.gr/Campaign/Vodafone-easter.htm

Edit.

Πηρα Πλαισιο και μου ειπαν οτι στο Unlimited 35 δυο παγια δωρεαν και 300 ευρω επιδοτηση συσκευης.Δεν ρωτησα αν αυτα τα 300 ευρω μπορουν να χρησιμοποιηθουν για αλλη αγορα.

Πηρα Πλαισιο και μου ειπαν οτι στο Unlimited 35 δυο παγια δωρεαν και 300 ευρω επιδοτηση συσκευης.Δεν ρωτησα αν αυτα τα 300 ευρω μπορουν να χρησιμοποιηθουν για αλλη αγορα.

Σου δινουν πιστωτικο για ολο το ποσο(300) και μπορεις να το χρησιμοποιησεις μεσα σε εναν χρονο απ'οτι μου ειπαν.

Σου δινουν πιστωτικο για ολο το ποσο(300) και μπορεις να το χρησιμοποιησεις μεσα σε εναν χρονο απ'οτι μου ειπαν.

Παρα πολυ καλο .....Σε λιγο θα παω απο εκει.

εγω πηγα και μου ειπαν στο πλαισιο οτι δεν γινεται να παρεις πιστωτικο οριο οτι εισαι υποχρεωμενος να παρεις συσκευη............οι σιχαμενοι!

Η επιδότηση 300 ευρώ είναι μόνο για νέες συνδέσεις ή και για ανανεώσεις?

Πηγα σε Πλαισιο Μεταμορφωσης και δεν ηξεραν τιποτα για επιδοτηση 300 ευρω . Ψαχτηκαν και μου ειπαν οτι ειναι μονο για νεες συνδεσεις και οχι ανανεωσεις.Τους ειπα οτι τηλεφωνικα αλλα μου ειπαν δεν....

Πηγα και στην Κηφισια και μου ειπαν τα ιδια και επιπλεον οτι επειδη ειμαι ηδη σε προγραμμα unlimitad δεν δικαιουμε τα δυο δωρεαν παγια....

Σε πιο αριθμο κανουμε τηλεφωνικη αιτηση φορητοτητας για Cosmote παδια ?

---------- Προσθήκη στις 17:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:02 ----------

Σε Γερμανό και Πλαίσιο, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 35, επιδότηση 300€ και μείωση παγίου 10€ το μήνα

σφάζονται αυτό το καιρό οι εταιρίες κινητής

Μονο για νεες συνδεσεις ομως...Τους ηδη πελατες τους εχουν γραμμενους τουλαχιστον σε Voda.

---------- Προσθήκη στις 17:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:03 ----------

Πηρα σε Voda και ρωτησα τι ποσο πρεπει να επιστρεψω (9/5/10 συμπληρωνω χρονο) για να κανω φορητοτητα σε δυο αριθμους που εχω....Ρωτησαν γιατι ευγενεστατα και εγω παλι ευγενεστατα αλλα χωρις δισταγμο ειπα οτι θεωρω απαραδεκτο την συμπεριφορα προς παλιους συνδρομητες ενω κοπτοντε για νεους....Συμφωνησε και μου ειπε οτι θα ζητησει αυξηση επιδοτησης απο 65 σε 205 ευρω και παγιο μειωμενο 50 %. Αυριο θα ξερουμε μου ειπε...

Ερώτηση:Το ποσό που θα πρέπει να επιστραφεί στην Εταιρεία απο την οποια φεύγεις,είναι ανάλογο της επιδότησης που είχες λάβει όταν έκανες την ανανέωση του συμβολαίου σου?Επειδή και εγώ έχω μπει στη διαδικασία αλλαγής εταιρείας,είπα να το ψάξω λίγο εδώ πριν ξεκινήσω τις ερωτήσεις στα καταστήματα..ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...