Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 παιδες, αυτο με το πιστωτικο απο Πλαισιο, μπορεις να το εκμεταλευτεις και με τηλεφωνική (οχι Ιντερνετ) παραγγελία (αφου εχεις κανει το συμβολαιο ανανεωσης σε καταστημα του Πλαισιου πιο πριν)???? Πιθανον αλλα για πιο σιγουρα παρε 2102892000 ή 8001112345 και ζητα τηεφωνικες πωλησεις και ρωτα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 παιδες, αυτο με το πιστωτικο απο Πλαισιο, μπορεις να το εκμεταλευτεις και με τηλεφωνική (οχι Ιντερνετ) παραγγελία (αφου εχεις κανει το συμβολαιο ανανεωσης σε καταστημα του Πλαισιου πιο πριν)???? Ναι μπορείς... και μάλιστα καλύτερα είναι να κάνεις τηλεφωνική παραγγελία και να ενημερώσεις ότι έχεις πιστωτικό πρώτα παρά να παραγγείλεις και μετά να χρειαστεί να επικοινωνήσεις για το πιστωτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 καλησπερα, θα μπω στο θεμα κατευθειαν. σεπτεμβρη πηρα iphone απο voda στη ν. ιονια, με προγραμμα iplus 250 δλδ €300 μετρητα, €65/μηνα και 1Gb/μηνα + 250' + 250 μνμ. το παιδι εκει μου ειπε οτι μετα τους 6 μηνες, μπορω να αλλαξω προγραμμα με τα ιδια λεφτα η με κατιτις παραπανω. οποτε λεω αφου δεν χρησιμοποιω τοσο το ιντερνετ, να το μειωσω στα 250mb/μηνα και να αυξησω το χρονο ομιλιας. ελα ομως που πηγα στη voda στο μαρουσι επι της κηφισιας και μου ειπαν οτι αυτο δεν γινεται... ξερει κανεις αν τελικα γινεται η οχι? επισης τον ερχομενο σεπτεμρη που κλεινω χρονο, ξερουμε τι επιδοτηση θα εχω? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Σε σημερινη επισκεψη στο oteshop, η cosmote μου δινει 360€ επιδοτηση για καινουρια συνδεση (απο φορητοτητα απο αλλη εταιρια) στο προγραμμα Απεριοριστα 35 με παγιο 25€ (αντι για 35€ που ειναι κανονικα, αλλα εχει προσφορα αυτον τον καιρο με εκπτωση 10€ στο παγιο, αρα γινεται 25€) . Με προχειρα μαθηματικα, τα 360€ επιδοτηση ειναι 30€/μηνα (360/12=30€). Αν πουλησω γυρω στα 300€ το κινητο που θα παρω με την επιδοτηση των 360€, τοτε θα εχω στο χερι μου 300€, δηλαδη 25€/μηνα. (300/12=25) Αρα με λιγα λογια, επι ενα χρονο δεν θα πληρωνω ουσιαστικα καθολου παγιο (αφου τα 25€ που θα δινω το μηνα , θα τα εχω παρει απο την επιδοτηση) και θα εχω δωρεαν ενα αρκετα ικανοποιητικο προγραμμα. (απεριοριστα λεπτα και sms προς cosmote/σταθερα και 120 λεπτα και sms προς αλλους) Θα το κανω για 3 γραμμες που εχω , οποτε η συνολοκη επιδοτηση θα ειναι 1080€ και με βλεπω να παιρνω 2 iPhone 3Gs και να τα πουλαω. (μιας και ηδη εχω κινητα) Ηρθαν σημερα τα συμβολαια για υπογραφη μαζι με 2 iPhone 3gs. Οπως ειχα πει και πριν, εκανα αιτηση φορητοτητας για 3 γραμμες στην Cosmote στο Απεριοριστα 35 με παγιο 25€. Η τελικη επιδοτηση ανα γραμμη ηταν 370€ με παγιο μονο 25€ !! (συνολο 1110€). Ετσι για 2 iPhone 3gs(τα οποια θα πουλησω) πληρωσα μονο 30€. (570x2=1140€ κοστιζουν , μειον 1110€ η επιδοτηση ,ισον 30€) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stalker70 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Nεα προσφορα με διπλη επιδοτηση απο την WIND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ερώτηση. Ισχύει η προσφορά για Cosmote για το Απεριόριστα 35 με 25€ πάγιο στον Γερμανό ή μόνο για ΟΤΕSHOP είναι? Γιατί φιλαράκι μου πήγε σε Γερμανό και δεν του είπαν τίποτα για το πάγιο. Και όχι μόνο αυτό. Πήγε εκεί με 2 νούμερα από Vodafone (συμβόλαια), και του δώσαν ΣΥΝΟΛΙΚΑ 270€ επιδότηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnarkill Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Αναφέρατε ότι στο πρόγραμμα 35 σε καινούρια συσκευή κόστος 25/μήνα υπάρχει επιδότηση κάπου στα 360-370. Αυτά για ποια καταστήματα ισχύουν? Συγκεκριμένα θα ήθελα να κάνω φορητότητα και να πάρω 1 κινητό από το pc1.gr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ερώτηση. Ισχύει η προσφορά για Cosmote για το Απεριόριστα 35 με 25€ πάγιο στον Γερμανό ή μόνο για ΟΤΕSHOP είναι? Γιατί φιλαράκι μου πήγε σε Γερμανό και δεν του είπαν τίποτα για το πάγιο. Και όχι μόνο αυτό. Πήγε εκεί με 2 νούμερα από Vodafone (συμβόλαια), και του δώσαν ΣΥΝΟΛΙΚΑ 270€ επιδότηση... Η προσφορά για το μειωμένο πάγιο φίλε μου έληξε πριν 10 μέρες, νομίζω το περασμένο σάββατο.. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Αναφέρατε ότι στο πρόγραμμα 35 σε καινούρια συσκευή κόστος 25/μήνα υπάρχει επιδότηση κάπου στα 360-370. Αυτά για ποια καταστήματα ισχύουν? Συγκεκριμένα θα ήθελα να κάνω φορητότητα και να πάρω 1 κινητό από το pc1.gr. Αυτή η προσφορά έληξε πριν 25 μέρες και ίσχυε σε καταστήματα που κάνουν συνδέσεις, cosmote γερμανό oteshop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.