Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 . Για τους οποιους ομως, υπαρχει και μια πολυ καλη εναλλακτικη, αυτη της Wind, με 50% μειωση στο παγιο, χωρις συσκευη, για ενα χρονο. Νομιζω ιισχυει μονο για τα ακριβα παγια αυτη η μειωση.Μπορει και να εχω λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Προσωπικά, δε θα ήθελα καθόλου συσκευή, 12 ευρώ πάγιο είναι τέλειο. Με την προσφορά του Πάσχα, πήρα ένα X6 με 55 ευρώ, αλλά να λέμε την αλήθεια, προτιμώ την τωρινή προσφορά... thanks Houzel, πάω και για σύνδεση της συμβίας μου... Καιρός να απαλλαγεί από το δεύτερο κινητό what's up... (αν κι εκεί, περιμένω κάτι αντίστοιχο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Νομιζω ιισχυει μονο για τα ακριβα παγια αυτη η μειωση.Μπορει και να εχω λαθος. Διαφημιζουν τα ακριβα, γιατι φυσικα αυτα τους συμφερουν, αλλα ισχυει για ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Διαφημιζουν τα ακριβα, γιατι φυσικα αυτα τους συμφερουν, αλλα ισχυει για ολα. Εμενα σε καταστημα Wind στην Πευκη μου ειπαν οτι ισχυει για τα προγραμματα XL και XXL . Βεβαια η λαθος πληροφοριση με οσα εχουμε διαβασει και ακουσει δεν μας ξενιζει πια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Εμενα σε καταστημα Wind στην Πευκη μου ειπαν οτι ισχυει για τα προγραμματα XL και XXL . Βεβαια η λαθος πληροφοριση με οσα εχουμε διαβασει και ακουσει δεν μας ξενιζει πια... Εδω στα Χανια, το κανουν σε ολα ! ΟΤΙ να'ναι, μου φαινεται. Λες να εχουν πελατες δυο ταχυτητων ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Εδω στα Χανια, το κανουν σε ολα ! ΟΤΙ να'ναι, μου φαινεται. Λες να εχουν πελατες δυο ταχυτητων ;; Μην αμφιβαλεις οτι τα καταστηματα μερικες φορες εχουν και δικη τους πολιτικη...Το εχουμε ακουσει πολλες φορες και μαλιστα για μεγαλες αλυσιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Παραείναι καλό για να είναι αληθινό... Πόση διάρκεια θα έχει το συμβόλαιό του, μήπως 18 μήνες; Κανονικη διαρκεια 12 μηνων εχει και η προσφορα αυτη υπηρχε και τοτε που εδιναν 300 ευρω επιδοτηση στο παγιο των 25ευρω(προγραμμα Απεριοριστα 35). Οπως εξηγει και ο φιλος παραπανω , οταν διαλεξεις το Απεριοριστα 35, που τωρα εχει παγιο 25€ , εχεις 2 επιλογες για επιδοτηση: α) ή να επιδοτησουν για αγορα καινουριου ακριβου τηλεφωνου (προσφατα η επιδοτηση ηταν 300€, εγω προσωπικα πηρα 360€ επιδοτηση για αγορα κινητου, δηλαδη αν το διαιρεσεις με τους μηνες, ειναι σαν να σε επιδοτουν 360/12= 30€/μηνα ) β) ή να επιδοτησουν το παγιο και να μην σου δωσουν επιδοτηση για κινητο ή να σου δωσουν μικρη για καποιο φθηνο κινητο. Εμενα μου ειχαν πει οτι χωρις καν κινητο, θα μου εριχναν το παγιο στα 8€ + φορος κινητης, δηλαδη γυρω στα 9€/μηνα για το Απεριοριστα 35. Προτιμησα την α) περιπτωση, δηλαδη επιδοτηση 360€ για αγορα κινητου. Ετσι θα μου δωσουν δωρεαν ενα κινητο των 360€ , το οποιο θα πουλησω σφραγισμενο γυρω στα 300€. Με αυτα τα 300€ στο χερι, ουσιαστικα θα επιδοτω μονος μου το παγιο. 300/12=25€/μηνα , αρα ουσιαστικα δεν θα πληρωνω τιποτα σε παγιο, παρα μονο τον φορο κινητης, γυρω στα 3€ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ωπ άργησα μάλλον να δω τα μηνύματα. Όχι ρε παιδιά τι πλάκα...έγινε, τώρα πως δεν έχω ιδέα. Για το συμβόλαιο δεν το κοίταξα αλλά θα ρίξω μια ματιά και θα σας πω σε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadamboy Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Κανονικη διαρκεια 12 μηνων εχει και η προσφορα αυτη υπηρχε και τοτε που εδιναν 300 ευρω επιδοτηση στο παγιο των 25ευρω(προγραμμα Απεριοριστα 35). Οπως εξηγει και ο φιλος παραπανω , οταν διαλεξεις το Απεριοριστα 35, που τωρα εχει παγιο 25€ , εχεις 2 επιλογες για επιδοτηση: α) ή να επιδοτησουν για αγορα καινουριου ακριβου τηλεφωνου (προσφατα η επιδοτηση ηταν 300€, εγω προσωπικα πηρα 360€ επιδοτηση για αγορα κινητου, δηλαδη αν το διαιρεσεις με τους μηνες, ειναι σαν να σε επιδοτουν 360/12= 30€/μηνα ) β) ή να επιδοτησουν το παγιο και να μην σου δωσουν επιδοτηση για κινητο ή να σου δωσουν μικρη για καποιο φθηνο κινητο. Εμενα μου ειχαν πει οτι χωρις καν κινητο, θα μου εριχναν το παγιο στα 8€ + φορος κινητης, δηλαδη γυρω στα 9€/μηνα για το Απεριοριστα 35. Προτιμησα την α) περιπτωση, δηλαδη επιδοτηση 360€ για αγορα κινητου. Ετσι θα μου δωσουν δωρεαν ενα κινητο των 360€ , το οποιο θα πουλησω σφραγισμενο γυρω στα 300€. Με αυτα τα 300€ στο χερι, ουσιαστικα θα επιδοτω μονος μου το παγιο. 300/12=25€/μηνα , αρα ουσιαστικα δεν θα πληρωνω τιποτα σε παγιο, παρα μονο τον φορο κινητης, γυρω στα 3€ . σε ποιο καταστημα σου εκαναν τετοια προσφορα?? εγω θελω να μεταφερω το καρτοκινητο vodafone που εχω στο απεριοριστο 35 + Internet on the go (μαλλον αυτο με τα 10gb) και η προσφορα που μου εκαναν ηταν 163 ευρω επιδοτηση!!! εν τω μεταξυ τους ειπα οτι αν παρω το παραπανω προγραμμα internet που δινει netbook που ετσι και αλλιως θα αγοραζα τοτε μου περισσευουν γυρω στα 300 ευρω (αφου θα παρω το netbook με την προσφορα )οποτε τους ζητησα να μου ανεβασουν την επιδοτηση στο απεριοριστο 35 στα 250-300 ευρω απο τα 163 ωστε να παρω ενα iphone!! ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!αυτα μου ειπαν στο καταστημα γερμανος στο mall!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 σε ποιο καταστημα σου εκαναν τετοια προσφορα?? Απο το τηλεφωνο απο την cosmote, οταν ομως ετρεχε η προσφορα για επιδοτηση 300+ ευρω στο απεριοριστα 35 με παγιο 25€. Τωρα απο οτι ξερω ειναι χαμηλοτερη η επιδοτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Iδού πως έχει η κατάσταση στο ΓΕΡΜΑΝΟ. Αν θες να αναβαθμίσεις σε συμβόλαιο ένα υπάρχον καρτοκινητό, και συγκεκριμένα το Απεριόριστα 35, τότε α. παίρνεις ένα Sony Playstation 2 β. έχει μηνιαίο πάγιο 25 ευρώ γ. παίρνεις επιδότηση 160 ευρώ ή εναλλακτικά έκπτωση 90 εύρώ κατανεμόμενη στα μηνιαία πάγια δηλ. -7,5 ευρώ το μήνα ή αλλιώς το πάγιο πάει 25-7,5=17,5 συν τέλος κινητής τηλεφωνίας 20 ευρώ τελικό. That's all! Επιφυλάσσομαι τι θα μου πουν στην Cosmote που δεν έχει το Playstation δώρο. Η προσφορά αυτή τρέχει ως το τέλος της εβδομάδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Στην τηλεοραση ακουσα για επιπλεον επιδοτηση στο Γερμανο 250ευρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Τελικά μεχρι τώρα η καλύτερη προσφορά ηταν μάλλον τα 300 ευρώ επιδότησης ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Τελικά μεχρι τώρα η καλύτερη προσφορά ηταν μάλλον τα 300 ευρώ επιδότησης ? Ναι , από voda και cosmo , δεν υπήρξε καλύτερη αυτό το μήνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 παιδες, αυτο με το πιστωτικο απο Πλαισιο, μπορεις να το εκμεταλευτεις και με τηλεφωνική (οχι Ιντερνετ) παραγγελία (αφου εχεις κανει το συμβολαιο ανανεωσης σε καταστημα του Πλαισιου πιο πριν)???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.