Προς το περιεχόμενο

Προσφορές Vodafone / Cosmote@Γερμανό / Cosmote@Oteshop

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειδα μια διαφημιση γερμανου ...με μετατροπη καρτοκινητου σε απεριοριστα 35 κ πανω δωρο κινητο κ ps2...τωρα για ποιες συσκευες κινητου κ το ποσό επιδοτησης δεν καταλαβα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
ειδα μια διαφημιση γερμανου ...με μετατροπη καρτοκινητου σε απεριοριστα 35 κ πανω δωρο κινητο κ ps2...τωρα για ποιες συσκευες κινητου κ το ποσό επιδοτησης δεν καταλαβα....

την ειδα κι εγω. Απο οτι καταλαβα ειναι 5-6 οι συσκευες που δινει δωρο.

Νεα προσφορα των καταστηματων OTESHOP oπως την ειδα πριν λιγο στη τηλεοραση.

Ως τις 30/4 με καθε νεα συνδεση στο απεριοριστα 25 και πανω εντελως δωρεαν μερικα SONY κινητα. Προλαβα να δω το SATIO και το W995.

Ως τις 30/4 με καθε νεα συνδεση στο απεριοριστα 25 και πανω εντελως δωρεαν μερικα SONY κινητα. Προλαβα να δω το SATIO και το W995.

Τίποτε ιδιαίτερο...:

http://oteshop.ote.gr/storefront/-/-/-sony-ericsson/cos_cat_001-cos_subcat_001-cprosfores_sony_ericsson-p1.html

Τίποτε ιδιαίτερο...:

http://oteshop.ote.gr/storefront/-/-/-sony-ericsson/cos_cat_001-cos_subcat_001-cprosfores_sony_ericsson-p1.html

H διαφημιση στη τηλεοραση μιλαει για ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνα στο απεριοριστα 25 και πανω..... τωρα αν ειναι ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ διαφημιση των oteshop δε μου κανει καμια εντυπωση.

Τελικα μετα απο τηλ. επικοινωνια με το 134 μια ευγενεστατη υπαλληλος με ενημερωσε οτι το SONY SATIO δινεται δωρεαν στο απεριοριστα 70, το παγιο του οποιου ομως ερχεται μετα απο μειωσεις (-10 ευρω στο παγιο για ενα χρονο και -15% για παντα αν κανεις την αιτηση απο το 134) στα 50 ευρω το μηνα.

H διαφημιση στη τηλεοραση μιλαει για ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνα στο απεριοριστα 25 και πανω..... τωρα αν ειναι ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ διαφημιση των oteshop δε μου κανει καμια εντυπωση.

Τελικα μετα απο τηλ. επικοινωνια με το 134 μια ευγενεστατη υπαλληλος με ενημερωσε οτι το SONY SATIO δινεται δωρεαν στο απεριοριστα 70, το παγιο του οποιου ομως ερχεται μετα απο μειωσεις (-10 ευρω στο παγιο για ενα χρονο και -15% για παντα αν κανεις την αιτηση απο το 134) στα 50 ευρω το μηνα.

Μόλις πριν κάποιες ώρες ήρθε ο πατέρας μου από cosmote. Πήγε να πάρει την sim γιατί έκανε το Vodafone κάρτα σε cosmoκάρτα. Μόλις πάει τον ρωτάει ο υπάλληλος πόσο κάρτα βάζετε το μήνα? Ε λέει 10 ευρώ περίπου. Οπότε και του λέει ωραία με 12 ευρώ (μέσα το ΦΠΑ) σου δίνουμε 1500 λεπτά + sms για cosmote και 120 λεπτά+sms για τους άλλους. ΚΟΙΝΟΣ ΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 35!!!! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΩΡΟ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 2330 Classic. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

140€ επιδοτηση + δωρο ενα ps2 ειναι η προσφορα.

Μόλις πριν κάποιες ώρες ήρθε ο πατέρας μου από cosmote. Πήγε να πάρει την sim γιατί έκανε το Vodafone κάρτα σε cosmoκάρτα. Μόλις πάει τον ρωτάει ο υπάλληλος πόσο κάρτα βάζετε το μήνα? Ε λέει 10 ευρώ περίπου. Οπότε και του λέει ωραία με 12 ευρώ (μέσα το ΦΠΑ) σου δίνουμε 1500 λεπτά + sms για cosmote και 120 λεπτά+sms για τους άλλους. ΚΟΙΝΟΣ ΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 35!!!! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΩΡΟ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 2330 Classic. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Τετοια ...πεινα για πελατες πια !!!!!:-D:-D:-D

Παραείναι καλό για να είναι αληθινό... Πόση διάρκεια θα έχει το συμβόλαιό του, μήπως 18 μήνες;

Παραείναι καλό για να είναι αληθινό... Πόση διάρκεια θα έχει το συμβόλαιό του, μήπως 18 μήνες;

Με τετοιο παγιο για τοσα λεπτα εγω εκαν και 24μηνο !!!!!

Με τετοιο παγιο για τοσα λεπτα εγω εκαν και 24μηνο !!!!!

Βρε, και 48μηνο δε θα με χαλούσε, το επόμενο βήμα θα ήταν το... τζάμπα.

Αλλά είπαμε, κάποιο λάθος έχει γίνει.

Βρε, και 48μηνο δε θα με χαλούσε, το επόμενο βήμα θα ήταν το... τζάμπα.

Αλλά είπαμε, κάποιο λάθος έχει γίνει.

Ψυχραιμιααααααα ! ! ! Μην τα καταπινετε αμασητα. Το απεριοριστα 35, εχει-ειχε 10€ εκπτωση. Με τους φορους παει 28. Επιπλεον, επιδοτηση 303€ για κινητο. Τωρα, δινουν τα ιδια με παγιο 12 €, αρα 16€ λιγοτερα. Αρα 16€ επι 12 μηνες ισον 192 € κερδος και ενα κινητο του πενηνταρικου. Συνολικο οφελος, 245€. Ειναι ξεκαθαρο νομιζω οτι η τωρινη προσφορα, ειναι υποδεεστερη της προηγουμενης, αλλα λογω χαμηλου παγιου, βολευει οσους δεν θελουν κινητο, ή τους βολευει ενα φτηνιαρικο. Για τους οποιους ομως, υπαρχει και μια πολυ καλη εναλλακτικη, αυτη της Wind, με 50% μειωση στο παγιο, χωρις συσκευη, για ενα χρονο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...