Προς το περιεχόμενο

Προσφορές Vodafone / Cosmote@Γερμανό / Cosmote@Oteshop

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δυστυχως εληξε χτες.

γμτ...

και η vodafone τα ιδια δινει περίπου ε?

Ελπίζω μπας και η wind δεί την αίτηση και προσφέρει κάτι καλύτερο..

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
γμτ...

και η vodafone τα ιδια δινει περίπου ε?

Ελπίζω μπας και η wind δεί την αίτηση και προσφέρει κάτι καλύτερο..

Aπο τη πειρα μου (επειδη μαλλον μιλας για φορητοτητα) εχω κανει 2 φορες φορητοτητα απο τη wind σε αλλη εταιρια κι αδιαφορησε πληρως και τις 2. Αντιθετα η vodafone παντα παιρνει τηλεφωνο και προσπαθει να σε κρατησει.

Δημοσ.
Οι επιδοτησεις απο φορητοτητες ή ανανεωσεις σε Vodafone μπορουν να γινουν και πιστωτικο οποτε πολυ ευκολα αθροιζοντε τα δυο και παιρνεις οτι θελεις.

Απο την δικια μου ανανεωση και της κορης μου αν και σε αλλα ονοματα προεκυωε πιστωτικο καπου 460 ευρω , πηρε η κορη μια tv 385 ευρω και εχουν περισεψει και 80 ευρω περιπου.

Φίλε Γιάννης Platano, το πιστωτικό στο πλαίσιο είσαι υποχρεωμένος να το χρησιμοποιήσεις μια κι έξω ή μπορείς να το χρησιμοποιήσεις περισσότερες φορές? Δηλαδή αν με την αγορά που θα κάνεις δεν υπερβείς το πιστωτικό που έχεις, σου δίνουν νέο πιστωτικό με τα χρήματα που περίσσεψαν?

Δημοσ.

Eπειδή έχω πιστωτικό από voda στο Πλαίσιο , κάνεις όσες αγορές θέλεις και απλά αφαιρούν τις νέες αγορές από το υπόλοιπο .

Δημοσ.
Φίλε Γιάννης Platano, το πιστωτικό στο πλαίσιο είσαι υποχρεωμένος να το χρησιμοποιήσεις μια κι έξω ή μπορείς να το χρησιμοποιήσεις περισσότερες φορές? Δηλαδή αν με την αγορά που θα κάνεις δεν υπερβείς το πιστωτικό που έχεις, σου δίνουν νέο πιστωτικό με τα χρήματα που περίσσεψαν?

Eπειδή έχω πιστωτικό από voda στο Πλαίσιο , κάνεις όσες αγορές θέλεις και απλά αφαιρούν τις νέες αγορές από το υπόλοιπο .

Ετσι ακριβως !

Δημοσ.

Άργησα να απαντήσω σόρρυ έλειπα

-10% στους λογαριασμους??

Και εγω εκανα συνδεση σε γερμανο αλλα μου ειπαν μονο για το -10 ευρω τον μηνα.

Μηπως το εκανες οικογενιακο?

2 αριθμού μετακίνησα όποτε αυτόματα μπήκαν σε οικογενειακό και μας ρώτησε 1 ώρα μεταξύ τους ή -10%? εεεεε αυτονόητο τη επέλεξα με πρόγραμμα Απεριόριστα 35

απειρη επιδότηση...?

καλά όταν λέω άπειρη μην το παίρνεις και εσύ κατάκαρδα, επειδή θα πληρώνονται μέσω κάρτα ανέβηκε επιπλέον η επιδότηση και πήγε στα 312,50 ήταν λίγο κάτω από 300 αρχικά.

Δημοσ.
Ετσι ακριβως !

Κρίμα, έπεσα σε ανάπηρο υπάλληλο :mad: του πλαισίου (βέβαια πρέπει να ομολογήσω ότι αυτό δεν είναι σύνηθες για το εν λόγω κατάστημα, σε αντίθεση με τα άλλα). Λοιπόν εκτός του ότι έκανε γύρω στη 1,5 ώρα (!!!) να μου βγάλει το πιστωτικό (δεν ξέρω αν πήγαινα στη Μεταμόρφωση αν θα έκαναν λιγότερο) μου είπε και ότι το πιστωτικό το χρησιμοποιώ μια κι έξω. Είχα πιστωτικό απο voda 423,50 ευρώ και πήρα το nokia x6 και έψαχνα εκείνη τη στιγμή να βρω να αγοράσω κάτι ντε και καλά για να μη χάσω τη διαφορά. Πήρα τελικά ένα εξωτερικό σκληρό που πάντα χρειάζεται, αλλά δεν μπορώ να πω οτι τον είχα απόλυτη ανάγκη. Τέλος πάντων!

Δημοσ.
Κρίμα, έπεσα σε ανάπηρο υπάλληλο :mad: του πλαισίου (βέβαια πρέπει να ομολογήσω ότι αυτό δεν είναι σύνηθες για το εν λόγω κατάστημα, σε αντίθεση με τα άλλα). Λοιπόν εκτός του ότι έκανε γύρω στη 1,5 ώρα (!!!) να μου βγάλει το πιστωτικό (δεν ξέρω αν πήγαινα στη Μεταμόρφωση αν θα έκαναν λιγότερο) μου είπε και ότι το πιστωτικό το χρησιμοποιώ μια κι έξω. Είχα πιστωτικό απο voda 423,50 ευρώ και πήρα το nokia x6 και έψαχνα εκείνη τη στιγμή να βρω να αγοράσω κάτι ντε και καλά για να μη χάσω τη διαφορά. Πήρα τελικά ένα εξωτερικό σκληρό που πάντα χρειάζεται, αλλά δεν μπορώ να πω οτι τον είχα απόλυτη ανάγκη. Τέλος πάντων!

τιμή fix πρέπει να είναι τελικά το 423,5€ ... και εμένα τόσα μου έδωσαν. Απλά εγώ επικοινώνησα τηλεφωνικά αφού είμαι Καβάλα και Πλαίσιο δεν έχω εδώ κοντά. Η κοπέλα μου είπε ότι γίνεται σε όσες αγορές θέλω.

Δημοσ.

παιδια εγω που ρωτησα τηλεφωνικα στο πλαίσο μεταμόρφωσης μου είπαν ότι δεν γίνεται πιστωτικό αλλά πρέπει να διαλέξω αμέσως συσκευή. Επίσης για το unlimited 35 της voda η επιδότηση είναι λιγότερο από 200 ευρώ... Τι ισχύει τελικά?

Δημοσ.

Η επιδότηση δεν είναι στάνταρ και στην δική μου περίπτωση ήρθε μετά από πίεση.

Όσο για το πιστωτικό εγώ πήρα στο 800 11 12345 και από εκεί στο τμήμα κινητής τηλεφωνίας. Μάλιστα το πιστωτικό μου το πρότεινε η κοπέλα μόνη της.

Δημοσ.

2 αριθμού μετακίνησα όποτε αυτόματα μπήκαν σε οικογενειακό και μας ρώτησε 1 ώρα μεταξύ τους ή -10%? εεεεε αυτονόητο τη επέλεξα με πρόγραμμα Απεριόριστα 35

Aρα αυτο που σου δωσανε ειναι 10% στα παγια, και οχι στο συνολο του λογαριασμου.

--> Έκπτωση 10% στα πάγια

Εφόσον εξυπηρετεί τη δική σας οικογένεια, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε, για κάθε σύνδεση συμβολαίου ξεχωριστά, 10% έκπτωση στα πάγια κάθε μήνα!

Δημοσ.

Πως θα ξέρω ποιο ποσο θα μου πιστωθεί αφού δεν είναι στανταρ κι εγώ δεν θέλω να επιλέξω κάποια συσκευή αυτή τη στιγμή.. Πήρα τηλέφωνο στο πλαίσιο και μου είπαν για 91 (;;;;;;) ευρω επιδοτηση και χωρίς δ'ωρο τους δύο μήνες... Τι γίνεται?

Δημοσ.
παιδια εγω που ρωτησα τηλεφωνικα στο πλαίσο μεταμόρφωσης μου είπαν ότι δεν γίνεται πιστωτικό αλλά πρέπει να διαλέξω αμέσως συσκευή. Επίσης για το unlimited 35 της voda η επιδότηση είναι λιγότερο από 200 ευρώ... Τι ισχύει τελικά?

Παρε στο ιδιο καταστημα και ζητα την Αγγελικη.Ειναι κατατοπισμενη.

Δημοσ.

σε ποιο κατάστημα? στα κεντρικα του πλαισίου πήρα τηλέφωνο... γενικά για τη φορητότητα απο κοσμο σε βοντα τι παίζει? τι ύψους πιστωτικό? ισχύουν οι δύο πρωτοι μήνες δωρεάν?

υγ. στην μεταμόρφωση μου είπαν ότι δεν παίζει πιστωτικό..

Δημοσ.
τιμή fix πρέπει να είναι τελικά το 423,5€ ... και εμένα τόσα μου έδωσαν. Απλά εγώ επικοινώνησα τηλεφωνικά αφού είμαι Καβάλα και Πλαίσιο δεν έχω εδώ κοντά. Η κοπέλα μου είπε ότι γίνεται σε όσες αγορές θέλω.

Νομίζω ότι η επιδότηση δεν είναι στάνταρ, αλλά προκύπτει απο το παζάρι που θα κάνεις εκείνη τη στιγμή. Εμένα η voda με πήρε τηλέφωνο ύστερα απο αίτηση φορητότητας που είχα κάνει για κοσμοτέ και μου πρότεινε 423,5 ευρώ επιδότηση στο πρόγραμμα unlimited 60 (με μείωση παγίου 30% για ένα χρόνο) και το οποίο πρόγραμμα μου είπε η κοπέλα ότι μπορώ να το κατεβάσω μετά απο 2 μήνες (η έκπτωση -30% θα ισχύει σε όποιο πρόγραμμα επιλέξω μετά). Και να φανταστείς ότι την τελευταία αναβάθμιση την είχα κάνει πριν απο 6 μήνες!!! δηλ. ΔΕΝ είχα συμπληρώσει χρόνο.

Υ.Γ. Είδα στη tv τη διαφήμιση για vodafone smart deals με διπλή επιδότηση και έκπτωση 70-400 ευρώ στο πάγιο. Ξέρει κανείς λεπτομέρειες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...