xpapias Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Ανακοινώθηκαν καινούριες προσφορές από Vodafone [δωρεάν όλες ( ; ) οι συσκευές στα προγράμματα unlimited + 12μηνη έκπτωση στο πάγιο] και Cosmote/Γερμανού (επιπλέον 250Ε επιδότηση στο Γερμανό). Με μεγάλη επιφύλαξη όλα αυτά - είδα και τις 2 διαφημίσεις στα πεταχτά. Edit: Καινούρια προσφορά Cosmote Στα Oteshops : με κάθε σύνδεση επιπλέον 250Ε επιδότηση και 10Ε έκπτωση στο πάγιο. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Στην τηλεοραση ειδες τις διαφημισεις? Για να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Του Γερμανού την είδα κι εγώ, η άλλη δεν νομίζω ότι παίζει. Υπάρχει προσφορά για το Vivaz με δωρεάν ηχείο Bluetooth (ουάου) και αυξημένη επιδότηση ανάλογα με το πάγιο. Για δύο προγράμματα που με ενδιαφέρουν (35) υπολόγισα και σύγκρινα πάντως και βγαίνει μία η άλλη. Σε σχεδόν ύποπτο βαθμό θα έλεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Στην τηλεόραση τις είδα και τις 2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 E, προφανώς η Voda λεεί το γνωστό "δωρεάν", εννοώντας ότι αυξάνει λίγο την επιδότηση και για να πάρεις συσκευή της προκοπής δωρεάν πας σε πρόγραμμα Vodafone 500.000...Εκτός αν άλλαξε κάτι από το απόγευμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keeper Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 καλησπερα, Βρε παιδια ξερει κανεις αν τελικα ισχυει η προσφορα της COSMOTE για ολλα τα προγραμματα unlimited? ή θα μας πιασουν τον !bip! στο παγιο? ---------- Προσθήκη στις 10:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 07:10 ---------- Μόλις γύρισα απο τον ΓΕΡΜΑΝΟ, ο υπάλληλος μετα απο καποια τηλεφωνα που εκανε στα κεντρικα με ενημερωσε οτι η προσφορα ισχυε μεχρι εχθες το βραδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Σήμερα το πρωί στον Γερμανό μου είπαν ότι ισχύει μέχρι 6/4!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keeper Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 καλα .... οτι να'ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Eμενα σημερα στον Γερμανο μου ειπαν οτι η επιδοτηση που δινουν ειναι μεχρι 250ευρο για καινουριες συνδεσεις ή φορητοτητα(οχι για ανανεωσεις) στα προγραμματα unlimited H προσφορα της voda που λεει ο xpapias μαλλον ειναι η παρακατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xetasa Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Οντως την προσφορά της Vodafone την είδα στο πλαίσιο, αλλά αφού είμαι ήδη συνδρομητής τους δεν μπορώ να επωφεληθώ. Γι' αυτό κι εγώ έκανα μια ωραία αίτηση φορητότητας από Vodafone σε Cosmote στον Γερμανό όπου δίνουν δωρεάν το καινούριο nokia x6 στο πρόγραμμα απεριόριστα 55 (το πάγιο του είναι μειωμένο κατά 10 ευρώ δηλ. 45 ευρώ/μήνα και μετά από 6 μήνες μπορείς να το χαμηλώσεις όσο θέλεις). (Προσοχή: η συγκεκριμένη προσφορά του Γερμανού (για το nokia x6) ισχύει μέχρι αύριο!!!). Τώρα περιμένω τηλέφωνο απο Vodafone για να μου κλαφτούν. Ομως για να μην ενεργοποιήσω την φορητότητα θέλω: α) το nokia x6 δωρεάν σε αντίστοιχο πρόγραμμα της Vodafone και β) την Καγιά να έρθει σπίτι για...μασάζ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Είδα πάλι τη διαφήμιση της Vodafone. Όλες οι συσκευές δωρεάν λέει (δείχνει SE Vivaz, Nokia E66, Samsung 360 something.. ) και επιπλεόν έκπτωση στο πάγιο από 70 εώς 400Ε. Όλα αυτά στα προγράμματα Vodafone Unlimited. Καινούρια προσφορά Cosmote Στα Oteshops : με κάθε σύνδεση επιπλέον 250Ε επιδότηση και 10Ε έκπτωση στο πάγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Είδα πάλι τη διαφήμιση της Vodafone. Όλες οι συσκευές δωρεάν λέει (δείχνει SE Vivaz, Nokia E66, Samsung 360 something.. ) και επιπλεόν έκπτωση στο πάγιο από 70 εώς 400Ε. Όλα αυτά στα προγράμματα Vodafone Unlimited. Καινούρια προσφορά Cosmote Στα Oteshops : με κάθε σύνδεση επιπλέον 250Ε επιδότηση και 10Ε έκπτωση στο πάγιο. πάντως στο τηλέφωνο η Voda μου είπε ότι η έκπτωση στο πάγιο αφορά τα δύο πρώτα πάγια δώρο Της Κοτέ πρέπει να είναι η ίδια με του γερμανού, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μάλλον είναι η ίδια, ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Γίνεται αντί για επιδότηση 400€ στη Vodafone να έχω μειωμένο πάγιο κατά 400/12 = 33€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grmaster2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 η προσφορά της cosmote για το nokia Χ6 είναι μόνο για νέα σύνδεση/φορητότητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.