Προς το περιεχόμενο

Ταχύτητα ανεμιστήρων

farfan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα παλιό pc που το χρησιμοποιώ μόνο για internet και κατεβαστήρι,αλλά το ανεμιστηράκι του κουτιού και το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών(GF 6600GT)κάνουν πολύ θόρυβο.

Δοκίμασα το speedfan αλλά ακόμα και στο 0% να βάλλω την ταχύτητα δεν βλέπω καμία αλλαγή.Πως θα μπορέσω να το κάνω πιο αθόρυβο;

Δημοσ.

Hardware προβλημα εχεις οχι software,

αλλαζεις ανεμιστηρες.

Οι ανεμιστηρες δουλευουν με ρουλεμαν και εχουν οριο ζωης.

Ειδαλλως αγοραζεις ανεμιστηρες με πολυ χαμηλα db

Δημοσ.
Hardware προβλημα εχεις οχι software,

αλλαζεις ανεμιστηρες.

Οι ανεμιστηρες δουλευουν με ρουλεμαν και εχουν οριο ζωης.

Ειδαλλως αγοραζεις ανεμιστηρες με πολυ χαμηλα db

Δεν θέλω να του αλλάξω τίποτα γιατί όπως είπα το pc το έχω μόνο για ίντερνετ και κατεβαστήρι και δεν πιέζεται για να ανεβάσει θερμοκρασίες.

Σήμερα έβγαλα το καλώδιο του ανεμιστήρα που έκανε θόρυβο και είδα ότι δεν άλλαξε κάτι στη θερμοκρασία του pc.

Με το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών μπορώ να κάνω τίποτα;Μόνο αυτό έμεινε που να κάνει θόρυβο τώρα.

Δημοσ.
Για τη κάρτα γραφικών το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις τη ψήκτρα

Αν μπορείς γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.

Εννοείς την ψύχτρα της κάρτας γραφικών;Γίνεται κάτι τέτοιο;

Δημοσ.
Για την κάρτα γραφικών δοκίμασε το rivatuner.

Το κατέβασα αλλά δεν κατάφερα κάτι.Που πρέπει να πάω για να αλλάξω ταχύτητα στο ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών.

Αυτή η ψύχτρα δεν είναι συμβατή με την 6600 AGP όπως η δικιά μου.Ξέρετε κάποια αθόρυβη συμβατή με την 6600 AGP;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι άκυρο που σκέφτηκα.

Ο θόρυβος με ενοχλεί μόνο το βράδυ όταν τον αφήνω ανοιχτό για torrents.Η κάρτα γραφικών αν δεν είναι συνδεδεμένη επηρεάζει τη λειτουργία του συστήματος ή είναι μόνο για να μας δίνει εικόνα στην οθόνη;

Αν έβαζα τα torrents που ήθελα να κατέβαιναν και στη συνέχεια έβγαζα το καλώδιο της κάρτας γραφικών θα συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά το pc,έστω και χωρίς εικόνα;

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Δημοσ.

ΛΟΟΟΛ

Οχι μην κανεις κανα αστειο να "μαστορεψεις" την καρτα και ιδιαιτερα εν ωρα λειτουργιας...

Το πιθανοτερο ειναι να την καψεις...

Στο rivatuner ΣΙΓΟΥΡΑ εχει επιλογη να ριθμιζεις το ανεμιστηρι...

Ψαχτο καλυτερα.

Επισης αν ειναι ΑΤΙ εχεις και επιλογη στο Catalyst control panel...:-)

Δημοσ.
ΛΟΟΟΛ

Οχι μην κανεις κανα αστειο να "μαστορεψεις" την καρτα και ιδιαιτερα εν ωρα λειτουργιας...

Το πιθανοτερο ειναι να την καψεις...

Στο rivatuner ΣΙΓΟΥΡΑ εχει επιλογη να ριθμιζεις το ανεμιστηρι...

Ψαχτο καλυτερα.

Επισης αν ειναι ΑΤΙ εχεις και επιλογη στο Catalyst control panel...:-)

Είδες τι σκέφτεται κανείς όταν μένει άγρυπνος από τον θόρυβο του pc;:lol:

Η κάρτα μου είναι GF 6600GT.

Θα ξαναδοκιμάσω το rivatuner μήπως καταφέρω κάτι.

Δημοσ.

msi afterburner δοκιμασε αλλα λογικα η καρτα τωρα θα τρεχει στα χαμηλοτερα

αλλα αποτι βλεπω να εχεις αυτην την καρτα China_Product_C20074259343912768_VGA_AGP_connection.jpg

μπορις απλα να βγαλης το καλοδιο του ανεμιστηρα ..... φησικα οταν δεν παιζεις games...

Δημοσ.
μπορις απλα να βγαλης το καλοδιο του ανεμιστηρα ..... φησικα οταν δεν παιζεις games...

Το δοκίμασα αυτό αλλά η θερμοκρασία της κάρτας μέσα σε 5 λεπτά έφτασε τους 90 βαθμούς,χωρίς να έχω ανοιχτή καμία εφαρμογή.

Θα ψάξω για αλλαγή ψύχτρας και βλέπουμε.

Δημοσ.
Το δοκίμασα αυτό αλλά η θερμοκρασία της κάρτας μέσα σε 5 λεπτά έφτασε τους 90 βαθμούς,χωρίς να έχω ανοιχτή καμία εφαρμογή.

Θα ψάξω για αλλαγή ψύχτρας και βλέπουμε.

προφανως και ειπε πατατα, ναι.. αλλαξε το ανεμιστηρακι μονο ρε μαν και κανε πατεντα..

this should be cheap & work

το μονο που δεν ξερω ειναι που μπορει να βρει κανεις τοσο μικρα ανεμηστηρακια χωρις να του κοστισει μια περιουσια ? (cause ορισμενοι τα χουνε και 3.5Ε Που ρωτησα ΕΛΕΟς)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...