Ozone Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 γεια σας μολις αγορασε η κοπελα μου το vaio. απο την πρωτη στιγμη ειμαστε πολυ εντυπωσιασμενοι απο την ποιοττητα. θα ηθελα ομος να κανω αναβαθμιση απο windows 7 starter σε αλλη εκδοση οπως ultimate. θα ηθελα να γινει νομιμο αυτο. μπορεις να γινει? κυριος λογος ειναι τα themes γιατι με εχει πριξει:-D προς το παρον δεν βρισκω καποια διαφορα που θα της ηταν χρισημη εκτος απο τα themes. μπορω με καποιο addon η τριτο προγραμμα να εγκαταστησω πακετο για τα themes?
lagoudakis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 εχει αναφερθει ο τροπος που μπορεις να αλλαζεις θεμετα,απλα δεν μπορω να βρω το ποστ,μηπως να δεις και αυτο http://www.instructables.com/id/Windows-7-Starter-Easy-way-to-change-wallpaper/ δεν αξιζει να πληρωσει 100 ευρω για αυτον τον λογο
panos2000gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Ασχετο...αν θες την γνώμη μου πρόσθεσε 1gb ram στο συγκεκριμένο μηχάνημα γιατί με windows 7 τα βγάζει πολύ δύσκολα πέρα. Θα δεις ότι το μηχάνημα θα αναστηθεί!
Ozone Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Ασχετο...αν θες την γνώμη μου πρόσθεσε 1gb ram στο συγκεκριμένο μηχάνημα γιατί με windows 7 τα βγάζει πολύ δύσκολα πέρα. Θα δεις ότι το μηχάνημα θα αναστηθεί! ειναι μια απο τις αναβαθμισεις που θα κανω. πιστευω ομως οτι και ο σκληρος ειναι λιγο χαλια. σε ολα τα σαιτ λει οτι υποστιριζει μεχρι 1gb ram ειναι δυνατον να μην μπορουν να μπουν 2 γιγκα?
panos2000gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 ειναι μια απο τις αναβαθμισεις που θα κανω. πιστευω ομως οτι και ο σκληρος ειναι λιγο χαλια. σε ολα τα σαιτ λει οτι υποστιριζει μεχρι 1gb ram ειναι δυνατον να μην μπορουν να μπουν 2 γιγκα? Ο σκληρός είναι μια χαρά για Netbook! 2gb RAM μπαίνουν αλλά όπως συμβαίνει σε πολλά netbook θα πρέπει να ανοίξεις το case. Παρακολούθησε το videaki για το πως: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=WFHw5JEOilw[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.