christian-ago Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Καλησπερα παιδια ζηταω να μου δωσετε τα φωτα σας. Εχω το παραπανω συστημα, οπου στεγαζεται ο server του γραφειου κι εχει λειτουργικο Windows 2003 Server R2 Enterprise x64. Το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο server εδω και λιγες μερες για το λογο οτι εχει χαθει ο κωδικος, ενω κανεις υπαλληλος δεν φαινεται να τον γνωριζει. Ο παρων server ηταν αχρησιμοποιητος για καποιο καιρο και μεσα υπαρχουν σημαντικα αρχεια για τη λειτουργια της εταιρειας. Υπαρχει καποιος τροπος να λυθει το προβλημα χωρις να γνωριζω τον κωδικο; Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να κανω log in στα windows με καποιο τροπο; Γλυτωνοντας παντα το format. Σκεφτηκα να βγαλω το δισκο του server και να το βαλω σε αλλο συστημα ετσι ωστε να σωσω τα πιο σημαντικα αρχεια της εταιρειας. Θα πιασει αυτό ή ακουγεται χαζο; Αλλιως υπαρχει καποιος τροπος να κανω reset το password? Ευχαριστω για την οποια βοηθεια, ειλικρινα θα με σωσετε.
alquiii Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δεν Εχεις αλλο user με domain admin privileges?
christian-ago Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Οχι, ειναι ο admin user ειναι ο μοναδικος στο συστημα.
alquiii Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 τοτε ψαξε για το Winternals disc EDR commander 2005 για να κανεις boot και μετα χρισιμοποιησε μια utility που εχει και λεγεται locksmith. απο εκει μπορεισ να κανεισ reset to pass του admin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.