Προς το περιεχόμενο

Νεκρό Ν82

Mik-1-s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Μου κόλλησε το Update της Nokia με αποτέλεσμα το κινητό να μην μου ανοίγει καθόλου για να μπορέσω να του περάσω το πρόγραμμα πάλι. Βρήκα κάτι στο νετ (ταυτόχρονο πάτημα *+3+πράσινο πλήκτρο) αλλά δεν δυστυχώς.... Ξέρει κάποιος κάτι που μπορώ να κάνω να το σώσω? Μην τρέχω στην Nokia πασχαλιάτικα και κάνουν πάλι 1 μήνα...

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Δυστυχώς αφού διακόπηκε η διαδικασία του Update το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στο service να σου φλασάρουν την συσκευή.

Δημοσ.

Φίλε, αν δεν έχεις στείλει το κινητό για επισκευή και αν δεν έχεις κάνει καμία εκκαθάριση στο pc σου από τη στιγμή που σου κόλλησε το κινητό, δεν χάνεις απολύτως τίποτα να δοκιμάσεις το παρακάτω:

Άνοιξε την εφαρμογή update service της Nokia.

Σύνδεσε το κινητό σου με το pc και δοκίμασε να ξεκινήσεις εκ νέου τη διαδικασία.

Αν καταφέρει να ξεκινήσει, άστο για όσο διάστημα χρειαστεί και να είσαι σίγουρος ότι η αναβάθμιση θα ολοκληρωθεί.

Την ίδια ακριβώς πίκρα είχα φάει κι εγώ προσπαθώντας να αναβαθμίσω το N82 μου στην τελευταία έκδοση, μόνο που εγώ πεισμάτωσα και το δοκίμασα με θετικά αποτελέσματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...