Προς το περιεχόμενο

Προβλημα σε Δορυφορική κάρτα για υπολογιστη

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

αγόρασα προχθές μια καρτα για να πιάνω τα ελευθερα δορυφορικα στον υπολογιστή μου. Συγκεκριμένα είναι αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516179&u=GIGABYTE-GT-PS700-DVB-S-SATELLITE-PCI-TV-CARD

Αντιμετωπίζω 2 θέματα:

α) δεν πιάνω κανάλια, ξεκινάει αναζήτηση και απο το 0 παει απευθείας στο 100% χωρίς να βρει τίποτα

και β) δεν φαίνεται να λειτουργεί το τηλεκοντρόλ (ενω στέλνει σημα υπερυθρων - το είδα με κάμερα κινητού)

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; έχει μέσα ενα software cyberlink powercinema το οποίο δεν λέει και πολλα...

---------- Προσθήκη 30-03-2010 στις 01:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 29-03-2010 στις 18:46 ----------

κανείς ρε παιδιά; εχω δοκιμάσει τα πάντα αλλα τίποτα...

Δημοσ.

An υποθεσουμε οτι απο εξοπλισμο εισαι ενταξει ( πιατο , lnb , diseqc ) και εχει γινει σωστη εγκατασταση τοτε αφου περασεις drivers δοκιμασε καποιο απο αυτα τα προγραμματα (progdvb , dvbdream , smartdvb , winclip dvb ) . Αν κανεις σωστα τις ρυθμισεις θα δουλεψει και το τηλεκοντρολ .

Δημοσ.

φίλε δοκιμασα ενα προγραμμα SATFINDER και ένα από αυτα που λες, το δευτερο νομίζω αλλα τίποτα. Βλέπει την κάρτα αλλα δεν πιανει κανάλια. Παίζει να είναι χαλασμένη μαμωτο; Από εξόπλισμό είμαι 99.9% οκ. Μέχρι πριν 2 μήνες τουλάχιστον δούλευε, δε νομίζω να επαθε κάτι το lnb :P

Δημοσ.
Δεν έχεις ένα απλό δέκτη να επιβεβαιώσεις ότι η εγκατάσταση σου είναι οκ?

αν είχα θα ελεγα οτι είναι 100% οκ.

Η καρτα τοποθετηθηκε σε δανεικό desktop και ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ! Δεν έχω ιδεα γιατι το ηλιθιο κατασκευασμα - ντροπη της τεχνολογίας AMD pc μου δεν την έβλεπε σωστα(;)...

Να ρωτησω, υπάρχει περίπτωση με κανένα τρόπο (π.χ. πρόγραμμα) να ανοιξουμε τίποτα επιπλέον; Εγκιυκλοπαιδικά πάντα. ¨οποιος δε θέλει να απαντησει εδω ας στείλει ενα pm.

Δημοσ.

Aν δεν εχεις καθολου σημα ανεβα στο πιατο και τσεκαρε τα . Μου εχει τυχει και μενα . Ειχε παρει νερα το diseqc και καηκε .

Αν με το satfinder εχεις σημα τοτε ειναι θεμα ρυθμισεων στο dvb dream . Ριξε μια ματια και σε καποιο φορουμ πιο εξειδικευμενο στα δορυφορικα .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...