Προς το περιεχόμενο

Απο forthnet σε ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους...σκεφτομαι να αλλαξω ISP...απο θεμα download ειμαι ικανοποιημενος αφου κατεβαζω με 2mbit το δευτερολεπτο..αλλα απο θεμα streaming και online gaming ειναι απαραδεκτοι...ασε που εδω και 3 χρονια που εχω την συνδεση δν μου εχουν δωσει ουτε router!!!ελεος...Τεσπα λεω να βαλω ΟΤΕ οπως λεω και στον τιτλο μου,αλλα θελω να βαλω και καποιο απο τα προγραμματα που εχουν και τηλεφωνια!!και δν βλεπω πουθενα τα 24mbps....τηλεφωνια και ιντερνετ εχει ταχυτητα μεχρι 8mbps!!!μηπως ξερει καποιος τιμες με 24mbps?ευχαριστω..

Δημοσ.

χτυπα ενα τηλεφωνο στο 134 και θα σου πουν πιστευω.και απο οτε μην νομιζεις οτι θα παρεις κανα καλο ρουτερ.κανεις δεν δινει καλο ρουτερ:P

Δημοσ.

http://oteshop.ote.gr/storefront/-/conn-x/conn-x/prodconnx_super_offer.html

Connx 24mbps , 28,37 E

Connx talk (αστικα,υπεραστικά απεριόριστα και 60 min κινητα) ,15,15E

Πάγιο PSTN ,15 Ε

Σύνολο: 58,52

Από εκεί και πέρα πληρώνεις τέλος ενεργοποιήσης της γραμμής 35Ε στον πρώτο λογαριασμό και δίνουν ασυρματο δωρεαν.

Πάντως εγώ θα σου πρότεινα να πας στην 8αρα, γιατί στην 24αρα είναι πολλά τα λεφτά παραπάνω..Σε αυτό δλδ http://oteshop.ote.gr/storefront/conn-x/-/conn-x-internet-/prodconnx_internet_omilia.html

Δημοσ.

Βασικα απο τα 24 που εχω τωρα να πεσω στα 8....καπως θα μου φανει....δηλαδη απο τα 120 που πληρωνω τωρα το διμηνο θα μου βγαινει 116...κ παλι καλα ειναι!!!Η hol Τι λεει?

Δημοσ.

Το αντίστοιχο από forthnet δεν ειναι 80 το διμηνο?τα + 40 ειναι κάτι πάντως....240 το χρόνο.Και αν κάνεις και Διεθνείς κλήσεις η διαφορά είναι ακόμη μεγαλύτερη.Δεν ξέρω αν αξίζει η τόση διαφορά στα λεφτά.Είπαμε διαφορά ποιότητας αλλα....

Εκτός αν και έχεις τόσο ανάγκη τα pings(fps κτλ ) οπότε για μένα πας 8άρα.Θα χεις μικρότερο download speed αλλά από pings και youtube(το ποιο σπαστικό για μένα) θα σε κομπλέ.

Εγώ έχω forthnet πολλά χρόνια.Μετά το καλοκαίρι η κατάσταση έιχε παραπάει στην περιοχή μου(Ζωγράφου,full τορεντακιδες) οπότε είμουν στο τσακ να φύγω για οτέ.VT φαντάσου σε ώρες 6-12 το βράδυ έπιανα και 1600 ping μερικές φορές.Απτή τη στιγμή που έκλεισε το gamato ψιλοπαλευετε (στα mmo,vt) οπότε έδωσα παράταση στην αλλαγή τουλάχιστον μέχρι να βγει το vdsl ή να αλλάξουν οι τιμολογήσεις.

Από εκεί και πέρα δικιά σου η επιλογή αλλά για μένα δεν αξίζει το +240 εκτός και αν είσαι φανατικός fpsas και χρειάζεσε πολύ μειωμένα ping.

---------- Προσθήκη στις 20:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:10 ----------

ασε που εδω και 3 χρονια που εχω την συνδεση δν μου εχουν δωσει ουτε router!!!

Όλες οι εταιρίες δίνουν μόνο σε νέα σύνδεση router.Ο ΟΤΕ δίνει και σε μετατροπές ,αλλά ενσύρματο δωρεαν,ασύρματο με έκπτωση.

Δημοσ.

Βαζω τηλεφωνια και ιντερνετ μαζι 120 το διμηνο!!!οχι μονο το ιντερνετ..γιατι τωρα εχω τηλεφωνια οτε και ιντερνετ φορθνετ!για το ρουτερ που σας ειπα οτι δν εχω,εννοω πως δν μου εχουν δωσει απ την αρχη που εκανα τη συνδεση...δν το παρελαβα ποτε!!και ειναι εις γνωση τους αλλα δν μου το εχουν στειλει και παλι!!!

Δημοσ.

οταν κανεις την πρωτη φορα αιτηση δικαιουσαι,.δεν ξερω για ποιο λογο δεν μιλησες μαζι τους να σου πουν τι εχει γινει και γιατι δεν το παρελαβες αν δηλαδη χαθηκε με το courrier η δεν ξερω τι.θα επρεπε να ειχες μιλησει.εκτος αν για χ y λογο δεν δικαιουσαι που χλωμο να μην δικαιουσουν.τωρα και να το ψαξεις ειναι αργα.οταν καποιος δεν το ειχε παραλβει με courrier τοτε πηγαινε απο καλλιθεα η τωρα απο forthnet shop και το παιρνουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...