Daimon Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Εδώ και καιρό ψάχνω πρόγραμμα η media player (με κάποιο plug-in/add-on) το οποιο θα διαβάζει το Τίτλο και το Kαλλιτέχνη του κομματιού, θα ψάχνει σε μια βάση δεδομένων (p.x στο internet) και θα συμπληρώνει τα υπόλοιπα TAGs που λείπουν... δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι παρόμοιο, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
panosp1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Νομίζω οτι το WinAmp έχει κατι τέτοιο.... Σίγουρα ψάχνει και βρίσκει πληροφορίες αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι 'γέμιζει' τα υπόλοιπα tags.
papademm Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Εδώ και καιρό ψάχνω πρόγραμμα η media player (με κάποιο plug-in/add-on) το οποιο θα διαβάζει το Τίτλο και το Kαλλιτέχνη του κομματιού, θα ψάχνει σε μια βάση δεδομένων (p.x στο internet) και θα συμπληρώνει τα υπόλοιπα TAGs που λείπουν... δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι παρόμοιο, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Το ITunes έχει στα YAHOO Widgets το ITUNESCOMPANION που έχει υποτυπώδεις δυνατότητες, ενώ αυτόνομα διατίθεται με περιορισμούς στην δωρεάν έκδοση το TUNEUPCOMPANION που κάνει εξαιρετική μαζική δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.