blacksuede Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Σήμερα έπαιξε αυτή η προσφορά στα mediamarkt αλλά εννοείτε πως 12 το μεσημέρι δεν υπήρχε τίποτα... Κάποιος που την αγόρασε, μπορεί να πει ποιο μοντέλο ήταν και αν τελικά άξιζε σαν tv ? Στο σκρούτζ βγάζει 3 διαφορετικά μοντέλα, ένα 1680*1050, ένα hd ready ki ena fullhd... Στο κατάστημα είχαν δώσει ακόμα και το δείγμα...και στο φυλλάδιο δεν υπάρχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billys100 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Εγω την ειδα χτες τη διαφημιση,αλλα προσεξα οτι ΔΕΝ ανεφεραν οτι ειναι SLorentz. Λεω,καμια της πλακας θα'ναι.... Σημερα την ξαναειδα,που ειχαν προσθεσει κ μαρκα,λεω 'μολις τελειωσω τη δουλεια μου,ας παω μια βολτα να δω τι παιζει', αλλα διαβαζω τα γραφομενα του blacksuede... αν ειναι οντως ετσι,ξεφτιλα για αλλη μια φορα... ποσες ειχαν,10 ή 20.... ασε που δεν ξερουμε τι σκ.τ. μοντελο ειναι,αν εχει mp4... Ουτε σε κανενα φυλλαδιο ή στο site ειχε μπει. Σιγα μη στηθουμε και απο τις 8 απεξω... δε γ...ουνται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angeko Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ LT 22 103 AB ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΚΤΗ.ΓΙΑ 99e ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 60 ΚΟΜΑΤΙΑ. http://www.aleamarket.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=1&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5072&category_id=176 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ LT 22 103 AB ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΚΤΗ.ΓΙΑ 99e ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 60 ΚΟΜΑΤΙΑ. http://www.aleamarket.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=1&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5072&category_id=176 Αν ειναι αυτη που λεει ο πανω , ειναι τηλεοραση δεν ειναι μονιτορ! Ελλιπεστατος ο τιτλος... Οταν ειδα τον τιτλο νομιζα οτι ειναι κανενα ψυγειο (σοβαρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angeko Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Οντως τηλεοραση ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα Δυτ. Θεσσαλονίκης κι είχε απόθεμα το μεσημέρι στις 2. Για μετά δεν γνωρίζω, πήγε να την πάρει ένας φίλος, ελπίζω να την πρόλαβε... Newsflash: Τελείωσαν, έχει 19άρες στην ίδια τιμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Πριν 10 λεπτα ειδα παλι τη διαφημιση! Εν γνωση τους δηλαδη (συμφωνα με οσα μας μεταφερουν οι συμφορουμιτες) τραβανε τους πελατες στα μαγαζια τους για κατι που δεν υπαρχει ωστε να ψωνισουν αλλα πραγματα... Αλητεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
max_iths Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 λοιπον λεβεντες η τηλεοραση ειναι αυτη που ανεφερε παραπανω ο φιλος η προσφορα ηταν οκ δεν ειναι μουφα εγω πηγα κατα της 2 στο media στην καβαλας 2 παρα και ειχε ακομα αποθεμα απλα ολοι περναν απο 3 και 4. δεν ειναι τιποτα τρομερο μιας και δεν εχει καθολου ψηφιακο δεκτη α και μαγκες 5 το απογευμα δεν παμε να παρουμε προσφορα φιλη συμβουλη για ολους αυτους που κραζουνε χωρις λογο μιας και εγω την ειδα δεν ειναι σαν το γερμανο με τα παιχνιδια με 2,10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 5 το απόγευμα markt βουλιαγμέης nada τρελός κράχτης, καλή προσφορά για όσους πρόλαβαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 λοιπον λεβεντες η τηλεοραση ειναι αυτη που ανεφερε παραπανω ο φιλος η προσφορα ηταν οκ δεν ειναι μουφα εγω πηγα κατα της 2 στο media στην καβαλας 2 παρα και ειχε ακομα αποθεμα απλα ολοι περναν απο 3 και 4. δεν ειναι τιποτα τρομερο μιας και δεν εχει καθολου ψηφιακο δεκτη α και μαγκες 5 το απογευμα δεν παμε να παρουμε προσφορα φιλη συμβουλη για ολους αυτους που κραζουνε χωρις λογο μιας και εγω την ειδα δεν ειναι σαν το γερμανο με τα παιχνιδια με 2,10 Χωρις λογο ειναι οταν πχ τα μισα μαγαζια (δεν εχουμε κανει ερευνα ποσα ειναι) "ξεπουλησαν" απο το ιδιο απογευμα της πρωτης μερας; Ποσα κομματια ειχαν 10; 20; Και στο διαφημιζει ακομα την επομενη; Εσυ μπορει να ετυχε και να πηγες σε μαγαζι που ειχε αποθεμα. Το αλλα MediaMarkt ειναι αλλου ιδιοκτητη; Και εγω στον Γερμανο τα ειδα (και αγορασα και 10) τα παιχνιδια και μαλιστα πηγα σε 7 μαγαζια και στα 5 βρηκα παιχνιδια πολλα! Τι σημαινει λοιπον αυτο που λες οτι την ειδες και δεν ειναι μουφα; Οι αλλοι ( κοιτα οσους εχουν εδω μαρτυριες) που πανε και δεν την βλεπουν ειναι ηλιθιοι; Μην κρινεις ενα συνολο πραγματων μονο απο την δικη σου τυχη-εμπειρια. Και βεβαια να πουμε οτι αυτες οι περιπτωσεις μονο καλη προσφορα δεν ειναι. Παιρνετε μια τηλεοραση που πολυ συντομα θα ειναι αχρηστη αφου δεν εχει mpeg4. (Βαλε και πληρωσε δεκτη εξωτερικο , καλωδια, 2 τηλεκοντρολ κλπ σε μια μικρη 22αρα που την βαζεις καπου που δεν εχεις χωρο...; ) "Το φτηνο κρεας"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poison6 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 υπάρχει και στον κωτσόβολο συγκεκριμένα του αεροδρομίου Αθηνων που πήρα και τηλέφωνο είχαν 20 κομμάτια ,πλέον -1 γιατί πήγα και την πήρα.. Ακριβώς την ίδια πήραν και οι γονείς μου πριν ενα 6μηνο με 179ευρώ και έχει βγει μια χαρά.. ότι πρέπει για υπνοδωμάτιο η την κουζίνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jazzu4ia Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 ...μα και για την τουαλέτα ιδανική είναι... ...κάθε δωμάτιο + τηλεόραση... ...no tv = no life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
max_iths Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Χωρις λογο ειναι οταν πχ τα μισα μαγαζια (δεν εχουμε κανει ερευνα ποσα ειναι) "ξεπουλησαν" απο το ιδιο απογευμα της πρωτης μερας; Ποσα κομματια ειχαν 10; 20; Και στο διαφημιζει ακομα την επομενη; Εσυ μπορει να ετυχε και να πηγες σε μαγαζι που ειχε αποθεμα. Το αλλα MediaMarkt ειναι αλλου ιδιοκτητη; Και εγω στον Γερμανο τα ειδα (και αγορασα και 10) τα παιχνιδια και μαλιστα πηγα σε 7 μαγαζια και στα 5 βρηκα παιχνιδια πολλα! Τι σημαινει λοιπον αυτο που λες οτι την ειδες και δεν ειναι μουφα; Οι αλλοι ( κοιτα οσους εχουν εδω μαρτυριες) που πανε και δεν την βλεπουν ειναι ηλιθιοι; Μην κρινεις ενα συνολο πραγματων μονο απο την δικη σου τυχη-εμπειρια φιλε μου εισαι πολυ λαθος μιας και εγω εκατσα 10 λεπτα ειχα στο χερι μου μια απο δαυτες που τελικα δεν την πηρα (λογο mpeg 4 που ειναι και το μονο που συμφωνο με εσενα) αλλα παραλληλα ειδα τουλαχιστον 20 τεμαχια να φευγουν τωρα αμα εσυ λες οτι 20 ηταν ολα κιολα τα τεμαχια της προσφορας τι να πω κουραγιο...και σκεψου οτι πηγα 2 παρα απο εκει. οσο για το αν ηταν ενα καταστημα ενας γνωστος μου πηρε μια απο αυτες απο διαφορετικο καταστημα βεβαια ηταν εκει κατα της 11 αλλα αυτο δειχνει οτι κατι κανανε...τελος να σου αναφερω οτι οι προσφορες ισχυουν μεχρι να τελιωσουν τα αποθεματα δεν ειναι για παντα!φιλικη συμβουλη παντα ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Στο Σατούρν Θεσσαλονίκη έχει την LG 1962 στα 149 ευρώ... με ψηφιακό δέκτη όμως και 3 χρόνια zero pixel. Δεν είναι καλύτερη προσφορά από μία 19άρα χωρίς mpeg4 δέκτη; Αφού ο δέκτης κάνει ~50ευρώ. Για να μην αναφέρω τις εξόδους-εισόδους που έχει η LG που είναι πλήρης. Δουλεύει κανονικά και σαν οθόνη Η/Υ. http://www.skroutz.gr/s/248894/LG-M1962D.html?keyphrase=lg+1962 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Τελικά αναγκάστηκα και πήρα την 19άρα SL απο Κωτσο Βουλιαγμένης... Είχε μια LG 22" στα 159 αλλά είχε μόνο mpeg2 δέκτη οπότε δεν μπήκα σε σκέψεις. Ο father ήθελε ότι πιο φτηνό υπάρχει οπότε στα 99Euro σταμάταγε το κοντέρ. Κλάψ, άλλη μια καλή προσφορά χάθηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.